2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736452 بازدید | 44686 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجانب با خاوری از لباس در حد جنون هر چی میندازم تموم نمیشه  همه هم نو

عزیزم همه رو دور نریز 

مثلا ۲۰ تا تیشرت داری همه نو و باب میلت هستن، ۵ تاشو بزار دم دست بقیه رو مرتب بچین تو کارتن یا چمدون

هربار یکی از دم دستیها خراب شد ار چمدونت خرید کن!

چجوری هزینه حدودی تیشرت نو رو پس انداز کن.

برای همه ی لباسات اینکارو انجام بده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بعرض بچه ها با اینا کاردستی درست می‌کنن. واسع خلاقیتشون خوبه.اگر ایده توی ذهنشه واسه کاردستی یک جعبه ...

خیلی داره عزیزدلم 

خیلی زیاد 

این فقط یه قوطیش بود 

رفته همه رو گذاشته تو پله های پشت بوم تا من نبینمشون 

حدود ۲۰الی ۲۵ تا کارتون خرت و پرت داره 

کاش استفاده میکرد حرفی نبود 

کفش میخریم،جعبه ش رو نگه میداره برای کاردستی یا نگه داشتن خرت و پرتهاش ولی فقط در حد همون گزینه دوم استفاده میشه و هی اضاف میشه 😷

دقیقا همسرمم همینجوریه 

گونی برنج خالی میشه من میخوام یه چیزی توش بذارم و بدم بیرون میگه نه این گونیش محکمه به کار میاد چرا میندازی بیرون؟!

بری مغازه میبینی یه کارتون بزرگ فقط گونی برنج جمع کرده 

اوووووووف 

❌لایک❌
بچه ها  تو خرید ظرفهای فریزری به نظر من زیاده روی نکنید چون میگن جلوی گردش هوا تو فریزر می گیره ...

اره واقعا یهو به خودمون میایم میبینیم وسط کوهی از ظرف فریزری هستیم

من امروز رفتم مجدد سه تا دیگه ظرف فریزری خریدم و دیگه فعلا با دوتای قبلی جوابگوعه. برای کرفس و بامیه و لوبیاسبز و ذرت میخواستم

برای سبزی هم همون زیپ کیپ یا مشما فریزری مجبورم استفاده کنم

امروز رفتم یکی از این پلاسکوهای پونزده تومنی و غلغله بود

همیشه با خودم میگم مردم با این همه پلاستیک چیکار میکنن؟ خانواده شوهر من هر هفته میرن پلاسکو و چیزی میخرن

من کلا از پلاستیک خوشم نمیاد و برای جهیزیه مم زیاد نخریدم فقط این چندروزه این چندتا ظرفو خریدم. منم امروز رفتم تو پلاسکو وسوسه و جوگیر شدم نزدیک بود یه ظرف بخرم برای داخل یخچالم که بطری های ابغوره و ابلیموم رو بذارم داخلش ولی پشیمون شدم. این نظم دهنده ها خودشون عامل بی نظمی ان 

پارسال یه راف دو طبقه خریدم که برای خونه قبلی نیازم بود ولی اینجا که کابینتامو چیدم همین راف دوباره خودش یه وسیله اضافی شده و نمیدونم چیکارش کنم

مستاجری همینش بده دیگه نمیشه یه حالت ثابت داشت 

من امروز رفتم بازار ماهی فروشی هر چه شوهرم گفت قبول نکردم ماهی اضافه بگیره گفتم تازه می خریم هر وقت خواستیم راه برگشت گفت گاز کوچیک بگیریم گفتم دو تا داریم نیاز نیست یعنی هر چی گفتم جلوش گرفتم بتونم این تنقلات خریدنش رو کنترل کنم ورودی خونمون خوب می شه .یه پیراهن و یه چادر و یه پافر هم خروجی امروز خودم بود حالا فردا می خوام شروع کنم به پاکسازی نهایی

به به چقد مرتبه  من لباسمو تمیز و مرتب میکنم فرداش دوباره نامرتب شده چون کشو ندارم لباس خونگی ...

