2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736204 بازدید | 44678 پست
خانوما شما از کی لباس زمستونی ها رو جمع می‌کنیم؟

بستگی به هوای هر شهر داره گلم و این‌که طبع هرکسی چجوره 

من چون طبعم بلغمیه و دارم دارو  گیاهی میخورم و انواع دمنوش های گرم،کلا برای زمستون دوتا بافت بیشتر ندارم اونم وقتی میرم بیرون و پیاده باید یه مسیر رو برم ، میپوشم با اینکه سرویس بهداشتیمون بیرونه سردم نمیشه و تو خونه اگه دادِ بقیه در نیاد کلا روزها بخاری خاموشه و با لباس تابستونه میگردم.

همسرمم مثه خودمه،البته نه طبعش.کل لباس زمستونیش یه کاپشن که اگه عید هوا خوب باشه و بارندگی و سرما نباشه میذاره کنار کاپشنشو.

پسر بزرگم اصلا بافت نداره دوتا لباس پاییزه داره که میتونه تو بهار هم بپوشه با یه کاپشن و کلاه،این کلاه و کاپشنشو تو زمستونم به زور من میپوشه 😄فک کنم منتظر بهونه عیده که دیگه اینم بذاره کنار

میمونه یه کوچولوم که به خاطر سنش و ضعیف بودنش صبر میکنم حتی شبها و صبح زود هم هوا رو به بهبود بره بعد کم کم لباسهاشو جمع کنم.

اینجور که مشخصه نمیشه یهو همه لباسها رو گذاشت کنار،با توجه به وضعیت هوا کم کم میشه اینکارو کرد.

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کمال شرمندگی اعلام میکنم لوازم آرایش فقط دوتا رژلب یه رژ گونه دارم که روتین با آبرسان و ضد آفتاب استفاده میکنم 

یه مرطوب کننده 

یه کرم اوره اوسرین 

یه خوشبوکننده بدن 

یه مام 

یه ژل شستشوی صورت 

و یک اسپری دوفاز مو 

لوازم آرایشی هم پارسال یه سری چیزامو ریختم دور سایه چشم سایه ابرو خط چشم ریمل چند سری رژلب و کرم پودر 

بعد دیگه هیچ مهمونی و عروسی دعوت نشدم برم بخرم 😁

من شاید ده تا پالتو دارم تو کمد جالبه بیرونم نمیرم زیاد یعنی بزارم کارتون بعدا استفاده کنم؟

ده تا زیاده واقعا 

تازه میفرمایید نمی پوشید

به نظرم من جای شما باشم ۲تا که خیلی دوسشون دارم رو برمیدارم و بقیه رو میدم به نیازمند.

❌لایک❌
من یه مدت تغذیه شهودی رو دنبال می‌کردم.اعتقادش این بود بدنمون بپذیریم و دوست داشته باشیم.

حرفم سر این نیست بله هر جور که هستیم خودمون دوست داشته باشیم

حرفم این ما کلا در جهت عکس دنیا در حرکتیم.

شادی صدام کنید
ده تا زیاده واقعا  تازه میفرمایید نمی پوشید به نظرم من جای شما باشم ۲تا که خیلی دوسشون دارم ر ...

خوب راستش من بوتیک داشتم 

جمع کردم 

همه اجناس رو بخشیدم 

تعداد کمی مونده که سایز خودم هستن و مدل و جنسشون کم یاب هست 

واسه همین نمیتونم ببخشم ، امسال خیلی بخشیدم لباس 

اینا دیگه برا خودمه که کلا خرید نمیرم 

یعنی آدم خرید نیستم ، شاید واسه چند سالم باشه 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
به تبعیت از خانمی که ذکر خیرش اینجا رفت امروز موهام باز گذاشتم نه جمع کردم نه گلسر زدم.اگه حس خوبی ا ...

منم دوست دارن موهام باز بذارم ولی گرمم میشه عصبی میشم

مجبورم ساده جمش کنم حالا یا با کش یا کلیپس

قبلا خیلی گیر مو کلیپس و تل و کش مو داشتم 

کم کم هرچی که استفاده نمیکردم دادم رفت 

الان یه کلیپس یه کش مو و یه گیره آبشاری دارم ✌

❌لایک❌
خوب راستش من بوتیک داشتم  جمع کردم  همه اجناس رو بخشیدم  تعداد کمی مونده که سایز خ ...

پس میشه یه کار کرد دوتاشو بذارید بیرون و مرتب ازش استفاده کنید بقیه رو بذارید تو چمدون 

این دوتا که کهنه شد برای سال بعد دوتا دیگه رو از چمدون بیارید بیرون و استفاده کنید 

این ظاهر مینیمال بودن هم بهتون آرامش میده و کلافه نمیشید از اینکه انقدر پالتو بیرونه گلم 

یه نکته رو رعایت کنید دیگه به شدت مواظب ورودی باشید که خرید پالتو نداشته باشید

❌لایک❌
بستگی به هوای هر شهر داره گلم و این‌که طبع هرکسی چجوره  من چون طبعم بلغمیه و دارم دارو  گ ...

سلام عزیزم

میشه بگی چه دمنوش گرمی میخوری؟

منم خیلی بهش نیاز دارم

سیاه دونه دم دست گذاشتم که بخورم.اما.... یادم میره

البته بدمزه هم هست⁦ سیاه دونه☹️⁩