2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736821 بازدید | 44690 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا یواشکی رفت سطل آشغال باورتون میشه اینها رو پسرم نگه میداره؟! هرچیش خراب بشه نگه میداره حتی یه ...

بعرض بچه ها با اینا کاردستی درست می‌کنن. واسع خلاقیتشون خوبه.اگر ایده توی ذهنشه واسه کاردستی یک جعبه براش درست کنین واسه این خرت و پرت ها...

من قبلا خییییییلی کتاب داشتم  کتابخونه م که پر بود راه به راه هم کتاب میخریدم و جاسازش میکردم ...

خوبه دیگه کتابخونه... دوباره برمیگردونین... من واسه بچه ها جدیدا کتاب نمیخرم و یکسره از کتابفروشی امانت میگیریم.مگر اینکه یک کتابی باشه که دوس داشته باشن و کتابخونه نداشته باشه.اما خودم کتاب زیاد دارم ... و فقط چند تاش گذاشتم کنار که بدم به کسی... متاسفانه با کتاب خوندن توی اپلیکیشن هم حال نمی‌کنم... مگر اینکه مجبور باشم

بچه ها  تو خرید ظرفهای فریزری به نظر من زیاده روی نکنید چون میگن جلوی گردش هوا تو فریزر می گیره وبه موتور یخچال برای خنک کردن فریزر ویخچال فشار میاد‌.به نظرم چند تا ظرف برای باقالی ولوبیا سبز واین چیزا کفایت می کنه.

کلا سوار موج هایی که تو جامعه ایجاد میشه نشید.

حدالامکان نوبرانه وبه فصل خرید واستفاده کنید که نیاز به فریز نداشته باشید.برای محصولات هر فصل هم همون چندتا تکه ظرف وکیسه فریزر کفایت می کنه.چشم به هم زدیم دوباره شد فصل بهار وخوراکی هاش.پس نیازی به انباز کردن نداریم

شادی صدام کنید
من قبلا خییییییلی کتاب داشتم  کتابخونه م که پر بود راه به راه هم کتاب میخریدم و جاسازش میکردم ...

من در این مورد نمی تونم خروجی داشته بلشم اتفاقا ورودی هم دارم.هنیشه ارزو داشتم خونه ام یه اتاق اضافه داشت می کردمش کتابخونه تا این حد علاقه دارم.

شادی صدام کنید
دوستان من الان همه ی نقاط خونه پاکسازی شده وخیلی خلوت شده،فقط من یخچال فریزم ازاین پهناست،وفریزردوتا ...

سبد یا باکس بگیر محتویات فریرزت با دسته بندی بچین تو سبدها سبدها بذار روی هم چاره ای دیگه ای نداری

شادی صدام کنید
من دراور و کمد ندارم ولی یه کمد دیواری بزرگ داره اتاقم که ماشالله تا خرخره پرش کردم! دارم کم کم کم م ...

آره چیزایی ک میبینی استفاده نمیشه یا ببخش یا بنداز

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