2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740497 بازدید | 44731 پست

سلام دوستان خروجی امروز:

لیوان که شکست

تیشرت و شلوار دخترم که کهنه بود

سفره پاک کن که رنگ و روش رفته بود فعلا نیاز به جایگزین ندارم دستمال اضافی دارم با همون پاک میکنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما سلام لطفاً کمکم کنین خیلی خونم بهم ریختس دلم میخواست عکس بزارم ازش ولی واقعاااا میترسم شناسایی ...

برای کارهات برنامه ریزی کن مدت زمانش هم کم باشه که خسته نشی مثلا روز اول جارو برقی بکش روز دوم گردگیری روز سوم سرویس و.... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

کشوی جا نماز و لوازم خیاطی پاکسازی شد✅

خروجی 🗑

چند تا نخ و یکی کردم و خروجی 4 تا پلاستیک(پوکه) نخ

یکم کش و بند و نخ

یک ظرف روغن گیاهی 

یک تسبیح

یک انگشتر

چند تا سیم رابط

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خوش اومدید خداقوت ✨

ممنون دوست عزیز♥️

آشپزخونه م تقریبا دیگه مشکلی نداره و کارش تمام شد و بسیار تمیز و مرتب شده به لطف انرژی تاپیک ،میرم رو مبل می‌شینم و نگاه میکنم و کیییییییفش رو میکنم😍

امروز  تمیز کاری رو ادامه دادم و تابلو ها رو جابجا کردم بدون اینکه میخ جدیدی بزنم .

دوتا از چیزایی که به دیوار داشتم رو هم برداشتم جهت تنوع.

در ادامه خروجی های امروز،همه شکلات ها رو ریختم داخل ظرف و جعبه رفت تو بازیافتی ها،همچنین جعبه میوه .

لیف 

چندتا قوطی آبمیوه

دوتا لباس زیر خودم

واقعا چه خوبه عادت کنیم به خروجی داشتن در روز.

با قدرت ادامه میدم،ایشالا شوهرم هم همراه بشه،چون واقعا یه انبار دار خوبیه،هر چی ک ببینه میخره میتونم بگم یه مغازه ابزاری می‌تونه بذاره.صحبت کردم که حداقل چند مورد رو بفروشه ک فضا باز بشه ولی خب ناراحت شد و ادامه ندادم.

فردا به امید خدا اسباب بازی بچه ها

خانما سلام لطفاً کمکم کنین خیلی خونم بهم ریختس دلم میخواست عکس بزارم ازش ولی واقعاااا میترسم شناسایی ...

سلام عزیزم پیشنهادمیکنم تاپیک مدیریت مخارج روبخونین جداازبحث پس انداز کلی نکته زندگی یادمیگیرین. تاپیک برگزیده های استارترش چکیده مطالب تاپیک مدیریته. کلی نکته مفیدداره. من خودم سن کم ازدواج کردم هم درس میخوندم وهم بشدت تنبل بودم همیشه خونم اشفته بازاربود. طوریکه اگه شب مهمون میخواست بیاد من ازروزقبلش بایدمیسابیدم وبازم اونجورکه میخواستم تمیزنمیشد. فرداش هم بازمنفجرمیشد. چیزی که طبق تجریه خودم یادگرفتم اینه که همیشه برنامه داشته باشین وطبق اون تمیزی انجام بدین من خودم سی روز هرماه رو به یه کاری اختصاص دادم. مثلا امروز اگرنوبت یخچاله قشنگ همه جاشو درمیارم ومیشورم وهمه چیشو مرتب میچینم سرجاش روزای بعدم سعی میکنم وسایلای یخچال روبازمرتب بچینم که سریع بهم نریزه

من خودم اینجوری خیلی برام خوبه مثلا صبحها یه پادکست انگیزشی یاروانشناسی ازتوی یه کانال ایتا میزارم وکارامو همزمان میکنم. یامیگم مثلا الان ساعت دهه تایازده بایدددد اشپزخونه رو تمیزکنم به هیچ کار دیگه ای ناخونک نزنم. البته وسطاش یکی دوبارباید شیر بدم ولی خب بقیه تایمش مشغول اشپزخونم. دیگه اینکه مثلا میخوام برم اتاق بچها مثلا یه وسیله بردارم توی پذیرایی رونگاه میکنم ببینم چه وسیله ای هست تا باخودم ببرم. این ازکارای خونه. برای غذاهمسعی میکنم کلی پیجای اشپزی رو میبینم تا طعم بهتری داشته باشه غذام الان که بچهام کوچیکن نمیزارن ولی قبلاها همیشه غذاهامو تزیین میکردم.

