2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738620 بازدید | 44700 پست
معتاد شدیم به خرید. همه ش احساس نیاز میکنیم و اصلا تو تصوراتمون نمیگنجه اگر فلان وسیله رو نداشته باش ...

من و همسرم عاشق طبیعتگردی هستیم و تو برناممونه در اینده یه کمپر بخریم و باهاش سفر کنیم 

من مجرد بودم دوست داشتم مثل هیپی ها زندگی کنم با حداقل امکانات  و... 

حتی موقع جهیزیه خریدن خیلی به شوهرم اصرار کردم که مثلا تلویزیون نخریم یا... ولی قبول نکرد. خداروشکر پولمون هم نرسید سرویس چوب نخریدیم! 

چندوقت بود فکرم مشغول بود و دغدغه هام زیاد بود و برای اروم کردن خودم خیلی درگیر مادیات و وسایل شده بودم و دلم میخواست چیزای بیشتری بخرم (ولی خداروشکر چیزی نخریدم و مقاومت کردم) 

این چندروزه دارم به این قضیه فکر میکنم. عمیق تر به همه چی نگاه میکنم. میرم خونه ژاپنی ها و خونه های مینیمال رو سرچ میکنم و نگاه میکنم 

به زندگی ون لایفی فکر میکنم و با خودم میگم اگه قرار باشه یه روز تو کمپر زندگی کنم پس خیلی از وسایل الانم رو لازم نخواهم داشت. یه سری چیزارو از جلوی دست برداشتم و شوهرمم مثلا میگه فلان چیز کجاست؟  با خنده بهش میگم تو کمپرمون احتیاجی بهش نداریم یا میگم میخوام از الان تمرین کنم که با وسایل کمتر بتونم اشپزی کنم و بعدا تو کمپرمون به مشکل نخورم 😁 اینجوری هم به یه زندگی مینیمال میرسم و هم مدام به رویاهام فکر میکنم

مثلا این یه نمونه کابینت کمپر: 

میخوام ازین به بعد فکر کنم زندگی مثل یه سفره و خونه منم مثلا کمپریه که خریدم! باید تا جایی که میتونم سبکش کنم که سفرم برام لذت بخش تر بشه!

چه ذهنم و چه جسمم و چه اطرافم باید خالی از چیزای اضافه باشه

اگه پرخوری کنم بدنم پر از چیزای اضافه میشه و نمیتونم این طرف اون طرف بدوم و رها باشم 

اگه فکرم مشغول ادما یا خاطرات به درد نخور باشه باید یه جا بشینم و زانوی غم بغل بگیرم و وقتمو به غصه خوردن هدر بدم! 

اگه اطرافم پر از وسیله باشه باید برای تمیز کردن و مرتب کردن و... اونا وقت بذارم و حتی فرصت نمیکنم خودمو تو اینه نگاه کنم!

مطمئنا هممون دوس داریم از سفر لذت ببریم و بهمون خوش بگذره.

ولی چیزی که هست وقتی میری تو این سفر کم کم چیزایی از خودت به جا میذاری و رد میشی. اینطوری نیس که یهو بتونی از همه چیز دل بکنی یا همه رو پشت سر بذاری و فقط با یه چمدون راهی سفر بشی... 

این یه پروسه س که تو طول سفر همیشه و همه جا ادامه داره

تا جایی که انسان به کمال برسه یا حداقل بهش نزدیک و نزدیکتر بشه

سلام خانوم گلها ، سوال اول اینکه قابلمه هایی که خراب شدن چیکار میکنید می فروشید یا درستشون میکنید؟؟ ...

عزیزم من قابلمه هام هنوز سالمن ولی قطعا و حتما اگر خراب بشن میندازم دور و به جاش قابلمه استیل میخرم که حداقل ضررش از بقیه چیزا کمتر باشه و یه چیز عمریه و خراب هم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و همسرم عاشق طبیعتگردی هستیم و تو برناممونه در اینده یه کمپر بخریم و باهاش سفر کنیم  من مجر ...

