2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735012 بازدید | 44643 پست

ببخشید دوستان بنده چند سالی هست طلا ندارم موقع عروسی اطرافیان بهم پیشنهاد طلاهاشونو میدن ولی بنده اصلا هیچ چیزی ازهیچ کسی عاریه نمی‌گیرم 

دوست ندارم  اینطوری حس بهتری دارم 

به نظرتون یه نیم ست استیل بخرم 

معلوم نمیشه 

اصلا خوبه بخرم 

ممون

دوستان شما هم بیاید درمورد بدلیجات و خریدبدلیجاتتون بگید خود من حدود دوساله بدلیجات نمیخرم پولشو جمع ...

هیچ بدلیجاتی ندارم چون حساسیت دارم. 

یک ساعت سرعقدمه که ساده و بند استیله برای مهمونی هام استفاده میکنم. یک ساعت بندچرمی و یکی دیگه بند استیل که هدیه س و روزمره استفاده میکنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالای کمد دیواری ریختم بیرون

✅️جوراب  وهد بند یلدایی دخترم که گذاشتم دم دست برای یلدای امسال

✅️یه شومیز خودم که گذاشتع بودم خروجی پشیمون شدم گذاشتم دم دست که خونه بپوشم چون قصد داشتم برای خونه بخرم این شومیز مهمونی ام بود ولی برای خونه ام هم راحت.

✅️همه وسایل نوزادی دخترم شد یه پلاستیگ متوسط

✅️داخل چمدونم کلا چهار پنج تا آیتم

✅️دو سه جفت جوراب که گذاشتم دم دست که هر وقت اندازه پای دخترم شد استفاده کنه

✅️یه مانتو که اونم پشیمون شدم گذاشتم دم دست یلدا بپوشم

✅️دو سه تا ایتم گذاشتم برای خروجی که هر وقت از خونه خارج شد گزارشش میدم.

✅️❌️دیگه اتاقی که هر هفته پاکسازی میشه خروجی نداره

اون بالا کاپشن همسزم دوتا ساک مسافرتی خودمون ودخترم ومقداری عکس ولوازم تولد وبافتنی

کلا برای برداشتن چیزی نیازی نیست چیزی جا به جا کنم‌

برای مهمانی جارو وگردگیری شده بود در نتیجه امروز نیاز به گردکیری وجارو نداره

شادی صدام کنید

در مورد بدلیجات من کم وبیش بدلیجات دارم

واگه امکانش داشته باشم دوس دارم بازم بخرم

هر موقع برم بازار با لذت نگاه شون می کنم ولی بذارید بشمارم الان ۶ یا ۷ تا آیتم دارم 

شادی صدام کنید
سلام خدمت اساتید محترم اگه خارج از بحث تاپیک نیست ،بفرمایید که غذای سالم و برنامه غذایی مینیمالتون ...

اگر برات مقدور هست بعضی غذاها رو بصورت نیمه آماده نگهداری کن

مثلا من کوفته و دلمه نیمه آماده دارم ،رولت گوشت و مرغ ، حبوبات پخته ، بادمجان کبابی و...

فیله مرغ هم زیاد میگیرم 

یروزایی تو هفته هم مشخص کردم کاهو میگیرم میشورم خشک و خرد میکنم میریزم تو ظرف دردار و تو یخچال نگه میدارم 

کلم پیچ رو برش نازک میزنم با هویج رنده شده تو ظرف نگه میدارم و....

خونه ی ما این مواد خیلی کمکم میکنن تو درست کردن غذا مخصوصا زمانی که حال مساعدی ندارم شما نسبت به تغذیه خانواده تون مواد آماده کن

فریز کردن مواد غذایی که بالا گفتم در کوتاه مدت مضر نیست و با مشورت پزشک این روتین رو چیدم 

ققنوس
دوستان شما هم بیاید درمورد بدلیجات و خریدبدلیجاتتون بگید خود من حدود دوساله بدلیجات نمیخرم پولشو جمع ...

ترجیح میدم طلا مصرف کنم اما دو عدد گوشواره و یک سینه ریز برنجی دارم که از هند خریده شده و بسیار دوستشون دارم 

چند باری هم در تولد و مراسم مولودی استفاده کردم ازشون هنوز هم برام قابل استفاده و جذاب هستند

ققنوس
ببخشید دوستان بنده چند سالی هست طلا ندارم موقع عروسی اطرافیان بهم پیشنهاد طلاهاشونو میدن ولی بنده اص ...

