2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735843 بازدید | 44673 پست

قبلا در مورد ورودی پاک کننده های نانو پست گذاشتم 

یکی از دوستان گفت اگه خوب بود معرفی کنم 

باید بگم که اصلا خوب نبود

لکه ی خود اسپری رو مبل میموند! 

یکی بود که اینجا ازش عکس گذاشتم، اون عالی بود

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال از هیدوا جان دارم.اگه راحت بودید جواب بدیدبا وجود مینیمالیست بودن چرا به کمکی نیاز دارید؟من م ...

پستمو پیدا نکردم 

نخواستم زیاد معطل جواب بمونی گلم 💕

ما قالی ها رو هرسال میدیم قالیشویی 

موکت ها رو چون کوچولوم دیگه بزرگ شده و رو موکتو نجس نمیکنه هرجا لک بشه خودم اسپری میزنمو تمیزش میکنم دیگه کنترل لکها که از دستم در بره مثل وقتی رفت و آمدمون زیاد باشه، پسرای بزرگم بیان و مهمونمون زیادتر بشه و... زنگ میزنم کمکیم بیاد 

کارهایی که دوستان هفته ای یه بار یا دو سه روز یه بار انجام میدن، من هرروز انجام میدم 

مثلا 

سرویس بهداشتی و حموم هر روز تمیز و شسته میشه

ماشین لباسشویی گاهی روزی دو بار روشن میشه پسر بزرگام باشن شاید روزی سه بار

لباسهای بیرونیمون و لباس فرم پسرم حتما باید اتو کنم و بذارم رو چوب لباسی 

گاز بعد هردفعه که اشپزی کنم کاملا تمیز میشه حتی چدنهاش

روزی 3-4دفعه شاید بیشتر در 24ساعت تو خونه ما روشن میشه 

و.... 

یه کارهایی رو میدم به کمکیم مثل

گردگیری دیوارها و گوشه های دیوار، شستن پارکینگ و دیوارهاش، تمیز کردن باغچه و لکه گیری مبلها و موکت ها، مرتب و تمیز کردن انباری، تمیز و مرتب کردن درها و پنجره و شیشه ها یا موقع عید تمیز کردن اساسی یخچال و فریزر،و شستن و نصب پرده ها و... 

کمکیم واقعا کمکیه برام 

اکثرا ما باهم همه اینکارا رو میکنیم😁یا ایشون باغچه رو تمیز میکنه من آشپزی میکنم آخر کار از غذا هرچی درست کردم اندازه 4نفر به تعداد اعضای خونواده ش به ایشونم میدم ببره 

یعنی بعد تموم شدن کارها هردومون ولو میشیم رو زمین 😄

❌لایک❌
ی سوال از هیدوا جان دارم.اگه راحت بودید جواب بدیدبا وجود مینیمالیست بودن چرا به کمکی نیاز دارید؟من م ...

آهان 

موقع اثاث کشیامم کاملا خودشو همسرشون ساعتی میان کمکمون، بچه هاشم با بچه هام بازی میکنن 

هم خونه جدید رو تمیز میکنیم و هم خونه قبلی رو 

تو این حین هم هرچی پاکسازی میکنم و میخوام بدم به کسی، میدم به خودش ❤

❌لایک❌

دوستان یه سوال😰

یه تیکه پارچه اندازه بلوز تو چمدون داشتیم 

امروز بردم برای خیاطم،اونجا متوجه شدم که خیاطم گربه دارن و گربه اومد تو اتاق خیاطیش و رفت رو پارچه های قفسه خوابید!!! 

بعد در قبال سوال و تعجب من گفت چیزی نیست میتکونمشون و بعدم گربه رو بیرون کرد که حساس نشم 🥴

اومدم خونه کف جورابم چندتاموی گربه چسبیده بود 

الان سوالم اینه لباسمو که گرفتم بدم خشکشویی ایا موی گربه اگه روش باشه میره؟ 

قطعا که دیگه پارچه برای دوختن تحویلش نمیدم 

❌لایک❌
دوستان یه سوال😰یه تیکه پارچه اندازه بلوز تو چمدون داشتیم امروز بردم برای خیاطم،اونجا متوجه شدم که خ ...

من پیامتون رو دیدم اما در این مورد اطلاعی ندارم 

بنظرم از مسئول خشک شویی سوال کنید 

ققنوس
آهان موقع اثاث کشیامم کاملا خودشو همسرشون ساعتی میان کمکمون، بچه هاشم با بچه هام بازی میکنن هم خونه ...

متوجه شدم عزیزم.

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و اینهمه تایپ کردید.مرسی عزیزم💚

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
دوستان یه سوال😰یه تیکه پارچه اندازه بلوز تو چمدون داشتیم امروز بردم برای خیاطم،اونجا متوجه شدم که خ ...

یا خدا 😐فکر کنم تکونش بدی بره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

هیدوا جان اگر مذهبی هستین و مقید ..

موی گربه رو لباس  باشه نماز باطله ..بنظرم اباسو گرفتی نده خشکشویی خودت بررسی کن اگ مو بود بردار و بشور ..اگ نبودم بشور 

منم رو این چیزا حساسم و بدم میاد فک کنم یباار گفتم یه حوله پهن کرده بودم و از بند افتاده بود زمین و گربه نشسته بود و ا به دلم ننشست گذاشتم خروجی 

اما در مورد لباس شما که نو هست بشورین و استفاده کنین 

حس میکنم بچسبه به خودم یا اینکه عرق تن گربه رو لباسم باشه افکارم خنده دار نیست؟! 😮‍💨

فکر نکنم گربه ها هم عرق کننا🤔😂😂

اینکه بچسبه به خودت هم حق داری ایکاش با دستت میشستی به خشک شویی هم نمیدادی

هیدوا جان اگر مذهبی هستین و مقید .. موی گربه رو لباس باشه نماز باطله ..بنظرم اباسو گرفتی نده خشکشوی ...

مطمئنید با موی گربه باطله ؟ مگه موی گربه نجسه؟

2810