2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738938 بازدید | 44705 پست

خروجی امروز یه کیسه بزرگ جزوه و کاغذ،یه روان نویس،کلی جا باز شد 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی های امروز من؛ 

همچنان بیشترین خروجی خونه ی ما لباسهای منه ولی تا حالا جایگزینی هم نداشتم. 

✔️دوتا شال و  یه روسری مشکی (نو بودن، حاصل خرید اشتباهم بود، طرح و رنگشون تو استایلم نبود،) دادم به یکی از عزیزانم که قصد خرید روسری مشکی برای محرم رو داشتن اون دوتای دیگه هم اشانتیون😁

✔️دوتا لباس زیر بالاتنه 

✔️یه شلوارک (جنسش جوری بود که اذیت میشدم). 

✔️یه لباس مجلسی که سال ها پیش فقط یکبار پوشیدم ولی  بعد رژیمم دیگه سایزم نبود و مهمتر اینکه از اون مجلس خاطره ی خوبی نداشتم. امیدوارم صاحب بعدیش تو بهترین لحظات تنش کنه. 

✔️یه مقدار خرده پارچه و نایلون که تو پاکسازی های قبلی قابل دسترسی نبودن. 

برنج گذاشتم آبکش کنم سرم گرم تمیزی خونه شدم برنجم وا رفت به ذهنم رسید برای فردا باهاش دلمه درست کنم که حروم نشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من آخر هفته اسباب کشی دارم.خداروشکر میکنم ۸ ماه هست با این تاپیک آشنا شدم و توی این مدت خیلی از وسایل رو پاکسازی کردم.الان گیر کارم رختخواب زیاد هست(تشک های پنبه ای جاگیر ۸ تا دارم ) و همینطور ۶ تا پتو گلبافت سنگین لطفا راهنماییم کنید چکار کنم این قسمت از وسایل رو سبک و مرتب کنم؟؟

البته ۶ تا پتو مسافرتی به همراه دوتا تشک مسافرتی هم دارم.

شما چندتا رختخواب دارین؟؟چطور مدیریت کردین...

البته اینم بگم چندبار خواستم رد کنم بره مادرم و مادر همسرم منصرف کردن اما واقعا ازشون خسته شدم

من توی دور و بری هام خودم از همه مینیمال تر هستم خداروشکر ، البته خواهرم بی نهایت مرتب و زرنگه ولی لباس و وسیله زیاد داره و جالبه که همه رو استفاده میکنه . ولی وسیله خراب و کهنه نگه نمیداره 

من خودم لباسی که دوختن نیاز داشته باشه ، بهیچ عنوان سر جاش نمی‌ذارم،  یه قسمت از کمد رو اختصاص دادم به لباسها و لوازمی که نیاز به کار یا تعمیر یا اتو و...دارن ،میذارم اونجا و هر چند روز یه بار کاراشونو انجام میدم 

مادر من سه دختر داره که یکیشون منم هر سه همین سبک زندگی رو داریم .برای همین مینیمالیست بودن من از تل ...

عزیزم من اسباب کشی زیاد انجام دادم

اول از همه بهتره خونه ی جدید رو مرتب کنید بعد وسیله ببرین

درمورد جابجایی وسایل

اول وسایلی که کمتر استفاده میشه رو بسته بندی کنید

وسایل ریز رو با روزنامه و چسب بپییچید و داخل جعبه موز فیکس کنید

من لباس های هرکس رو جداگونه تا میکنم داخل کیسه میزارم روش اسم مینویسم

خوراکی های دم دست ک لازمه و وسایلی مثل تلوزیون و طلا اینایی ک هم مهمن هم احتمال شکستنش هست رو با ماشین خودمون میبریم

یا طلا و وسایل مهم رو می تونی به خواهر یا مادرت بسپری

دوستان من آخر هفته اسباب کشی دارم.خداروشکر میکنم ۸ ماه هست با این تاپیک آشنا شدم و توی این مدت خیلی ...

وااای رختخواب، منم 6تا تشک و 5تا پتو گلبافت و دو

2تا ژله ای و 3تامسافرتی  8تا بالش دارم.البته درحال حاضر در دسترسم نیستن ولی به محض اینکه بیارمشون فقط دوتا تشک و 3تا گلبافت و با ژله ای ها و 5تا بالش رو نگه میدارم. میدونم که با شکایت و مقاومت همسرم و مادرم مواجه میشم. 

سلام دوستان مینیمالم من به امید خدا تا چند وقت دیگه اسباب کشی دارم میخواستم بگم تجربه های اثاث کشی ت ...

لباسهای داخل کمد هم واسه هرکسی رو جداگونه اینطوری داخل کیسه زباله مشکی ضخیم میزارم،قسمت چوب لبلسی رو چسب میپیچم،روشم برچسب می زنم مثلا پیراهن همسر

دوستان من آخر هفته اسباب کشی دارم.خداروشکر میکنم ۸ ماه هست با این تاپیک آشنا شدم و توی این مدت خیلی ...

من تشک ندارم. سه تا پتو گلبافت دارم و سه تا پتو مسافرتی و 4 تا بالش. ی لخاف هم مال روتختمه. البته من اصلا مهمونی که شب بمونه ندارم. همینا هم زیادن.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
سلام دوستان مینیمالم من به امید خدا تا چند وقت دیگه اسباب کشی دارم میخواستم بگم تجربه های اثاث کشی ت ...

من معمولا موقعی که اثاث رو دارن میارن میرم تو خونه جدید می مونم،هر وسیله ای که کارگرا میارن بالا رو میزارم تو مکان خودش،مثلا لباسا رو سریع رو زمین سر میدم میزارم داخل اتاق خواب،جعبه تابه قابلمه اینا سریع رو زمین می کشم میزارم داخل اشپزخونه هنینطور الی اخر

وسایل بزرگم همون لحظه بگین بزارن سر جاش ،مثلا میز نهار خوری وسط خونه نباشه سریع بره آشپزخونه،تخت سریع بره اتاق خواب

سقف ما هم ساده و بلنده هیچی نداره راستش با حرفهای دوستان از شور و شوق لوستر افتادم به نظرم خرج اضافی ...

لامپ های جدید تر هم هست با شکلهای جذاب...

خواهرم حباب مانندی ساده از دی جی خرید ... در حین سادگی به خونه کوچیکش میاد...

کشو دوم فریزر

سبزی آش یه عالم بسته

سبزی قرمه یه بسته

سبزی ماهی دو بسته

سبزی محلی به نام توله... دو بسته

پنیر پیتزا یه بسته

خمیر پیتزا یه دونه

قالب یخ

کشو سوم فریزر که کمی کوچیکتر هست

ماهی پنج عدد بزرررررگ

گوشت گوسفندی چند بسته

مرغ چند بسته . در حد دومرغ

جگر سه بسته

دل دوبسته

مرتب و منظم نشستند.

فقط نیاز به گوشت چرخ کرده دارم...

آماربرداری کردم...برای مهمانداری به مدت یک هفته کافی هستند و امیدوارم تمام بشن الهی...

تا فریزر آف کنم و نفس بکشه....

خداروشکر منم شروع ب پاکسازی کردم البته اگ ادامه بدم.از کابینت اشپزخونه ک برای دارو ایناس شروع کردم.خ ...

کاش میشدبیام کمکت. عاشق اینم یه خونه شلوغ بدن دستم بگن پاکسازی کن. هایلایت های لیلی دیلی خیلی خوبن به کارت میان

لطفالایک نکنین.