2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734621 بازدید | 44643 پست

یه کابینت دو طبقه بزرگ زمینی دارم خالیه هر دو طبقه فقط یه دبه بزرگ داخلش هست واسه فصل آب لیمو گیری که استفاده میشه 

مابقی کابینت‌ها هم بعد عکس میدم

کلا خودمون نباید با ژاپنی ها مقایسه کنیم ما تو همه موارد باهم تناقض داریم همین وسایل مهمان هر خونه ایرانی حداقل یه دوازده نفره داره پس به نسبت خودمون باید همه چیز در نظر بگیریم مثلا من توی کل فامیل مینی مالیست ترینم شوهرم یه زن دایی داره واقعا خونه اش با وجود اجاره نشین بودن خیلی شلوغه میز ناهار خوري ۱۳ نفره داره و چهار نفره و یه دو نفره آخه این همه میز نهار خوري چه خبره🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کابینت دو طبقه بزرگ زمینی دارم خالیه هر دو طبقه فقط یه دبه بزرگ داخلش هست واسه فصل آب لیمو گیری ک ...

درسته موافقم سبک زندگی ایرانی کاملا متفاوته و کتابایی که راجع به زندگی مینیمال نوشته میشه معمولا خارجی ان و براساس فرهنگ و اجتماع اونجا هستن

امروز رفته بودم کتابامو بفروشم شوهرم میگفت حیفه نفروش هی سرشو تکون میداد بلند بلند میگفت زندگی مینیمال اینجوری نیست ها 🤣

چندبار با خودش تکرار کرد، فکر کنم خیلی حرصش گرفته بود

یه کابینت دو طبقه بزرگ زمینی دارم خالیه هر دو طبقه فقط یه دبه بزرگ داخلش هست واسه فصل آب لیمو گیری ک ...

اره دقیقا حرفتون درسته من الان عکس هایی که خودم اینجا فرستادم واقعا مینیمال نیست،مدل ایرانی اش دیگه.ولی خوب خیلی هم شلوغ وبی ربط به هم نیست.ایتم ها تقریبا کاربردی هستند.خیلی طرح های شلوغی ندارند

داشتم فکر می کردم تولید کننده ها کلا قوری از سرویس چینی حذف کنند .

شادی صدام کنید

بچه ها دراور من این کشو مخفی رو‌داره  الان یکم نا مرتبه نمیتونم خوب دسته بندی کنم . ایده ای دارین ؟ یا همینجوری خوبه😄 حس میکنم اگه همشو تو دو سه تا بزارم بعد چیزی ندارم تو بقیه بزارم خالی هم باشه بدم میاد 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خیلی با سلیقه چیدی

ممنون عزیزم 

جا که زیاد باشه ادم دستش بازتره برای درست چیدن وسایل که هم بتونی راحت به وسایلت دسترسی داشته باشی و برای برداشتن یه چیزی مجبور نشی همه چیزو به هم بریزی و هم اینکه وسایل مرتب و منظم تر دیده میشه

بچه ها دراور من این کشو مخفی رو‌داره  الان یکم نا مرتبه نمیتونم خوب دسته بندی کنم . ایده ای دار ...

تو یکی شمع های تولده یکی‌دفترچه و‌شناسنامه یکی یکم بدلیجات یکی چند تا عکسه چپه گذاشتم یکی از این جوراب روفرشی هاست یکی کارت دعوت های عروسیه 😶 خلاصه چرت و پرت زیاده😄

اره دقیقا حرفتون درسته من الان عکس هایی که خودم اینجا فرستادم واقعا مینیمال نیست،مدل ایرانی اش دیگه. ...

اره واقعا قوری توی خونه من اصلا استفاده نداره دوتا دارم یکبار استفاده نشده و فقط فلاکس چایی دم میکنم یکیش واسه سرویس هست یکیش واسه کتری ام باید یه فکری کنم براشون من حوصله گذاشتن وسایل توی دیوار اینا ندارم واسه فروش بیشتر میدم به بقیه خونه بقیه رو شلوغ میکنم😁😁😅

اره واقعا قوری توی خونه من اصلا استفاده نداره دوتا دارم یکبار استفاده نشده و فقط فلاکس چایی دم میکنم ...

من ۷ تا قوری دارم🤦‍♀️

🤣🤣🤣زندگی مینیمالی اینجوری نیست ها که شوهرت گفته من منفجر شدم از خنده

والا خودمم خندم گرفته بود اونجا ترسیدم بهش بخندم چون به نظر می رسید اصلا اعصاب نداره کار دستمون میداد 🤣

دیکشنری زبان مال پونزده سال پیشه از کارتن دراوردم گذاشتم رو میز،  اومده برداشته میگه اینو به من نشون ندادی وگرنه میخواستم 😁گفتم هر کلمه ای رو معنیشو خواستی تو گوگل بزن.  میگه گوگل دروغ میگه 

بعد یه کتاب هدیه بود از انجمن داستان نویسی. هی میگفت بهت هدیه دادن میخوای بفروشیش وای وای وای

خبر نداره چندوقت دیگه نوبت وسایل خودش میرسه 😁

تو یکی شمع های تولده یکی‌دفترچه و‌شناسنامه یکی یکم بدلیجات یکی چند تا عکسه چپه گذاشتم یکی از این جور ...

عزیزم به نظرم وسایل مربوط به هم یه جا باشن بهتره. مثلا جوراب بره کنار بقیه جورابا. یا بدلیجات اگه جای دیگه داری اینارو هم بذار همونجا

شناسنامه کناربقیه مدارکت 

عکس ها تو البوم یا کنار البوم 

و ... 

2810