2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735588 بازدید | 44665 پست
تو پست های یکی دوماه قبل فکر کنم مفصل جواب دادم عزیزم رسیدم بهش تگتون میکنم گلم

اره من یادمه 

کاشکی همسر منم موافق آوردن کمکی باشه 

شهر ما کوچیکه همسرم انگاری معذبه کسی بیاد خونه کمکمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودی این هفته دوتا زیر پوش برا پسرم ..الان چهارتا داره دوتا رکابی و تا آستین‌دار 

دوتا شو قبلا خروجی داده بودم .و مادرشوهر مث همیشه گفت   قبلیا کجان  داشت که 😂😂 و منم با شیطنت گفتم رفتن جایی که باید میرفتن و با لبخند صحنه رو ترک کردم 

چقدر این پست عالی بود چندین بار خوندم و لذت بردم

من در مورد موردهای اول من هنوز نتونستم درست تصمیم بگیرم 

۱ فقط اونایی که میخام تکلیف اش مشخصه

۲ اونایی که صددرصد نمیخام همینطور

۳ «اونایی که دودل هستم برام سخته معمولا نگه می دارم دوراهی بین نگه داشتن و رد کردن»

بیشتر در مورد ظرفها و وسایل برقی هست

دلیل اش اینکه کلی پول دادم ،اونایی که الان استفاده می کنم می شکنه،اینا بعداً لازم میشه

البته من کلی وسیله رد کردم انگار بیشتر دسته سوم مونده

مثال می زنم من مطمئن بودم سماور استفاده نمی کنم فروختم کتری زیاد دارم ۴تا داشتم یکیش فروختم

ولی درمورد استکان یه مدل ۴دست داشتم لپ پر میشه غیر اون یک دست لیوان دسته دار،۲دست استکانش،۱دست کمر باریک

۱دست استکان کوچیک ۱دست استکان کوچیک یه مدل دیگه

فقط از اون مدل۴دست دارم دادم به کسی

مهموناهم هم نهایت۳۵نفرهست

شماها بودین چکار می کردین

من در مورد موردهای اول من هنوز نتونستم درست تصمیم بگیرم ۱ فقط اونایی که میخام تکلیف اش مشخصه۲ اونایی ...

تو موارد بالا نمیتونم راهنمایی کنم چون من وسیله ای که برای نگهداریش دودل باشم رو نگه نمیدارم 

برای استکان ها اونایی که یک دست تک هستن رو در صورت داشتن جعبه بذارید برای فروش یا ببخشید 

اونی که چهار دست ازش دارید رو نگه دارید 

اگر طرحش رو می‌پسندید همون رو زیاد کنید 

اگر پسندتون نیست استفاده کنید و در فکر تهیه ظرف مورد علاقتون باشید هر وقت تهیه کردید اینها رو ببخشید یا اگر بچه کوچیک دارید چند تایی دم دست نگهدارید مابقی رو ببخشید

ققنوس
ماری کاندو میگه که:✓بهتره نظم دهی حداکثر در مدت شش ماه انجام بشه و خیلی طولانی نشه✓نظم دهی کلا دو مر ...

ازین منظر به  رفع انباشتگی نگا نکرده بودم ..چقد جالبه  که 

اما در مورد زمان من چندسال هست که دارم رفع انباشتگی میکنم اما به نقطه مطلوبم نرسیدم 

شاید ذاتا مینیمال نبودم ..مثلا من پسندم نیس مث لیلی دیلی فقط یه مانتو مجلسی داشته باشم .. حداقل دوتا رورو برا مجلسی دارم 

کلی کاغذ باطله که پشتش سفید بود کنار گذاشته بودم برای تمرین درس پسرم 

امروز باهاش ریاضی کار کردم و رفت بازیافت

یه خودکاری هم که داشت تموم میشد، امروز کلا تموم شد و رفت بازیافت 

تموم شدن خودکار برام یه حس خوبی داره 😄

❌لایک❌
میگ همه منو میشناسن

خب اونی که بعنوان کمکی میره خونه کسی دیگه چه اشکالی داره خونه کسی بره که همه میشناسنش یا نه عزیزم؟ 

دارم خودمو میدارم جای همسرتون ببینم چرا همچین حسی داره 

ولی نمیفهمم گلم 

❌لایک❌
ورودی این هفته دوتا زیر پوش برا پسرم ..الان چهارتا داره دوتا رکابی و تا آستین‌دار دوتا شو قبلا خروجی ...

اینکه نباید از اینجور چیزها بپرسه یه حرفه

ولی چرا با خودش فکر نمیکنه خب یا کثیف شده که قابل شستن نیست یا کوچیک شده براش و باز قابل نگهداری نیست 

!!! 

عجیب نیست؟! 

❌لایک❌
من در مورد موردهای اول من هنوز نتونستم درست تصمیم بگیرم ۱ فقط اونایی که میخام تکلیف اش مشخصه۲ اونایی ...

درمورد گزینه اول اگه حساب کنیم منظور پاکسازی باشه 

ما تو این تاپیک چون به صورت مستمر بودیم اون 6ماه اول کلی خروجی داشتیم دیگه کم کم خونه یه نظم و ثبات و ارامشی گرفت 

بعد رفتیم سراغ چیزهای دیگه که تو اولویت نبودن 

❌لایک❌

اون چیزهایی که دودل باشم رو یه مدت از جلوچشمم دورشون میکنم و بعد از مدتی میرم سراغشون و تصمیم قطعی میگیرم  

❌لایک❌
2810