2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735007 بازدید | 44643 پست
اینم بدلیجات که گفتم میخوام یه مدت استفاده کنم و خروجی بذارم چون خیلی ساله دارمشون

سلام گلم این دستبد تو عکس یه جاهایی رنگش رفته به نظرم بنداز بره. منم بدلیجاتی که خیلی ساله  دارمشون آوردم استفاده میکنم که بندازم بره و فک نکنم دیگه بخرم چون یک سالی که با اینجا آشنا شدم نخریدم.مانتو که عکس گذاشتی نو بود بزار دیوار بفروش یا یرا دم دست پارکی سرکوچه استفاده کن منم این کارو کردم. یا نهایت اگه نو هس بده خیریه.

دوستان شما هم بیاید درمورد بدلیجات و خریدبدلیجاتتون بگید خود من حدود دوساله بدلیجات نمیخرم پولشو جمع میکنم یه پارسیان کوچولو میگیرم جمع که شد یه تکه طلا سالی یه بار میخرم هرچند ظریف اما دبگه طلاس.ساعت هم دوتا بیشتر ندارم با اینکه عاشق ساعتم ولی خیلی جلو خودمو گرفتم که نخرم. چن وقت پیش هم ساعت دوران نامزدیمو انداختم رفت چون دیگه قدیمی شده بود  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنبـــه شروع قشنگ اول هفته خــــدایا شکرت😍

دیشب روتختی روشستم 

یک پتوهم خیس دادم صبح شستم 

صبح بازیک پتوخیس دادم امروزبشورم 

دیشب مایه فلافل آماده کردم 

خیلی به کارم میاداین فصل امروز بسته میکنم 

جاروکشیدم مرتب کردم 

دخترقشنگم وراهی مدرسه کردم 😍

واما چن تا مانتواتوکردم 

چن تا شال ومانتودیگه موندگذاشتم برای بعد

کمی استراحت کنم ادامه بدم 

عصر میخوام بساط چایی رواماده کنم بابچه هام بریم تاپارک سرکوچه پیش ی دوست امن کمی بشینم لذت ببریم❤

دوستان شما هم بیاید درمورد بدلیجات و خریدبدلیجاتتون بگید خود من حدود دوساله بدلیجات نمیخرم پولشو جمع ...

منم خیلی وقته نگرفتم چون اهلش نیستم ،جایی میرم یادم میره بندازم😂 شاید چند وقت دیگه یه دستبند مهره ای بگیرم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خدمت اساتید محترم   اگه خارج از بحث تاپیک نیست ،بفرمایید که غذای سالم و برنامه غذایی مینیمالتون چه جوریه؟!من واقعا کم آوردم ، دیشب حساب کردم دیدم بخش عمده ای از درآمدمون صرف پول غذای بیرون میشه، من آشپزی رو دوست دارم و میخام آماده شم کم کم غذا بپزم ولی میخام از نظرات شما استفاده کنم ،غذای سالم بخورم ،پیشاپیش،ممنونم از دوستانی که وقت میذارن و پاسخ میدن،خوشحالم که کنارتون یاد میگیرم ،

امروز نوبت اتاق خواب مجددا کمدم ریختم بیرون ومرتب کردم.

دیروز دنبال یه وسیله می گشتم برای دخترم کلاهی که پارسال هدیه گرفته بود بزرگ بود امسال اندازه اش شده گذاشتم دم دست این پاییز وزمستون استفاده کنه.

قسمت بالای کند دیواری موند یا بعدازظهر یا شب می ریزم پایین دوباره باز بینی می کنم میام گزارش میدم.

ظرف های مهمونی دیروز، صبح جا به جا کردم وخیلی سریع جمع وجور شد.

شادی صدام کنید
سلام گلم این دستبد تو عکس یه جاهایی رنگش رفته به نظرم بنداز بره. منم بدلیجاتی که خیلی ساله دارمشون ...

آره احتمالا این کارو کنم 

اینا مال ده سال پیشه خیلی وقته اصلا استفاده نکردم 

اما در مورد مانتو دیگه جلو بسته نمپوشم حالا میزارم دیوار شاید فروش بره 

در مورد بخشیدن هم راستش یه چندباری دادم کسی بده به نیازمند بعد تن خودش دیدمش 😐

دیگه منم کسی نمیشناسم

امروز بازم خروجی داشتم 

✅️یه زیر پوش نو سایز همسرم نبود دادم به پدرم 

✅️یه جعبه طلا از این معمولی ها 

✅️تعداد زیادی فاکتور قدیمی طلا که فروخته شدن 

✅️یه عکس ام آر آی کمر مال سه سال پیش 

✅️روپوش سفید مال دوران دانشگاهم 

✅️سه تا کیف لوازم آرایش دارم یکیشو دادم مامانم 

دوستان شما هم بیاید درمورد بدلیجات و خریدبدلیجاتتون بگید خود من حدود دوساله بدلیجات نمیخرم پولشو جمع ...

منم مثل شما ترجیحم به طلای کوچیکه به جای خرید بدلیجات 

ساعت عقدم رو چند سال پیش خروجی دادم 

❌لایک❌
سلام خدمت اساتید محترم اگه خارج از بحث تاپیک نیست ،بفرمایید که غذای سالم و برنامه غذایی مینیمالتون ...

ببین گلم گاهی که نمیدونیم چی بخوریم 

لااقل میدونیم چی نباید بخوریم 

اونها رو جایی یادداشت کن یا کلا از لیست خریدتون حذف کن یا هر 6ماهی یه بار موقع گردش و مسافرت،عروسی و...  استفاده کن 

حذفیات خونه ما ایناست 

نوشابه 

کنسرویجات

تا اونجا که بشه هرچیزی که مواد نگهدارنده داره 

چیپس 

پفک

کیک 

دنت

پاستیل

و بیسکوییت

پنیر پیتزا

سوسیس 

کالباس

گوشت گاو

گوشت گوساله

سویا

همبرگرها

و... 

چیزهایی که خیلی کم میگیریم:(شاید سالی یه بار) 

پیتزا

ساندویچ

کاکائو 

شیرکاکائو

ژله

انواع فست فود ها

خونواده ماکارونی و پاستاها

و... 

❌لایک❌
2810