سلام دوستان مینیمالیست خوبم،
منم از امروز همراهتون شدم،
میخوام یه سر و سامانی به خونه م بدم،بخاطر وسایل زیادی ک دارم به شدت احساس میکنم خونه باید بزرگتر بشه،ولی خب امکانش نیست و وسایل اضافه هستن که بایدکم بشن.
بنابراین اولین قدم این بود که دیگه خرید جدید نمیزنم.
قدم بعدی لباسهای کوچکی بچه هام رو ک یادگاری جمع کردم همه رو تا تا زدم مرتب بدم مامانم بفرسته برای نیازمندی اطرافمان.
عزیزی بهم گفتن لباس اضافه داشتین بهم بدین میپوشم از اونجایی که یه ماه پیش لباسا رو مرتب کرده بودم بخاطر اینکه بهم گفتن یه شال و یه بلوز ک نپوشبده بودم و دوتا کفش رو براشون گذاشتم.
رفتم سراغ یکی از کمدای کابینت و قاشق چنگال ای یک بار مصرف مال سه سال پیش ک همگی حالت کهنگی پیدا رده بودن رو گذاشتم بازیافتی همچنین چندتا بشقاب و لیوان ک برای سفر خریده بودم و استفاده نمیشد رو گذاشتم برای باغ مادرم اینا.
تا اینجا برای روز اول خیلی حس خوبی دارم چون از اینکه وسیله ای رو کابینت باشه بشدت بدم میاد و تونستم آبمیوه گیری رو بذارم تو کابینت.
الآنم بشدت خسته هستم و بچه نمیذارم ادامه بدم ایشالا جا برای بقیه موارد هم خالی کنم.😋
به امید خدا اگر همسر جان فردا برنامه ییرون رفتن نذاره میرم سراغ اسباب بازی ها تا بتوانم دور و برم رو خلوت کنم و به یه آرامشی برسم😍😍😍
خیلی مونده تا مینیمالیست بشم چون بشدت عاشق عتیقه جاتم و همیشه میخریدم ولی الان جلوی خودم رو گرفتم ک دیگه اضافه نکنم
از همه تون ممنونم،میخنیم و از راهکارها و ایده هاتون استفاده میکنم.
در مورد مرتب کردن کمد لباس ایده هاتون رو بدین ک به شدت نیاز دارم در مورد چیدمانشون.