2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738963 بازدید | 44705 پست
ببخشید اون خانومه میدونس شما خونش میرین یا سرزده رفتین؟؟؟

هیچوقت هیچوقت سرزده خونه ی کسی نرفتم و نمیرم .اینو دیگه میفهمم .اول خانمه بیرون با من احوالپرسی کردن اینا بعد همش میگفت دخترتونو دوست دارم و اومد خونمون ......واین باب آشنایی شد ..خودم روزهای سختی رو گذروندم .مثلا روزهایی بوده مریض بودم خسته بودم .افسردگی داشتم .یکی دوبار دچار کم‌خونی شدیدشدم خداروشکر برطرف شد ..اما با این اوصاف و این حال و روزهام هرگز اجازه ندادم داخل سینکم یا سرویس بهداشتیم به این شکل دربیاد ..

👩‍❤️‍👨
بخدا قسم کاملا آماده و حاضر بودن و زنگ می‌زدند که منتظرم بیاین ...برا همین قسم خوردم که بدونین من کس ...

ن عزیزم بحث قضاوت نیس..مهمان داشته و خونه این همه نامرتب ،فک کردم سرزده رفتین.من خودم چون دوتا بچه دارم خونم بیشتر وقتا نامرتبه ولی مهمون از قبل بدونم خونه رو دسته گل میکنم.واس همین پرسیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم از این تشکهای سنگین دارم اما خوب باید باشن چون میدونم زمانی پیش میاد که لازم میشه اما یه رسی ...

من فقط یدونه دارم هفته پیش بازش کردم جنسش پنبه ای بود نگم از شستنش چقد سخت بود و چقد دیر خشک شد خداروشکر حیاط داریم وسط حیاط پهنش کردم اما باز دیر خشک شد

بعدش بردمش از این لحاف دوزیا برام درستش کرد پارچه جدید هم براش خریدم🌸

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
سلام دوستان من یه ادم مصرف گرا هستم که به شدت به خرید علاقه دارم خونم شبیه سمساری شده کلی هم وسیله ب ...

سلام عزیزم سبک زندگی جدید مبارک 🥳♥

من از پیج لیلی دیلی یه نکته ای یاد گرفتم که خیلی به دردم خورده برای شما هم میگم اگه دوست داشتید استفاده کنید

تو یه کاغذ نقشه خونتون و بکشید و هر کمد و فضایی که دارید توش بنویسید بعد زمان بندی کنید و تو همون تاریخ به اون مکان سر بزنید و پاکسازی کنید

مثلا من اینجوری اولویت بندی کردم: 

1.بالای کمد و فضای کنار کمد+ پنجره اتاق مثلا  1.1. 1403

2.کتابخونه 2.2.1403

3.کمد دیواری ۱۴٠۳/۲/۳

و... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان من آخر هفته اسباب کشی دارم.خداروشکر میکنم ۸ ماه هست با این تاپیک آشنا شدم و توی این مدت خیلی ...

کاری به پاکسازی ندارم ولی تشک هارو رد کن بره و به جاش تشک پشمی بخر. خیلی مفیده 

البته اگه مهمون نداری کلا رد کن بره 😁

دوستان در مورد ناخن گرفتن هم بگید که چیکار میکنید من خودم بدم میاد توی سطل زباله توی فضای خونه بگیرم ...

من از همونام که رو دستمال میگیرم و بعد میندازم زباله.... من تیکه تیکه ناخنامو نمیگیرم و درسته میبرم بخاطر همین اینور و اونور نمیوفته 

اگه از این جهت ناراحتی پشت بندش جارو نپتون بکش

چقدم دلم کمک میخاس..متاسفانه فعلا اینستا ندارم

اگه شرایطشو داری از وسایلات عکس بذار اینجا کمکت کنیم

خیلی از وسایل معیوبن یا تعدادشون زیاده و به هزار علت دیگه میتونی بذاری خروجی 

خانوما ۳تا عکس عروسیم بزرگ رو شاسی زده واس۱۲سال پیش ک دوسشون ندارم.بنظرتون بندازمشون دور،،؟؟؟

اره از روشون عکس بگیر اگه نداری بعد بسوزون یا یه کاری بکن که عکستون مشخص نباشه بعد بنداز بره

