2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736993 بازدید | 44690 پست

به تبعیت از خانمی که ذکر خیرش اینجا رفت امروز موهام باز گذاشتم نه جمع کردم نه گلسر زدم.اگه حس خوبی از این کار بگیرم نیازم به خرید کش مو وسنجاق سر وگیره سر صفر میشه.

شادی صدام کنید

من موهام بلنده اگه وقت  انجام کارهام دورم ریخته باشه موهام نمیتونم کارامو انجام بدم وگرنه خیلی خوبه مو باز باشه 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما میشه راجب استایل های مینیمال هم ایده بدید من کمد کپسولی اصلا  نمیتونم انجام بدم بلد نیستم ☹

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من دوست دارم یه زندگی کاملا ساده وبی آلایش داشته باشم در عین حال در قد وقامت خودم پیشرفت کنم تو این ...

خوب کاری کردی فاصله گرفتی

تنها راه حذف انسانهای سمی از ژندگیمونه

و اگرم کسیو نمیتونی حذف کنی باید نسبت بهش بی اهمیت باشی

منم توخونواده همسرم چند نفرن که وقتی منو میبینن همش از پول میگن..که خودشون یا اقوامشون فلان خونه یا ماشینو خریدن

منم میگم مبارکشون باشه و اصلا بش فکرنمیکنم

ذهنم خیییلی اروم شده...

ولی کلا این سبک زندکی مینیمال و اون خانم و چیزایی کفتی یه شبه اتفاق نمیفته...باید خیلی روی خودت و روحت کارکنی

خانما میشه راجب استایل های مینیمال هم ایده بدید من کمد کپسولی اصلا  نمیتونم انجام بدم بلد نیستم ...

کمدکپسولی تو اینترنت توضیح داده ولی منم نتونستم اجراش کنم...

من فقط از هر لباسی کم ولی باکیفیت شو دارم

کمدم خلوته و تمام لباسا دم دست

خیلی حس خوبیه

کیف فقط چارتا دارم که اونم مال پنج سال قبله که تو عقد بودم و خریدم

کفش مجلسی چارتا دارم،رنگای خنثی دارم مثل مشکی کرمی سفید که راحت باهمه چی ست میشه

شال و روسری فقط شش تا اونم تک رنگ و ساده

کت شلوار ست پنج دست دارم و مهمونیا فقط اونارو میپوشم...با یکی دوتا مانتو دم دستی

بچها استایل مینیمال سرچ کنید چیزای قشنگی میاره.

من تازگیا جلوب ورودی لباس رو گرفتم برای خودم تقریبا دوساله،ولی اگرم چیزی بخرم رنگ خنثی و تک رنگ و ساده میخرم که راحت ست شه...

مثلا استایل مونوکروم بنظرم خیلی شبیه مینیماله و شیکه

اغلب اروپاییا مونوکروم هست تیپ شون

این از این مورد دوم:من کلا سرم به کار خودم گرمه.معمولا دردسری تو خانواده خودم‌وشوهرم نداشتم.چون هم ر ...

عزیزم توصیه میکنم این تاپیک رو بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/4870265/صمیمیت-ممنوع

افوض امری الی الله...
عزیزم توصیه میکنم این تاپیک رو بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/4870265/صمیمیت-ممنوع

تاپیکهای آرتمیس عالین،من چندین ساله میخونمشون نت برداشتم و واقعا تغییر کردم و قوی شدم،واقعا نی نی سایت چیزای زیادی یاد گرفتم،استارتر عاشق تاپیکت هستم هر وقت بی انگیزه میشم میام اینجا

افوض امری الی الله...
من موهام بلنده اگه وقت  انجام کارهام دورم ریخته باشه موهام نمیتونم کارامو انجام بدم وگرنه ...

مال منم بلنده قبلا هی جمع اش می کردم یا گیس می کردم ولی الان مدتیه خودم عادت دادم تو خونه باز بذارم.

می خوام تمرین کنم بیرونم می رم باز بذارم

شادی صدام کنید

مرسی عزیزم اتفاقا این تاپیک خیلی به من کمک کرد‌.

فقط حیف تاپیک ها قفل اند نمیشه تبادل نظر کرد قبلا هم گفتم تو‌کشورای اروپایی انجمن هایی تشکیل میشه از افرادی که مشکلات مشابه دارند وبا هم صحبت می کنند جلو می رند.

شادی صدام کنید

کمد کپسولی یعنی شما یه شومیز می خری که هم قابل ست کردن با دامن بلند باشه هم مدل اش جوریه که  بتونید با یکی از شلوارهاتون بپوشید

حالا فرض کنید این شومیز شما دکمه های سبز داره واز قضا شما یه دامن سبز کوتاه دارید که می تونید با این شومیز ست کنید

این میشه کمد کپسولی.

شادی صدام کنید

یا مثلا الان من یه دامن دارم که برازنده اندام من.

ضمن اینکه من  این دامن با شومیز پوشیدم استقبال شده با تی شرت پوشیدم خیلی عالی شده وبا بافت هم می تونم ست اش کنم.این ویژگی دامن من که می تونه به من کمد کپسولی میده.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کفش پاشنه ده سانتی که در سال میانکین سه تا عروسی دعوت شم کمک کننده نیست‌اما یه کفش پاشنه ۵ سانت هم می تونم تو اون سه تا عروسی بپوشم هم تو تولد یا دورهمی عصرانه وهم یه قرار شام با خانواده ام.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

برای منیمال هایی که مثل من عاشق رنگ ها هستند 

می تونید رنک هایی که بهتون میاد امتخاب کنید بعد برای اینکه کم وبا کیفیت خرید کنید روی جزییات رنگ ها ست کنید مثل همون دکمه لباس،بند کیف،رنگ لاک تون،اگه لباس تون تک رنک نیست با یکی از رنگ های طرح لباس تون ست کنید.

شادی صدام کنید
مرسی عزیزم اتفاقا این تاپیک خیلی به من کمک کرد‌. فقط حیف تاپیک ها قفل اند نمیشه تبادل نظر کرد قبلا ...

ولی انقد حرفهای ناب تو این تاپیک ها هست که برای یه عمر کافیه...

افوض امری الی الله...