2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735527 بازدید | 44665 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان رفتم با کوچولوم هرچی ماشین اسباب بازی داشت رو شستیم اکثرشونو ماژیکی کرده بودیه ماشین شکسته هم ر ...

هیدوا جان پست هاتون سرشار از آرامش هست. راز این همه آرامش با چهار تا فرزند پسر چیه. 

چکار کردید که به این درجه از فهم و آرامش رسیدید؟

تقریباً هم سن هستیم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
هیدوا جان پست هاتون سرشار از آرامش هست. راز این همه آرامش با چهار تا فرزند پسر چیه. چکار کردید که به ...

قربونت برم شما نسبت به من لطف دارید 

منبع آرامش فقط خداست گلم 

هرچی بیشتر بهش نزدیکتر بشی بیشتر خودت استفاده میکنی 

بیشتر به بی ارزش بودن دنیا پی میبری 

دیگه حرص دنیا رو نمیخوری

دنیا فقط برای پرواز خوبه 

❌لایک❌

ورودی جدید

حوله حمامی برا همسرم بعد هشت سال داره عوض می‌کنه

حوله قبلی شسته و نگهداری شد برا تمیزکاری مثلا راه پله و اینا

چون ماقصد تعویض خونه داریم اگ خدا بخواد

مطمنا تو اسباب کشی لازم میشه 

من چند تا حوله حمامی هم دارم که کهنه شدن وای برا این منظور نگه داشتم نمیدونم چقد کارم درسته

بعضی وقتا به خودم میگم ول کن اونموقع چندتا دستمال استفاده میکنی الکی نگه ندار 

بعدش با خودم میگم حوله چیزی نیس که بشه بخشید به نفر دیگ اینجوری هم آنقدری کهنه نیست که بذارم کنار  و بخاطر محیط زیست درست نیس بذارم کنار ..برا همین نگه داشتم

بعضی وقتا به خودم میگم ول کن اونموقع چندتا دستمال استفاده میکنی الکی نگه ندار 

بعدش با خودم میگم حوله چیزی نیس که بشه بخشید به نفر دیگ اینجوری هم آنقدری کهنه نیست که بذارم کنار  و بخاطر محیط زیست درست نیس بذارم کنار ..برا همین نگه داشتم

عدسی زیاد درست کردم، چون میدونستم دیگه خورده نمیشه و اسراف میشه با اضافه اش برای وعده ی بعد اش رشته درست کردم که خوب شد. 

یه پادری رفت خروجی. 

یه مقدار وسیله برای خیاطی دارم میخوام ردشون کنم و فقط چند قلم ضروری رو نگه دارم.  

بالاخره به این نتیجه رسیدم که خیاطی کار من نیست. دو تا کلاس خیاطی تو سالهای گذشته شرکت کردم و کلی پول و زمان صرف وسایلی کردم که برام کارایی نداشتند. 

هر بار که این وسایل رو میدیدم ناراحت میشدم انگار کار ناتمامی داشتم که باید انجام میدادم. 

ورودی من:

مقداری لوازم بهداشتی طبیعی که از همشون استفاده خواهم کرد

کارهایی که امروز انجام دادم:

پاکسازی کردن کامل حیاط

کاشت گل های حیاط

شستن موکت و ۲تا پادری

خروجی:دو تا گیاه و یه آبپاش رو بیرون گذاشتم همسایمون اومد برد.الان خیلی احساس راحتی و سبکی میکنم بابت کارهایی که امروز انجام دادم🥰

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
بعضی وقتا به خودم میگم ول کن اونموقع چندتا دستمال استفاده میکنی الکی نگه ندار بعدش با خودم میگم حوله ...

منم حوله هام کهنه بشن نمیتونم بدم به کسی 

باهاش جایی رو تمیز میکنم و میندازم سطل آشغال

❌لایک❌
2810