من اگه عروسی کنم احتمال 90 درصد اتلیه اینا نرم دو سه تا عکس تو خونه بگیرم خوبه

یا نهایت برم اتلیه ولی هیچ وقت چاپشون نمیکنم یا رو شاسی نمیزنم 

اصلا از عکس گرفتن خوشم نمیاد خیلی هم بد عکسم😑😂

بچه ها داشتم میگفتم :کجای این خانمه خیلی عجیبه و رو اعصاب منه،گفت اصلا از تختخوابمون استفاده نمیکنم ،منم گفتم آها خب بهتر ردش کن بره تا اتاقه کمی جاش باز بشه ،با یه حالت خیلی تعجب گفتش نه وووای حیفه میدونی چند گرفتمش 👉گفتم خب استفاده نمیکنی ،گفت نه اصلا اما حیفه بفروشم یا بدم ب کسی ....بعد بچش بزرگه دیگه نیازی به کالسکه و رورویک نداره اونارم گذاشته رو تختخوابه فکرشو بکنید تا سقف اتاقه وسیله چیده روش .......گفت دیگه اصلا قصد بچه دار شدنم ندارم همین یکیم زیاده ،گفتم آها خب ببین کالسکه و رورویک خیلی از وسایل پسرتو رد کن بره تا جا باز بشه ،خداگواهه باز با حالت تعجب گفت نه ووووای میدونی چقد گرون خریدمشون حیفه 😳😳😳😳گفتم پس میخوای چیکار ،گفت می‌ذارم برای پسرم هروقت بزرگ شد 😳😱خب یعنی چی الان اینو راست گفته بنظرتون 😳باز من هیچی نگفتم .بعد یه زودپز داره گفت اصلا استفاده نمیکنم ازاون مارک خوباش ها ...گفتم خب شما میگین جا ندارین یه مقدار ازاین وسیله ها کم کن تا راحت بشی ،باز با حالت تعجب گفتن نهههه وااای میدونی بابت هر کدوم ازاین وسیله ها چقد پول دادم ...میدونی الان اینا چقد گرونن 😳آقا هرچی من میگفتم از اون حاشا که چقد پولشون داده و چقد الان وسیله گرونه ..یعنی از  ۱۰۰درصد وسیله هاش شاید از چهل درصدشون استفاده میکرد .بقیه رو فقط بخاطر اینکه حیفش میومد و می‌گفت گرونن نگهداشته بود .مثلا سه چرخه و دوچرخه ی پسرش سه تا نگهداشته همینجوری تو یه خونه ی آپارتمانی کوچک‌..چرا چون گرونن الان نمیتونه رد کنه بره .......خلاصه نوک زبون این خانم فقط پولو پولو پوله ....چند مرتبه که باهم بچه هامونو بردیم پارک از خانوادش حرف میزد مثلا می‌گفت با بابام قهرم ،گفته عه چرا ؟گفت آخه به داداشم و‌زنش پول میده و‌کمکشون می‌کنه به من نمی‌ده ....گفت ۱۲ساله با برادرم قهرم گفتم عه وای چرا ؟؟گفت پولمو‌بالا کشیده 👉ببین یعنی قشنگ دغدغه ش و حرفهاش همش پوله ...جالب این جاست که خودش از لحاظ مالی کاملا تامینه ...ماشین شاسی بلند داره ،شاغله ،همین خونه ی یه خوابه رو داره ،باز خودش گفت یه خونه دیگه داره داده اجاره ...گفت همسرمم درآمدش خوبه .اما ۲۴ساعت برای پول میناله ...یه باغ ۷۰۰متری داره ...خلاصه خدا بیشتر بهش بده اما به چه قیمتی .به قیمت اینکه همش استرس و اضطراب اینو داره که پولهاش کم نشه ،قشنگ از حرفهاش واضح و روشنه ک‌بنده ی خدا آرامش نداره ...چندباری تلفنی با همسرش حرف میزد همش دعوا بود راحبع حساب کتاب و پول و طلا و زمین .....باورکنید آرامش رو از بچه و خانوادش سلب کرده .....قناعت و پول جمع کردن و زمین خریدن و‌طلا خریدن و بفکر آینده بودن خیلی هم خوب و عالیه .اما نه به قیمت ازدست دادن آرامش خودت و خانوادت .......بزور منو دخترمو کشوند آتلیه ش با حرفهای به ظاهر مهربونش  کلی پول ازمون بالا کشید یعنی بیشتر از اون چیزی ک حقش بود از ما گرفت ...مثلا ما  دوست و همسایه اش بودم ..والا من دیگه ارتباطمو باهاش کم کردم یعنی فقط در حد سلام علیک بیرون ک‌همو ببینیم .اصلا از آدمهای خسیس هیچ خوشم نمیاد .اونایی ک فقط بفکر پول جمع کردن

👩‍❤️‍👨
اگه شرایطشو داری از وسایلات عکس بذار اینجا کمکت کنیمخیلی از وسایل معیوبن یا تعدادشون زیاده و به هزار ...

اره تازه کابینتم ک تمیز کردم ظرفی بود ک چندساله استفاده نکردم ولی خروجی هم نمیزارم😞

بچه ها داشتم میگفتم :کجای این خانمه خیلی عجیبه و رو اعصاب منه،گفت اصلا از تختخوابمون استفاده نمیکنم ...

چقدر سمی هست😑😑😑 تو کتاب 4 اثر میگه انباشتگی هارو رد کنید بره کائنات جای اون پول و وسایل جدید میفرسته 

این خانومم با این انباشتگی و احتکارش زندگیشو قفل کرده 

اه کثیف حداقل یه کمکی بگیره بیاد خونشو تمیز کنه 😑