خیلی زیبا گفتی 

منم دوست دارم از این به بعد وسایلم خیلی کم بشه اما با کیفیت 

مشکلم اینا وزن و سایز اضافه کردم و امیدوارم برگردم اما شک دارم بشم مثل مجردی م حیفم میاد اون لباسام رو ب کسی بدم نمی‌دونم چکار کنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

در رابطه با قابلمه من استیل خریدم الان دو سه ساله مداوم استفاده میکنم خراب نشدن عالی موندن فقط باید مراقب باشم غذا نسوزه سه تا هم تابه گرانیت دارم ک چهار تا بودن یکی ش خراب شده اونو میندازم 

الان ک دارم فکر میکنم من کلی وسیله اضافی دارم ک باید بندازم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خیلی زیبا گفتی  منم دوست دارم از این به بعد وسایلم خیلی کم بشه اما با کیفیت  مشکلم اینا ...

دقیقا منم نود درصد لباسام مربوط به مجردیه و سایزم نیست 

بعد ازدواج ۳۰ کیلو چاق شدم 

الان تونستم ۲۰ کیلوش رو کم کنم ولی ۱۰ تا دیگه تا اندازه شدن همه لباس هام مونده 

و تا نتونم بپوشمشون نمیتونم نظری راجب خروجی کردنشون بدم

دقیقا منم نود درصد لباسام مربوط به مجردیه و سایزم نیست  بعد ازدواج ۳۰ کیلو چاق شدم  الان ...

ب نظرت وزن اضافی م کم میشه ؟ من ۵۹ کیلو بودم آلن ۷۸ هستم دخترم چهار ماهه س هنوز  ممکنه کم بشم ؟

خیلی زیبا گفتی  منم دوست دارم از این به بعد وسایلم خیلی کم بشه اما با کیفیت  مشکلم اینا ...

عزیزم به نظرم اگه اون لباسای قدیمیت برات انگیزه ای میشن که دوباره با ورزش و تغذیه سالم برگردی به اون سایز حتما نگهشون دار و شروع کن

ولی اگه تاثیری تو این قضیه ندارن و فعلا قصد و انگیزه برای تغییر سایز نداری به نظرم ردشون کن برن

ب نظرت وزن اضافی م کم میشه ؟ من ۵۹ کیلو بودم آلن ۷۸ هستم دخترم چهار ماهه س هنوز  ممکنه کم بشم ؟

اره اگر بخوای حتما میشه ولی باید هم رژیم هم ورزش در کنار هم داشته باشی 

ولی رژیم سالم خوری که برای شیردهی ضرر نداشته باشه برات 

من رژیم کتوژنیک داشتم که تو شیردهی ضرر داره 

اشپزخونه م کوچیکه جا نداره  کابینتام خیلی کمه مجبور شدم خیلی از وسایل رو بذارم تو کارتن یا تو ...

سلام عزیزم‌ من خیلی  از صفحات عقبم ولی تا اینجا که خوندم چقدر از دست شوهرت حرص خوردم البته شوهر منم همینه برای همه چی نظر میده نمی‌ذاره کارامو بکنم منم مجبورم در جریان نذارمش کار خودمو بکنم😑😑

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

ممنون عزیزم ،استیل برای پلو خوبه 

استیل فقط قلق داره وباید با شعله کم باهاش اشپزی کنی و از شعله پخش کن استفاده کنی 

البته من خودم استیل ندارم فقط از دوستان شنیدم 

ولی حتی اگه پلو هم خوب درنیاره بازم من انتخاب اولم برای خرید قابلمه و سینی و ابکش و لگن و... استیله 

ممنون عزیزم ،استیل برای پلو خوبه 

بله خوبه اما ته دیگ نون باید بزاری که نچسبه وقتی آماده شد بزار سرد بشه بعد جدا شرکت ی تیکه نمیشه اما خوبه عوضش عمریه 

بچه ها تو پوشاک دقت کنید،دستکش،کلاه وشال گردن این ها مواردیه که به نسبت کاربردشون برای منیمال ها جزو ...

من نه کلاه و شال گردن دارم نه دستکش😆

گرمایی هستم و اصلا شال بافت و موهر و ... هم ندارم

شالهام اکثرا چهارفصلن یا تابستونی.