2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
شنیدم یه درصد خیلی کمی کسر میشه  

کاش هیدوا جون میومد خوب راهنمایی می‌کرد که به صرفه هست پارسیان بخرم اگر با دویست تومن بشه خرید من میتونم حداقل با پولهام که دارم خراب میکنم چهار الی پنج تا بخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش هیدوا جون میومد خوب راهنمایی می‌کرد که به صرفه هست پارسیان بخرم اگر با دویست تومن بشه خرید من می ...

قشنگم میتونی بری تاپیک پس انداز و مدیریت مخارج اونجا  راهنماییت میکنن بچه ها 

یعنی مثلا بعد چهار سال ارزشش بیشتر میشه یا زیاد سودی نداره

تو تاپیک مرتبط فکر کنم بهتر راهنماییتون کنن. تا جایی که میدونم سکه و طلا اگر به قصد پس انداز میخرین در درازمدت سود خوبی میده. بازم بپرسین بهتره

بعد

اگه همسرتون کفشاشون با پارچه تمیز می کنند پس سه تا فرچه واکس می خواهید چیکار؟حداقل دوتاش اصافه است؟

اگه بچه نوجوان دارید که مرتب کفش هاش تمیز می کنه باز یکی اش لضافه است.

شادی صدام کنید

کشو ابزارها که دقیقا زیر گاز قرار گرفته.

داخلش کفگیر و ملاقه، چاقوتیزکن، دربازکن، گردو شکن، صافی، پوست کن، دو تا چاقو بزرگ و کوچیک 

اون چاقو اره ای یاسی رنگ هم تازگی برامون سوغاتی آوردن. 

قاشق چنگالها و کارد و قاشق مربا و عسل داخل جاقاشقی سفید گذاشتم که منظم باشه

برای دم دست، از هر کدوم شش تا یا کمتر هست که زیاد به هم نریزه

بقیه شون داخل سبد تو یه کابینت دیگه س

یه سوال، برای کف کشو تو کابینتی ضخیم بگیرم یا نه؟

اینجا جای گازش کابینت نداشت خودمون گاز رومیزی زدیم و زیر گاز سه تا کشو اضافه کردیم واسه همین داخلش فرق داره با بقیه کابینتا.

جدا؟ پس انشالله فردا ظرفهاي كه مرتب استفاده ندارم رو ميذارم توي كمد ديواري. يك راهنمايي ديگه هم از ه ...

سلام.خوش حالم که به جمعتون پیوستم😍عزیزم انگار داری خونه ی جدیدی که ما گرفتیم رو توضیف میکنی. اشپزخونه کم کابینت و یه اتاق که هیج جوره چیده نمیشه.   من به اجباااار اتاق بزرگه رو دادم به دوقلوهام و تخت دو طبقشون اونجا میره.   و نصف بیشتر وسایل اشپزخونه هم میره توی کمد اتاق،فقط واجب ها دم دست میمونه. که اذیت نشم.چون بشدت اذیت خواهم شد با ظروف زیاد.‌خیلی هارو هم دارم میندازم بره از همین الان.مثل ابکش و نمک پاش و 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