هر آنچه که به شما حس خوب میده استفاده کنید 

مینیمالیست برای من صرفا حال خوب داشتنه

ققنوس

بدلیجات ندارم و تا حالا هم نخریدم ، اگه داشته باشم هرچند کم از طلا استفاده میکنم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام خدمت اساتید محترم اگه خارج از بحث تاپیک نیست ،بفرمایید که غذای سالم و برنامه غذایی مینیمالتون ...

باید ذایقه غذایی ات بشناسی

مثلا سبزی قرمه وپیاز داغ داشته باشی

لوبیا سبز پخته یا نیمه ابپز

بادمجان کبابی

حبوبات نفخ گرفته شده

سبزیجات اماده برای آش واینا

یه خرده سخته جواب این سوال چون ما سلیقه غذایی شما نمی شناسیم ببین چه غذاها ودسرها وسالادهایی می خورید مواد اولیه اش چیه چقدر زمان نیاز داره برای پخت وپز 

چه ایتم هایی مبشه تو یخچال یا فریزر نگه داشت

کلا چقدر زمان داری برای اشپزی

شادی صدام کنید

خروجی امروزم دو تا بانکه پلاستیکی که اضافی بودن

الان کلا هفت تا بانکه برای ماکارونی، عدس، گل ختمی، لپه، جو، رشته ی سوپ و ترخون دارم

سطل زباله کابینتی که ترک خورده بود رفت کیسه بازیافتی بجاش یه سطل همه کاره داشتم گذاشتم زیر سینک برای زباله استفاده کنم😉😊

در مورد بدلیجات من قبلا علاقه ی زیادی داشتم به مرور تو این سه سال اکثرا بخشیده شدن و تعدادشون به صفر رسیده 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

میشه یه چیزایی رو نیمه آماده کرد و فیریز کرد مثل مواد ماکارونی یا لوبیاپلو و کباب تابه ای. غذای محبوب خانواده رو هم بذارید برای آخر هفته و تعطیلات. 

ما سالهاس که رستوران رفتن رو به مناسبت های خاص محدود کردیم و از بیرونم خیلی کم مگر شرایط اضطرار غذا میخریم. نوشتن لیست غذای هفتگی هم خیلی بهم کمک میکنه که سریعتر کارام پیش بره. 

در مورد بدلیجات من چندین ساله که اصلا استفاده ندارم و اونایی که داشتم هم بخشیدم اکثرا به غیر از چند تا دونه که نگه داشتم برای دخترم 

در مورد ساعت هم کلا اهل ساعت انداختن نیستم و اکثرا فراموش میکنم بندازم ولی دوتا ساعت دارم که چون هر دو نو هستن و مربوط به دوره نامزدیمه فعلا خروج نذاشتم

نهال🌱

من سرما خوردم سرفه سرفه البته یه ماهه درگیرشم شدتش بیشتر شده دخترمم سرفه میزنه بدجور 

عفونت زنانه هم گرفتم یعنی بخدا حاضرم بکنم بندازمش جلو سگ 😓از بس همش درگیر این عفونت لعنتیم از ۳۶۵روز سال ۳۶۰ درگیرشم هرچی دارو ...فایده نداره عفونتم بخاطرافتادگی رحم مثانه دارم باید عملشم از عملش میترسم 😭 کلا خونه تکونی همچی تا بهبودم تعطیل شده 

فقط یه مهمونی داشتم دوازده نفره سعی کردم همچی مدیریت کنم عالی برگزار شد..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
ببخشید دوستان بنده چند سالی هست طلا ندارم موقع عروسی اطرافیان بهم پیشنهاد طلاهاشونو میدن ولی بنده اص ...

استیل نگیر خیلی زرده مارک ژوپینگ بگیر یا نقره هم با دوامتره هم بیشتر شبیه طلاس من خودم قبلا بدلیجات میفروختم نقره خوبی که داره هر چن وقت یک بار میتونی بدی برات جلا بدن. مارک ژوپینگ هم آبکاری طلا داره 

2810