منم کمد هست لباس هامو رول می کنم می چینم روی هم بلد نیستم تونستم عکس می فرستم 

سلام دوستان گلم 

من هروقت تنبلیم میاد پاشم خونه رو مرتب کنم میرم عکسهای اتاق و هال و خونه های مینیمال رو از نت میبینم 

کلا انگار منو میزنن به شارژ 

پامیشم مثه فرفره مرتب که میکنم که هیچ،خیلی از وسایلی که لازمم ندارم میذارم کنار بدم بیرون 

بله پیرو وقت گذاشتن یه نیم ساعته و نت گردی این شد که خونم الان مرتبه،ظرفها شسته و ۴ تا نایلون بزرگ از وسایلی که لازم نداشتم  رو گذاشتم خروجی(یه ماهیتابه استفاده شده که دیگه به ظرفهام نمیومد از بس استفاده شده بود و از قیافه افتاده بود،یه ده متری طاقچه پوش نو که از خیلی وقت پیش مامانم گرفته بود واسه طاقچه های خونه قدیمیمون و بلااستفاده مونده بود،با چند تا رو پشتی که اونم چند بار بیشتر استفاده نشده بود.یه کامیون پلاستیکی بزرگ که دیگه بچه هام باهاش بازی نمیکردن و بلااستفاده تو انباری مونده بود.چند تا لباس پسر کوچیکم که دیگه اندازش نبود.چند تا جوراب نو دخترونه که یه بنده خدا برای بچه هام سوغات اورده بود که من دختر ندارم و از رو شکلشون تشخیص نداده بود بنده خدا و همینجوری تو چمدون بود.یه چندتا شیشه رب انار که خالم برام میاره و انقدر مصرفمون نیست.یه بسته ریحان خشک که مادرشوهرم خریده بود برامون اونم مصرف نداشتیم.دوتا سینی بزرگ پلاستیکی مرتب کثیف میشدن و تعادل خوبی نداشت گذاشتم کنار.یه مقدار انار،چون خودمون سرماخوردیم مصرف نداشتیم ترسیدم خراب بشه.یه تعداد اسباب بازی هایی که بچه ها دیگه باهاشون بازی نمیکردن.یه ساق دست سفید و یه روسری و یه تکه پارچه سوغات که به خاطر رنگش بلااستفاده بود و .... )

❌لایک❌

یکی از چیزهایی که تو خونه ما انباشتگی داره روغن های درمانیه و همه هم کاربردیه ولی چیزی که این وسط بده اینه که من مرتب استفاده نمیکنم و باز یه مدل دیگه رو میخرم 

مثلا دوتا شیشه کوچیک روغن بادام تلخ و سیاهدونه برای ترک پا دارم ولی مرتب استفاده نمیکنم که نتیجه بده عوضش میرم باز یه شیشه کوچیک روغن گل سرخ میگیرم 

امشب تصمیم گرفتم تا همه تموم نشده دیگه چیزی از این نمونه خرید نداشته باشم 

✌✌✌✌

❌لایک❌
یکی از چیزهایی که تو خونه ما انباشتگی داره روغن های درمانیه و همه هم کاربردیه ولی چیزی که این وسط بد ...

سلام عزیزم ، بذار دم دست ،مثلا من کرم دستمو گذاشتم تو کمد سرویس بهداشتی ، هر شب قبل خواب که میرم دستمو بشورم کرم و میزنم.

یا الله
سلام عزیزم ، بذار دم دست ،مثلا من کرم دستمو گذاشتم تو کمد سرویس بهداشتی ، هر شب قبل خواب که میرم دست ...

سلام گلم 

اتفاقا تو کشو کمدم بود و گذاشتمش بیرون 

شایداین دلیل عدم استفادم بود 

ممنونم بانو❤

❌لایک❌