2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736563 بازدید | 44687 پست
آفرین. کیف کردم🥰  لوازم آرایش و پیرایش من اینهاس: یه ریمل یه برس ابرو یه رژ مایع یه ...

من فقط ده مدل روغن دارم .. روغن زیتون نارگیل. هسته انگور ارگان. رز هیپ. جوانه گندم انار . خراطین.....😑😑😑

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط ده مدل روغن دارم .. روغن زیتون نارگیل. هسته انگور ارگان. رز هیپ. جوانه گندم انار . خراطین.... ...

ما روعن زیتون یه بطری داریم تو آشپزخونه. برای سالاد استفاده میکنیم.

روغن هسته انگور فقط دارم که به موهام میسازه چون موهام فره و تخلخلش کمه.

لوازم من 

کرم پودر                         تراش                  ۲تاسایه تک پودر

ریمل                             موچین                اینه 

۳ تا رژ                           دسته تیغ              سوهان ناخن

صابون ابرو                    یه ست ۵ تایی براش   پد کرم 

خط چشم                      مژه مصنوعی              مرطوب کننده 

دو پالت سایه                  لاک پاک کن            ژل شست وشو 

یه رژگونه یه مداد چشم     ۳ تا لاک                   فیس براش

اینا رو یادمه بجز سایه که کم استفاده میکنم بقیش مصرف میشه

روغن هم گلیسیرین . زیتون . بادام تلخ . یه وازلین پماد هم زینک اکساید و ا د . ترتینونین.  یه بادی اسپلش یه ژل ک شوهرم استفاده میکنه. پودر فیکس

شما هم بچه ها بگین چیا دارین  

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
تازه من میگم اینا زیاده کاش یه راهی بود کمش میکردم😆

منم دلم میخواد کم کنم ولی وقتی میرم لوازم بهداشتی ها دوس دارم همه رو بخرم حالا شما هم مثه من قبل کم کردنشون ورودی ها رو ببند 😆

نمی دونم جنس تخته ای که می خواین خروجی بذارین چیه ولی اگر چوبیه، همون رو هم می تونین ببرین نجاری و ...

نه عزیزم تخته ام پلاستیکی بود

ولی ممنون تجربه ات گفتی نمی دونستم

شادی صدام کنید
منم دلم میخواد کم کنم ولی وقتی میرم لوازم بهداشتی ها دوس دارم همه رو بخرم حالا شما هم مثه من قبل کم ...

تا هر کدوم از اینها تموم نشه یا خراب نشه ورودی ندارم معمولا.

مشکلم سر احساس نیاز به اونهاس دنبال راهی ام که مجبور نباشم ازشون استفاده کنم. وگرنه تعدادشون که تقریبا هر کدوم یه دونه س فقط

لوازم من  کرم پودر                       ...

وسایل آرایش من:

یه کیف لوازم ارایش متوسط،کرم پودر،ضدافتاب،ریمل،خط چشم،یه سایه،۵ تا براش حالا شاید مثلا ۴ تا ۶ تا نشمردم‌.

یه موچین،قیچی،مسواک برای ابرو

وسایل بهداشتی:بالب لب،وازلین،کرم مرطوب کننده

شونه یه دونه،ایینه،ادکلن همین ها.

حمام هم چون موهام کراتین شامپو وماسک مو،یه شامپو فیروز،لیف خودم،اسکراب پوستم

قبلا زیاد بود مثلا ژل شستشوی بانوان داشتم،ماسک بدن داشتم روغن خراطین داشتم تو پاکسازی های سال گذشته همه گذاشتم بیرون.

شادی صدام کنید
وسایل آرایش من: یه کیف لوازم ارایش متوسط،کرم پودر،ضدافتاب،ریمل،خط چشم،یه سایه،۵ تا براش حالا شاید م ...

ینی بدردت نمیخورد که گذاشتی بیرون؟ مثلا ژل شست و شوی بانوان خوب نیس؟ چون تصمیم دارم بگیرم . بالم لب خوبه لب ها رو نرم میکنه؟ اسم شامپ‌وت رو میگی من تا الان هر مدل شامپویی گیرم میومده زدم نمیدونم چی واقعا خوبه ‌ چقدر سوال پرسیدم ازت😑

تا هر کدوم از اینها تموم نشه یا خراب نشه ورودی ندارم معمولا. مشکلم سر احساس نیاز به اونهاس دنبال ...

خب چی میشه بزار باشن وقتی داری استفاده میکنی چرا بزاری کنار اینکه ادم‌به خودش برسه که خیلی خوبه کمش نکن همینکه از هر کدوم چند تا نداری خودش کلیه

حالا من:

ریمل یک دونه 

خط چشم سه مدل ماژیکی مویی اکوا 

براش دوتا 

رژ گونه ی دونه .

فرمژه و ناخن گیر و تیغ ابرو و موچین هر کدوم یکی 

ضد افتاب پودری‌ کرم مرطوب کننده. کرم ابرسان کرم دور چشم کرم شب لوسیون بدن ماسک مو بعد از حمام داخل حمام ژل شستشوی صورت ژل بانوان 

انواع روغن های گیاهی..‌‌سه تا عطر  

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