2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740083 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردی خسیس تمام دارایی‌ اش را فروخت و طلا خرید

او طلاها را در گودالی در حیاط خانه‌اش پنهان کرد. مدت زیادی گذشت و او هر روز به طلاها سر می‌زد و آنها را زیر و رو می‌کرد تکرار هر روزه این کار یکی از همسایگانش را مشکوک کرد. همسایه، یک روز مخفیانه به گودال رفت و طلاها را برداشت

روز بعد مرد خسیس به گودال سر زد اما طلاهایش را نیافت. او شروع به شیون و زاری کرد و مدام به سر و صورتش می‌زد رهگذری او را دید و پرسید «چه اتفاقی افتاده است؟» مرد حکایت طلاها را بازگو کرد

رهگذر گفت

«این که ناراحتی ندارد. سنگی در گودال بگذار و فکر کن که شمش طلاست

تو که از آن استفاده نمی‌کنی، سنگ و طلا چه فرقی برایت دارد؟»

ارزش هر چیزی در داشتن آن نیست بلکه در استفاده از آن است

چه بسیار افرادی هستند که پولدارند اما ثروتمند نیستند و چه بسیار افرادی که ثروتمندند ولی پولدار نیستند

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

✅️کمی خامه تو فریزر داشتم دیروز باهاش دسر درست کردم.

✅️ژلاتین ام استفاده کردم تموم شد فعلا نیاز ندارم نمی خرم.

✅️امروز نوبت سرویس بهداشتی هاست انجام میدم

شادی صدام کنید

دوستان من توی اسباب کشی تخت قدیمی‌قدیمیمون رو دادم رفت چون ظاهرشم پسندم نبود . و دخترم کوچیک بود یک سالی خوشخواب روی زمین بود و میخوابیدیم . الان اتاق دخترمو جدا کردم و دوست دارم اتاق خودمونم قشنگ بچینم.  بنظرتون چجور تختی بخرم چیا دیگه لازمه؟ الان فقط یه دراور ۴ کشو و آینه و یه فرش توی اتاقه با تشکهامون . 

سلام دوستان وقتتون به خیر خروجی من دوتا کیسه پارچه ای بود که برای سبزی استفاده میکردم و دوتا جدید جایگزین شد،یه روکش میز اتو هم نو بود مدتها الکی نگه داشتم چون برای میز اتوی من کوتاه بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

ادامه خروجی

پرده اتاق که پاره بود رفت سطل اشغال

پرده آشپزخانه

سطل و جا دستمال که قبلا رفته خروجی

پاتختی

دمپایی که میدم به خواهرم

یک جفت دمپایی دیگه

اون دوست مون که برای جالباسی پرسیده بودند پشت دری فقط باید مواظب باشیم که زیادسنگین نباشه روی در ممکنه اثر بزاره

وهمین که چنگک آخر که به دیوار نزدیک باشه اگه در زیاد هل بدن دیوار سوراخ می کنه

جالباسی دیواری هم باید دیوار سوراخ کنید اگه دریل نکنید بعدمدتی کنده می شه 

با این حال من پشت دری دوست دارم هم جایی سوراخ نمیشه هم می تونی جاش عوض کنی 

امروز روز دوم پاکسازی هست خروجی های من این ها هستن 

✅کلی گل و دسته گل که مال زمان نامزدیم بود و خشک کرده بودم 

✅یه دبه متوسط ترشی که خیلی خیلی تند بود و اصلا قابل خوردن نبود 🙁 نمی‌دونم چرا این مدت نگه داشته بودم😂😂

✅چند تا کیف که دیگه دوستشون ندارم می‌خوام بزارم دیوار برای فروش 

✅مایو قدیمی که به خاطر کلر آب چندجاش پوسته پوسته شده بود 

✅سه تا پیراهن و دوتا شلوار اداری شوهرم که خیلی کهنه بودن 

✅پنج تا کیف که می‌خوام تو دیوار بفروشم 

یعنی اگر بدونید من چقدر لباس  و وسیله جمع کردم که خیلی هاشون دیگه از مد رفتن یا سلیقه من نیستن 

از صبح دارم افسوس میخورم که چرا پولامو اینجوری هدر دادم کاش به جای اینکه نایلون نایلون وسیله می‌خریدم میدادم یه تیکه طلا که ارزشش هرروز داره بیشتر میشه 

مثلا الان شیش تا شلوار اسکینی نو دارم که نه اندازم هستن نه دیگه رو مد هستن نمی‌دونم چیکارشون کنم 

الان کل کیف و شلوار و روسری های که دارم همین هاست 

اون شیش ها شلوار اسکینی هم گذاشتم که یه فکری براشون بکنم 😐🙁

الان کل شلوار های که استفاده میکنم دوتا مشکی بوتکات  مشکی دو تا بگ‌یکی آبی یکی ذغالی 

چند سال پیش دو دست مبل داشتم که یکیش زیادی بود. اما چون خونه بزرگ بود همسرم امروز فردا میکرد برا فرو ...

باورتون میشه این پست پارسالی اشک آورد تو چشم من؟

نمی دونم این دوست عزیز هنوز تو تاپیک فعالند یا نه؟

ولی آنقدر دلی نوشتن این کامنت رو که عجییییب به دل من نشست...

دقیقا: 🌹چیزی که ما لازمش نداریم، کس دیگه داره دنبالش می گرده...🌹

یه چیزی بگم؟

یه فصل مشترک و عالی مینیمالیسم و فنگ شویی، رفع انباشتگی

من ازش نتیجه عالی دیدم قبلا هم گفتم

و برعکسش از نزدیکان و عزیزانم دیدم که چطور وسایل "بلااستفاده شون" به جون شون بسته و چطور کائنات هم همون شکلی در دادن حس و حال خوب به زندگی شون، خست به خرج میده

اما افسوس...

پس دوباره میگیم: 🌹چیزی که ما لازمش نداریم، کس دیگه داره دنبالش می گرده...🌹

امروز روز دوم پاکسازی هست خروجی های من این ها هستن ✅کلی گل و دسته گل که مال زمان نامزدیم بود و خشک ک ...

بسیار مرتب و تمیز 

خیلی خوبه از فضایی که دارید استفاده بهینه میکنید 

خروجی لباس زیر پایین تنه خودم

در حال حاضر دو دست لباس منزلی

دو عدد لباس زیر بالاتنه 

چهار عدد لباس زیر پایین تنه 

دو عدد جوراب دارم و فعلا به مشکل نخوردم 

برای شستشو هم لباس منزلی خودم رو در حمام با دست میشورم و همان لحظه روی طناب پهن میکنم 

نهایت دو ساعت طول می‌کشه تا خشک بشن

این تعداد نسبت به چند ماه قبل من مینیمال تر هست

ققنوس