دیگه اینکه بروسراغ کشوهات هرچی لباس پاره پوره وکهنه داری بنداز بره خیلیامون اینجا سه چهاردست لباس خانگی داریم وخیلیم خوبه کم داشته باشیم اما باکیفیت. پیج لیلی دیلی وکانال ایتای شیدا صدیق روداشته باش خیلی نکات خوبی توش پیدامیکنی. سعی کن یکروز درمیان حمام کنی ویه عطر بزنی لازم نیس حتما ارایش داشته باشی خیلی ازمردا بدشون میاد بجاش سعی کن محصولات مراقبتی بگیری وبه پوستت برسی. جلوی همسرتم یکسره باگوشی حرف نزن، بابچهات دایم دعوا نکن هیچوقت حرف زشت نزن جلوش چون شان خودت پایین میاد. اینا چیزایین که من خودم سعی کردم انجام بدم ونتیجه دیدم.اگرسوالیم داشتی درمورد چیزخاصی بپرس تاجزیی تر بادوستان راهنماییت کنیم

لطفالایک نکنین. 

درخواست دوستی بده عزیزم ایدیتو بفرست برام من هرکمکی بتونم بهت میکنم

لطفالایک نکنین. 

خروجی امروز نرم کننده لباس که تاریخش گذشته بود دیگه نمیخرم چون استفاده نمیکنم.پودر لکه بر ونیش هم تموم شد اینم دیگه نمیخرم چون لکه ها رو نمی‌بره برعکس پودر سپید که دیگه تولید نمیشه.😮‍💨

درخواست دوستی بده عزیزم ایدیتو بفرست برام من هرکمکی بتونم بهت میکنم

دوستان بمنم لطفا کمک کنید ، البته من خیییلی پاکسازی کردم و مشکلم یه چیز دیگس

مشکل من اینه که اصلا از آشپزی و امور مربوط بهش خوشم نمیاد و به زور انجام میدم 

واقعا برام معضل بزرگی شده 

لطفا راهکار بدین ، دعاتون میکنم 

👧🏻خروجی های امروز که مربوط به دخترمه:

×اسباب بازی که دوسش نداره

×بافت زمستونی کوچیک شده

×تیشرت کهنه

×شلوار کهنه

×ست تیشرت شلوارک کوچیک شده

×لاک خشک شده

🚫هیچ کدوم جایگزین نداره⛔

دوستان بمنم لطفا کمک کنید ، البته من خیییلی پاکسازی کردم و مشکلم یه چیز دیگسمشکل من اینه که اصلا از ...

من گاهی اوقات که حوصله ندارم یه آهنگ شاد با صدای بلند میزارم و شروع میکنم به کار

تایم هم برای خودم در نظر میگیرم(مثلاً تا ساعت ۶)

تو این مواقع فقط آهنگ به دادم میرسه(ترجیحا مازندرانی😂👌🏻)

دوستان بمنم لطفا کمک کنید ، البته من خیییلی پاکسازی کردم و مشکلم یه چیز دیگسمشکل من اینه که اصلا از ...

منم دقیقا مثل شما بودم .فک کنم چون برنامه غذایی نداری برا اون باشه .من برنامه ۳روز برا غذا رو در ذهنم دارم اگه موادش رو نداشته باشیم سر اون ۳ روز تهیه میشه اینجوری راحتم برنامه غذایی ماهانه به نظر من خوب نیس کوتاه مدت عالی میشه و اینکه من زودپز برقی تهیه کردم که خیلییییییی به دادم میرسه در آشپزی

ممن توی این مورد نمیتونم کمکی کنم چون عاشق اشپزیم😍حتی توی روزایی که سرم بشدت شلوغه اول غذامومیزارم بعد کارمو میکنم.باعشقم انجامش میدم. ولی برای کارای خونه اینجورنیستم

لطفالایک نکنین. 

فقط اینکه مثلا میخوای بعدازظهر بری بیرون مثلا قبلش حتما غذاتوبزار که برگشتنی خسته بودی یه چیز عجله ای نزاری که نه جاافتاده ونه رنگ ولعاب داره. خیالتم راحته

لطفالایک نکنین.