2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735843 بازدید | 44673 پست
سلام دوستای دوست داشتنیم مجازی های واقعی تر از واقعی❤🫂❤دوستان امروز یادم اومد یه سری چیزهایی که مید ...

مرسی برای نکات مفیدت

منم همراه لوازم بهداشتی گیاهی که گرفتم نوره زرنیخ دار هم گرفتم بجز این خیلی برای سلامت مفیده.میگن زرنیخ کار شیمی درمانی رو انجام میده برای بدن

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال از هیدوا جان دارم.

اگه راحت بودید جواب بدید

با وجود مینیمالیست بودن چرا به کمکی نیاز دارید؟

من مامانم همیشه بهم میگه بچه کوچیک داری خونتم بزرگه,لااقل هر ۶ماه که خونه تکونی می‌کنی کمکی بگیر ولی واقعا همون سالی ۲بارم نیاز پیدا نمیکنم.چون خونه مرتب پاکسازی و بازبینی میشه مرتب تمیز میشه

مشکل من فقط شستن موکت هاست که خودم نمیتونم انجام بدم و قالیشویی هم نمیتونم بدم که اونم همسرم انجام میده.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

دیروز 

طبق روال آخر هفته ها دوتا سفره دم دستی شسته شد 

رومیزی تعویض شد 

فرچه سرویس بد شکل شده انداختم رفت 

باید بزودی جدیدشو بخرم 

گوشتای یخچال رو گذاشته بودم به صفر برسه بخریم الان اندازه کف دست ماهی و به تیکه مرغ هست ..امروز باید تهیه کنیم قبلش فریز تمیز میشه بعد گوشتا می‌ره سرجاش 

سلام بر دوستان گلم چند روزی بود مشغول راهی کردن دخترم برا دانشگاهش بودم به شهر ساری.دوشنبه باهاش رفتم اونجا راهمون ۱۵ساعت فاصله داره .

میخواستم از اینجا از کاربرایی که اهل ساری هستن تشکر کنم چقد مردم شهر شما خوبن من از خدا ۴۶سال عمر گرفتم شهرهای بسیاری رو گشتم واقعا اهل ساری یه جور دیگه خوب بودن.یه جوری رفتار میکردن باهامون انگار چتد سال بود همدیگه رو میشناختیم ودخترمم رو خوب تحویل میگرفتن با خیال راحت گذاشتم ساری و برگشتم .ممنون از همتون که انقد مهربونین😍�😍

بقیه دوستانم هم دوستتون دارم از باب ادب خواستم از سارویها تشکرکنم

سلام عزیزم فک کنم برای مورد ناخن لاک تا حدودی مشکل گشا باشه

سلام گلم 

امتحان نکردم ولی از اون طرف هم استون همون کاری رو میکنه که موبر میکنه 

ناخن رو نازک و شکننده میکنه 

❌لایک❌
ی سوال از هیدوا جان دارم.اگه راحت بودید جواب بدیدبا وجود مینیمالیست بودن چرا به کمکی نیاز دارید؟من م ...

تو پست های یکی دوماه قبل فکر کنم مفصل جواب دادم عزیزم 

رسیدم بهش تگتون میکنم گلم 

❌لایک❌
خواهش میکنم عزیزدلم بله نکته ش همینجا بوده 😊

هیدواجان ممنونم بابت راهنمایی‌هات

دقیقا شکم من بعداز زایمان بزرگ موند وگرنه چربی دراثر چاقی و پرخوری ندارم

این روغن قُسط رو از کجا میشه اصلش رو تهیه کرد؟

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
اگه شلوارتون روی کفش تون بپوشونه قدتون بلندتر دیده میشهدیگه یکدست بودن استایل هم همینطورالبته این مو ...

ممنون شادی‌جان ،من دوس دارم راجع به استایل پست میذارید

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

خدایاشکرت امروز کابینتام آماده میشه تاحدودی میتونم وسایلامو مرتب کنم وبچینم

سه تا ظرف میوه و شیرینی و یه پرده توری‌ و ..دادم به مادرشوهرم

هیدواجان ممنونم بابت راهنمایی‌هاتدقیقا شکم من بعداز زایمان بزرگ موند وگرنه چربی دراثر چاقی و پرخوری ...

عطاریا دارن گلم 

من از شیراز سفارش میدم

اگه تو شهر خودتون پیدا نکردید بگو تا بگم چجور مثل من سفارش بدی 💕

❌لایک❌
عطاریا دارن گلم من از شیراز سفارش میدماگه تو شهر خودتون پیدا نکردید بگو تا بگم چجور مثل من سفارش بدی ...

ممنونم عزیزم،چشم

سلام

امروز گاز و هود طبق روال آخر هفته ها اساسی تمیز کاری شد

کابینت زیر سینک و سبد آبچکان و خود سینک اعلاشویی شد

چدنای گاز با لوله بازکن اعلاشویی شد

فریزر تمیز شد و سبداش شسته شد و آماده برا خرید گوشت

2810