2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737241 بازدید | 44691 پست
دوست عزیز شاید ظاهر این تاپیک دقیقا همین باشه که میگی ولی از نظر من یک تفکر رو آموزش میده که برعکس ت ...

بله عزیزم  احسنت‌  ممنون از توضیحت.    متوجهم هدف تاپیک رو. . من خودمم اهل نگه داشتن وسایل اضافی نیستم و سعی میکنم کلا خلوت کنم کمد و کابینتم رو.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزومینیمال نظراتتونو درموردسرویس پاسماوری میخوام. چه جنسی خوبه وچه مدلی؟ کلاهرتجربه ای داری ...

من کلا ندارم ..قبلا سرویس داشتم اما اون چهارتیکه کوچک برام کاربرد نداشت ..و رو کانترو شلوغ میکرد 

بعدها دیدم اصن سلیقم نیس ردکردم رفت ..

الآنم فقط یدونه بانکه چای رو کانتر دارم 

اما قصد دارم ازینا که فقط سه تا بانکه دارن بخرم ..ساده و مینی‌مال 

یه مدل دیدم مسی هست فعلا اون پسندمه اما دست نگه داشت که هیجانی تصمیم نگیرم 

صبا هستم 
دوستای عزیزومینیمال نظراتتونو درموردسرویس پاسماوری میخوام. چه جنسی خوبه وچه مدلی؟ کلاهرتجربه ای داری ...

به نظر من اصلا نیازی نیست

من برای جهیزیه مثلااا مینیمال عمل کردم و سه تا بانکه شیشه ای به عنوان پاسماوری خریدم!

ولی بعد از یک سال ردشون کردم چون واقعا رو کانتر رو شلوغ میکرد و نیاز خاصی هم بهشون نبود. الان ظرف چای و شکر و نبات و ... کنار بقیه دمنوش هام و با ظرفای مشابه تو کابینت میذارم

خیلی هم مرتب تر و قشنگتره به نظرم

مال من خیلی ناهماهنگ چون مورچه میاد بانکه شکر گذاشتم تو یخجال بانکه چای تو کابینت اون یکی ام خالی تو پنتری

برای نمک وفلفل وزردچوبه الان عکس میدم 

شادی صدام کنید

دوستای خوبم چه اشکال داره کنار مینیمال بودن راجبع نظم حرف زد خوب ادم ایده می گیره....بعضی دوستان تازه وارد ایراد می گیرن....

دیروز رفته بودم خونه یکی از اقوام همسرم زیاد رفتم منزل شون 

آشپزخونه اش حالت اتوبوسی داره ولی کابینت نداره متوجه منظورم می شید؟

قابلمه ها ویه سری وسایل برقی تو پلاستیک شفاف گذاشته بودن مرتب وبا فاصله چیده بودن اون قسمت واقعا از نگاه کردنش کیف کردم.

فقط یه کم ارتفاع داشت نمی دونم چهار پایه بزرگ می ذارن بر می دارن چطوریه ولی چیدمانش قشنگ بود دید هم نداشت

بگم که کابینت هاشون کمه

شادی صدام کنید

بانکه حبوباتم  سه مدله . برا جهازم مارک لیمون بود که خیلی بدن ..یعنی خطوط خش نیفته روش و اصن دوستشون ندارم ..چند وقته پیش یکی از دوستان اینجا گفته بود لیمون زود خش نیفته ..منم باهاشون موافقم 

بعدها پنج تا بانکه شیشه ای خریدم ..شیشه بهتره 

یسری هم برا چیزایی ک استفاده کم دارم شیشه مربا  رو درای یک مدلی خریدم توشون ریختم 

راستش اینک سه مدلن بدم میاد اما نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم مدل بگیرم ..اینایی ک گفتم مربوط ب ده سال پیش و جهازمه 

صبا هستم 
دوستای خوبم چه اشکال داره کنار مینیمال بودن راجبع نظم حرف زد خوب ادم ایده می گیره....بعضی دوستان تاز ...

بله خیلی خوبه

در مورد منظم بودن لطفا بیشتر صحبت کنید 

همسر یکی از اقوام مستاجر هستن خونه ای که اجاره کرده بودن آشپزخونش کابینت نداشت در حد دوتا زیر سینک و بالا سینک 

ولی خیلی همه چیز مرتب چیده شده بود البته که خیلی وسیله ندارن و زندگیشون ساده و مینیمال با اینکه وسایلشون واقعا قدیمی هم بود ولی همه نو چون خیلی خوب مراقبت کرده بودن از وسایلشون ،و این خانم خیلی هم تمیز هستن

وارد خونشون که میشی از سادگی ،نظم و تمیزی خونشون و صد البته رفتار خوبشون حالت واقعا خوب میشه🥰

سلام دوستان گل روزتون بخیر

خروجی

شال مشکی چون هم لیز بود هم چندساله دارمو استفادش کردم

شلوار که گشادم شده بود چندبار خروجی گذاشتم و پشیمون شدم چون گرون گرفته بودم و زیبا بود با اینکه کمرش تنگ کرده بودم اما بازم بد وایمیستاد

شلوارک بچم که سر زانوش پاره شده بود گذاشته بودم بدوزم پارک بپوشه که دیدم زیاد استفاده شده و کمی کوتاه هم بود

یه مانتو که اف بود و خرید هیجانیم بود و کمی گشاد که ردش کردم 

یه شال هم ست اون مانتو بود که دیگه باهم دادم کسی

مهم ترین اصل اینه که جلوی ورودی های هیجانیمونو بگیریم

دیروز خواستم برم مغازه گفتم چیزی لازم ندارم بهتره نرم که خرید اضافی نکنم

یه نی و پیاله هم شکست که خروجی ناخواسته بود

من کلا ندارم ..قبلا سرویس داشتم اما اون چهارتیکه کوچک برام کاربرد نداشت ..و رو کانترو شلوغ میکرد بعد ...

منم تاحالا نداشتم برای سال بعدکه میرم خونه خودم میخوام بخرم. کلی مدل هم توی پیج های بلاگرای اینستاهست. میخوام یه خرید باکیفیت داشته باشم

لطفالایک نکنین. 
به نظر من اصلا نیازی نیستمن برای جهیزیه مثلااا مینیمال عمل کردم و سه تا بانکه شیشه ای به عنوان پاسما ...

درست میگی ماری جان. ولی سال بعد که میرم خونم اشپزخونم بزرگه وجازیاد دارع. دوسندارم هیچ چیزی روی کانترا نباشه احساس میکنم اونجوری روح نداره خونه. یه مدل ساده وجمع وجور میخوام که هم کاربردی باشه وهم زیبا. وگرنه الان خونم کوچیکه تقریبا وجای زیادی ندارم نمیخرم

لطفالایک نکنین.