2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735869 بازدید | 44674 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مولتی کوکر مارک هاردستون دارم. خیلی خوبه بیشتر میزان مصرفم ازش پلو وکیکه. گوشتم نیم ساعته میپزه و ...

داخل پلوپز کیک میپزی؟ میشه بگی چند دقیقه روشنه ..روی کیک طلایی میشه؟؟

کتاب جادوی نظم رو از طاقچه بگیرین ؛خیلی عالیه👌🏻

خوبیش اینه که هر جا باشید میتونید بخونیدش🤌🏻

من یکسال پیش گرفتم و تا حالا دوبار خوندمش،جالبه که هر دفعه بهتر درکش میکنم و تکراری نمیشه برام😍

ماری کاندو میگه که:

✓بهتره نظم دهی حداکثر در مدت شش ماه انجام بشه و خیلی طولانی نشه

✓نظم دهی کلا دو مرحله داره و اصلا پیچیده نیست،اول چیزایی که میخواید نگه دارید جدا کنید

دوم براشون مکان مناسب در نظر بگیرید

✓باید وسایلی که می‌خواید نگه دارید ،انتخاب کنید!

نه وسایلی میخواید از شرشون خلاص بشید

✓با توجه به طبقه بندی وسایل نظم دهی رو شروع کنید،نه مکان اونها(تمامِ لباس ها،تمامِ کتاب ها،تمامِ لیوان‌ها)

چون اغلب وسایلی با دسته بندی مشابه تو چند قسمت از خونه پراکنده هستن

✓اجازه ندید اعضای خانواده خروجی ها رو ببینن چون براشون اضطراب آوره و نگران این میشن که چطور میشه بدون این همه وسیله زندگی کرد؟(مخصوصا مادر و همسر)

✓به هیچ وجه از یادگاری ها شروع نکنید

بهترین ترتیب اینه :لباس ها، کتاب ها ،کاغذ ها، لوازم متنوع، یادگاری ها

✓خروجی هارو به جای دیگه انتقال ندین مخصوصا به خونه مادرهاتون(اگه یقین دارید که لازم داره اشکال نداره)

چون فقط برای اینکه حیفه و براش هزینه کردین و دور نندازید ،اونا رو نگه میدارن

✓وسایل دیگران (همسر،فرزند،خواهر و برادر) رو بدون اجازه دور نریزید چون اعتمادشونو از دست میدین

شما فقط میتونید برای لوازم خودتون تصمیم بگیرید

اونها بالاخره خودشون تحت تاثیر قرار میگیرن!

2810