2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738849 بازدید | 44705 پست
عزیزم به نظرم اگه اون لباسای قدیمیت برات انگیزه ای میشن که دوباره با ورزش و تغذیه سالم برگردی به اون ...

راستش فکر میکنم تاثیر دارن چون مدام بهشون فکر میکنم ممنون

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اگر بخوای حتما میشه ولی باید هم رژیم هم ورزش در کنار هم داشته باشی  ولی رژیم سالم خوری که ...

شیر نمیدم عزیزم دخترم دو ماهگی بستری شد بیمارستان بعد ترخیص دیگ سینه م رو نگرفت منم زیاد راغب ب شیر دادن نبودم تلاش نکردم برا این ک بگیره سینه م رو 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
استیل تا حالا نداشتم نمیدونم چه جوریه که میگید مواظب باشی نسوزه

باسد شعله ملایم باشه و بالا سرش باشی 

من هر دو سه ماه یکبار با سرکه و جوش شیرین میکنمشون عین روز اول عالیه تاره من پارس استیل خریدم ایرانی مطمینم استیل ترک خیلی بهتره 

متاسفانه من دمی میکنم 😂

منم دمی میزارم اما آخرین لحظه ک آبش جمع شد داخل ی قابلمه دیگ یکم روغن و نون میزارم و برنج رو چپ میکنم داخلش عالی میشه 

سلام عزیزم‌ من خیلی  از صفحات عقبم ولی تا اینجا که خوندم چقدر از دست شوهرت حرص خوردم البته شوهر ...

عزیززززم 

حالا بنده خدا شوهر من فقط در حد گفتنه و خداروشکر به خیلی چیزا عمل نمیکنه شاید چون میدونه با مخالفت جدی من روبرو میشه

اوایل ازدواج هنوز شناختی از هم نداشتیم اون هی ات و اشغال اضافه میکرد من هی حرص میخوردم

الان خیلی بهتر شده 

من برای جهیزیه یه چاقو اره ای خریده بودم برای پیاز و این چیزا . یه بار رفته بودیم جنگل، چاقومو برده بود گم کرده بود. من خیلی ناراحت شدم رفته بود یه چاقو به جاش خریده بود با جنس افتضاح. منم هی غر زدم این خوب نیست و ...

امروز اومده میگه یه چاقو میخوام برات بخرم به جای اون. گفتم نمیخواد بخری فعلا همین کارمونو راه میندازه. تازه اگر اونم بخری درهرصورت من یادم نمیره چاقوی نازنینمو گم کردی 😁 گفت باشه پس نمیخرم!

خداروشکر بهم گفت وگرنه فردا میومد با یه چاقوی جدید و من که هی ازینور وسیله کم میکنم اون زیاد میکنه قطعا چاقو رو فرو میکردم تو شکمش تا یادش بمونه بدون هماهنگی من وسیله برای خونه نخره 🤣

شیر نمیدم عزیزم دخترم دو ماهگی بستری شد بیمارستان بعد ترخیص دیگ سینه م رو نگرفت منم زیاد راغب ب شیر ...

عزیزم..خدارو شکر که مرخص شده 

پس خیلی راحت میتونی رژیم بگیری دیگه 

من خیلی از کتو راضی بودم 

توهم راجبش تحقیق کن و اگر خواستی شروع کنی من هم هرجا از دستم بر بیاد کمکت میکنم 

لباس خانم اگر انگیزه ست برات بهشون وقت بده 

مثلاً تا با توجه به افزایش وزنت تقریبا تا آخر تابستون به خودت وقت بده 

اگر تا اون موقع اندازت نشد رد کن بره 

ولی مطمئن باش بخوای میتونی 

من و همسرم عاشق طبیعتگردی هستیم و تو برناممونه در اینده یه کمپر بخریم و باهاش سفر کنیم  من مجر ...

کامل وجامع توضیح دادی عالیه.

این تاپیک جزو معدودتاپیک هایی که تمام پست ها مفیده وسلام واحوالپرسی الکی وچیکار می کنی وچی شد اینا توش نیست

شادی صدام کنید
کامل وجامع توضیح دادی عالیه. این تاپیک جزو معدودتاپیک هایی که تمام پست ها مفیده وسلام واحوالپرسی ال ...

دقیقا من فقط به خاطر این تاپیک میام نی نی سایت

انشالله که روالش تغییر نکنه و دوستای بیشتری بهمون اضافه بشن و با انگیزه در کنار هم ادامه بدیم 

عزیززززم  حالا بنده خدا شوهر من فقط در حد گفتنه و خداروشکر به خیلی چیزا عمل نمیکنه شاید چون می ...

با هماهنگی خیلی موافقم خیلی یعنی هروقت من نبودم یه چیزی گرفته چه خوراکی چه لوازم بلااستفاده بوده 😑😑🤦🏻‍♀️

خدارو شکر در حد حرفه ولی من همون باید نامحسوس عمل کنم😂👩🏻‍🦯

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

عزیزم..خدارو شکر که مرخص شده  پس خیلی راحت میتونی رژیم بگیری دیگه  من خیلی از کتو راضی ب ...

کتو رو تو نت نگار کردم اما راستش دقیق متوجه نشدم چکار کنم برا شروع اگر راهنمایی م کنی ممنون میشم 

در راستای مینی‌مال سازی من یه کشوی دیگه رو هم بررسی کردم و اضافات رو برداشتم ک بندازم دور 

من کلی شیشه و در شیشه دارم 🤣🤣🤣

استیل فقط قلق داره وباید با شعله کم باهاش اشپزی کنی و از شعله پخش کن استفاده کنی  البته من خود ...

پلو تا حالا توشون درست نکردم. ولی برای سرخ کردن هم مشکلی نداشتم باهاشون.

اما تا دلتون بخواد آش و سوپ و آبگوشت و خورش و سبزیجات آبپز درست کردم تو قابلمه استیلهام.

مال من بدنه استیل و درب شیشه ای هست

اینا از مدلهای تمام استیلش بهتره و ضخامتشون هم بیشتره

تمام استیلها معمولا نازکترن