2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734955 بازدید | 44643 پست
عزیزم به نظرم وسایل مربوط به هم یه جا باشن بهتره. مثلا جوراب بره کنار بقیه جورابا. یا بدلیجات اگه جا ...

من از دست بچم طبقه ی بالای کمدمو ببینی 😄😄😄😐😐دوسالو نه ماهشه کلا‌میز ارایشمو هرچی توش بوده پرت کردم اون طبفه ک دستش نمیرسه .بعد چیزی بخوام نمیتونم پیدا کنم .

parasoo1989@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرم وسایل مربوط به هم یه جا باشن بهتره. مثلا جوراب بره کنار بقیه جورابا. یا بدلیجات اگه جا ...

بدلیجات که ندارم زیاد یک گوشواره اس یه گردنبند یک انگشتر . ساعتمو رفتم‌مهمونی جا گذاشتم😃فعلا نیست . برای جوراب هم جا جورابی دارم اینم کفه اش سفته تا نمیشه که بزارم جا جورابی . عکسام هم اصلا آلبوم ندارم ولی خب باید یه جا براش پیدا کنم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
اره دقیقا حرفتون درسته من الان عکس هایی که خودم اینجا فرستادم واقعا مینیمال نیست،مدل ایرانی اش دیگه. ...

من یه قوری روی چایسازم دارم که برای استفاده خودمونه

یه کتری قوری دارم که قوریش بلااستفاده س

یه قوری روی سرویس چینیمه که شاید یه بار استفاده کردم

یه قوری بزرگ کریستال هم دارم که تو مهمونی ها استفاده م میشه

درسته به نظر منم روی سرویس چینی ها سوپ خوری و سرویس چایخوری باید حذف بشه تا هرکسی بسته به نیاز خودش خرید کنه 

من فنجون چینی هامو حتی یک بار هم استفاده نکردم. سوپ خوری که اصلا تو خانواده ما کاربردی نداره . سوپ و اش هم تو قدح بزرگ سرو میکنیم 

😵‍💫😵‍💫خواهر چه خبره نکنه یزدی هستی

نه عزیز . ببین دو سرویس چینی دارم که قوری دارن این ۲ تا . یک کتری قوری استیل دارم اینم یکی میشه ۳ تا . یک کتری قوری سماوری دارم میشه ۴ تا . یک کتری قوری از اینا که کتری سوت میزنه دارم میشه ۵ تا . یکی قوری با ۶ تا فنجون کادو دادن بهم میشه ۶ تا . یکی هم از این شیشه ای بزرگا هست که چون مهمون هام تعداد بالان بخوام دم کنم بزرگه خوبه میشه ۷ تا 😦

نه ب ایشون نه بمن که قوری خودمو چایسازم شکسته یدونه از مامانم قوری چینی  گرفتم  گذاشتم رو ...

اها چای سازم هم قوری داره میشه ۸ تا😄

نه ب ایشون نه بمن که قوری خودمو چایسازم شکسته یدونه از مامانم قوری چینی  گرفتم  گذاشتم رو ...

بیا من بهت میدم😅نرو بخر مثل دو روز پیش مامانم گفت شش تا لیوان پلاستیکی ۱۵ تومن گذاشته بودن بابات نذاشت بخرم گفتم نخریا من برات میارم دوازده تا پلاستیکی داشتم شش تاش دادم مامانم خواهرم گفت کش موهات چه قشنگه منم باید یکی اینجوری بخرم گفتم نخریا من عین همین یکی دارم برات میارم حالا شدم مسخره خانوادم هرکی هرچی میخواد بخره زنگ میزنه نداری بیاری فلان چیز رو که نرم بخرم😅😅😅

بیا من بهت میدم😅نرو بخر مثل دو روز پیش مامانم گفت شش تا لیوان پلاستیکی ۱۵ تومن گذاشته بودن بابات نذ ...

وای 😀 کش مو رو که نمیدادی بالاخره یه بار اینو استفاده کن یه بار اون میشه تنوع برات

وای 😀 کش مو رو که نمیدادی بالاخره یه بار اینو استفاده کن یه بار اون میشه تنوع برات

دوتا عین هم بود یکی استفاده میکنم دوتای دیگم مدلای دیگه دارم دیگه اینی که شبیه هم بود یکیش دادم خواهرم نره بخره😁

رد کن بره خواهر این همه قوری رو من داشتم میرفتم دم در همسایه ها نفری یه قوری میدادم بهشون 😅

اخه من ۴ ساله عروسی کردم هنوز استفاده نکردم بعضیاشو 😄😄 

2810