2777
2789
عنوان

خونی شدن واژن دختر هشت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 47 پست
آره نگران روحیه‌ش هستم بینهایت حساسه😭

الهی بگردم حتما با ی مشاور مشورت کن یا باهاش صحبت کن خیلی بغلش کن و.... خیلی سختشه بچه مخصوصا خجالتیم باشه یا حساس 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اتفاقا همین چند روز پیش یه متخصص زنان ماهر در این مورد پست گذاشتن و بشدت منع کردن چون روح دختر اسیب ...

خب میگین چیکار کنم؟؟ اگر خدای نکرده عفونت کنه چی؟! آخه نمی‌دونم خونریزی برای چیه و اگر از داخل زخم شده باشه چی؟؟😭😭😭😭

کسی که قانع باشد ، اندوهگین نشود! (مولا امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس این خونی که از واژنش داره میاد چیه؟!قشنگ دیدم اطرافش زخمی نشدهو خون همراه ادرارش اومدو از واژنش چ ...

مویراگای دهانه رحم آسیب دیده.عزیزم حتما بدون دخترت برو دکتر زنان وهمه چیو توضیح بده.بکارت در ۹۹درصد خون ندارم.پس نمیشه اونو ربط به این قضیه داد

من خوردم زمین هایمنم اسیب دید 

اون موقع شش سالم بود رفتم دکتر معاینه کرد ولی یادم نمیاد 

گواهیشو تو مدارک پیدا کردم کلی فکر کردم چی شده تا فهمیدم اون موقع زمین خوردم و......

الان ۲۳ سالمه

میدونم ولی منم دقیقا تو همین سن همین پردو تجربه کردم آنقدر زیاد نیس نترس

یعنی خونی شدین شماهم ؟!

و بعد اتفاقی نیفتاده بود براتون؟ خودش خوب شد 

خودم دیدم، هم خونی شده و هم انگار به‌خاطر ضربه‌ی محکم یه هاله‌ی صورتی و کبود افتاده روی واژنش

خب ببرش حتما

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من خوردم زمین هایمنم اسیب دید اون موقع شش سالم بود رفتم دکتر معاینه کرد ولی یادم نمیاد گواهیشو تو مد ...

به مشکل نخوردین؟! یعنی دارو و پماد چیزی مصرف کردین؟! خودش خوب شد؟ چیشد؟

یعنی خونی شدین شماهم ؟!و بعد اتفاقی نیفتاده بود براتون؟ خودش خوب شد

آره خونی شد من از رو وانت پریدم و دردم اومد رفتم دستشویی خون اومده بود اما چکه نمی‌کرد .من تخصصی ندارم کاش با دکتر حداقل ویزیت آنلاین صحبت کنی

الهی بگردم حتما با ی مشاور مشورت کن یا باهاش صحبت کن خیلی بغلش کن و.... خیلی سختشه بچه مخصوصا خجالتی ...

همین کارو کردم... ولی آره باید با یه پزشک صحبت کنم

مویراگای دهانه رحم آسیب دیده.عزیزم حتما بدون دخترت برو دکتر زنان وهمه چیو توضیح بده.بکارت در ۹۹درصد ...

ممنونم پیشنهادتون عالی بود 

خب میگین چیکار کنم؟؟ اگر خدای نکرده عفونت کنه چی؟! آخه نمی‌دونم خونریزی برای چیه و اگر از داخل زخم ش ...

عزیزم بچت ضربه دیده درد داره خونریزی داره دهانه رحمش احتمالا اسیب دیده گرچه به احتمال زیاد چیز خطرناکی نیست ولی الان سلامت جسمیش واقعا مهمتر از روحیش هستش نترس چیزی نمیشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
آره خونی شد من از رو وانت پریدم و دردم اومد رفتم دستشویی خون اومده بود اما چکه نمی‌کرد .من تخصصی ندا ...

ممنونم

آره پیشنهاد مشورت با پزشک عالی بود

ترجیح میدم فعلا دخترمو وارد مسئله نکنم 

عزیزم بچت ضربه دیده درد داره خونریزی داره دهانه رحمش احتمالا اسیب دیده گرچه به احتمال زیاد چیز خطرنا ...

ممنونم از راهنمایی تون، آره همه میگن بدون دخترم برم پیش پزشک یا آنلاین مشاوره بگیرم. 

ممنونم از همه عزیزان که توی این تاپیک شرکت کردین 

خیییییییلی مشورت کمکم کرد

بهترین جواب رو گرفتم

یه دنیا سپاس 

2810