2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736165 بازدید | 44675 پست
ینی بدردت نمیخورد که گذاشتی بیرون؟ مثلا ژل شست و شوی بانوان خوب نیس؟ چون تصمیم دارم بگیرم . بالم لب ...

ژل شستشوی بانوان یه مدت استفاده کردم خیلی حس سبکی وتمیزی داشت بعد گفتند نمی دونم چیه واژن بهم می ریزه واژن خودش طبیعی می تونه خودش تمیز کنه وتز این حرفها گذاشتم کنار

بالب لب سالهاست استفاده می کنم چون لبهام تو زمستون خشک میشه وترک بر می ذاره مارک ثابتی نمی خرم تموم میشه میگم همسرم از داروخوته جذید می خره 

شامپو حالت عادی ipekاستفاده می کنم پیدا نکنیم شامپو بچه فیروز

وقتی کراتینه کردم خواهرزاده شامپو وماسک می خره راستش هر دفعه یه مارکی می خره.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد مراقبت از پوست ترجیحا اینه زیر نظر یه دکتر پوست باشم ومحصولات ثابت ومشخصی استفاده کنم از خریدهای بی هدف وهر دم بیلی خوشم نمیاد.تا حالا هم دکتر پوست نرفتم چون فرصتش نداشتیم واقعا.

ماسک وابرسان اینا هم ندارم گه گداری از ماسک های خونگی مثل خیار وتخم مرغ اینا استفاده می کنم

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

برای جوان سازی وزیبایی پوست اعتقادم این 

تغذیه مناسب و کنترل استرس واضطراب.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

شادی صدام کنید
ماسک‌های ورقه ای و پچ دور چشم .وووو توی یخچال دارم.

شما بیشتر لوازمتون بهداشتی هست آفرین از بین اینایی ک‌دارین کدومش خیلی راضی هستین مارک شو میگین

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

من از وقتی خودم شناختم ورزش می کردم غذامم کم بود ولی به شدت تحت فشار بودم که لاغری بیشتر بخور.این فشار باعث شد از جایی به بعد بیشتر بخورم وشروع مشکلاتم بود:

من که هیچ وقت عرق نمی کردم شروع کردم به عرق کردن:منظره وبوی بد لباس

تحرک کم،خوردن غذای ناسالم،عدم تمایل به ورزش کردن

لباسام سایزم نمیشد،یبوست،معده درد.یه مشکلاتی که از وقتی زیاد خوردن شروع کردم در من به شکل خیلی خفیفی ظاهر شد

ومهمتر اینکه دیگه اندامم دوست نداشتم ولی بقیه خیلی خوشحال بودند ران پاهام وبازوهام پر شده بود چون سفیدم حسابی ایرانی پسند شده بودم هر جا می رفتم همه به به چه چه می کردند شادی چاق شده خوشگل شده ولی خودم حس خوبی نداشتم همسرمم اعتراض نمی کرد ولی خیلی یدفعه ای تعریف هاش از اندامم قطع شد.

شادی صدام کنید
شما بیشتر لوازمتون بهداشتی هست آفرین از بین اینایی ک‌دارین کدومش خیلی راضی هستین مارک شو میگین

اره اهل ارایش نیستم زیاد. همون ریمل و ضد افتاب.

کرم شب سینره و دور چشم سینره راضیم. 

آبرسان شون 

سرم هیالورنیک اسید بیو اکوا و سرم ویتامین سی بیو اکوا و سرم چای سبز بیو اکوا 

از اینا راضیم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من از وقتی خودم شناختم ورزش می کردم غذامم کم بود ولی به شدت تحت فشار بودم که لاغری بیشتر بخور.این فش ...

به حرف اطرافیان گوش نده..حس خودتو در الویت قرار بده... الانم نزدیک عیده شروع کن ب رژیم تا عید حسابی خوش هیکل و خوش تیپ بشی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من از وقتی خودم شناختم ورزش می کردم غذامم کم بود ولی به شدت تحت فشار بودم که لاغری بیشتر بخور.این فش ...

این همه گفتم که بگم فرهنگ ایرانی هم در بعضی موارد نیاز به پاکسازی داره نت ام قطع شد حرفم نصفه موند

از خرید جهیزیه وسیسمونی تا برگزاری مراسم عروسی وختم تا نذری دادن ها تا رژیم های غذایی .با وجود اینکه اقتصاد ایران ضعیفع ومردم در سختی هستند اما با این وجود شاهد یه هزینه هایی هستیم که جای تفکر داره.

شادی صدام کنید
این همه گفتم که بگم فرهنگ ایرانی هم در بعضی موارد نیاز به پاکسازی داره نت ام قطع شد حرفم نصفه موند ...

من یه مدت تغذیه شهودی رو دنبال می‌کردم.اعتقادش این بود بدنمون بپذیریم و دوست داشته باشیم.