2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737242 بازدید | 44691 پست
منم جزو اون ۹ نفر بودم ، نمیدونستم ، رفتم پاک کردم 😁

فکر کنم بخاطر گروه ما این امضارو زده🙊ماها با لایک کردن توجه و علاقه خودمون و نشون میدیم دیگه😁😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک علافاتیشرت و شرتای کهنه رو میندازن دور میان گزارش کار میدن😂😂😂😂جمع کنید بابا لعنتیای می ...

ما با خلوت کردن اطرافمون خوشیم  شما با فضولی کردن تو تاپیک ها... هر کسی یه دلخوشی داره دیگه😂😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
[QUOTE=345082505]آهان این یادم رفت یکی دوتا نیست که یه پوست گوسفند از این ها که پهن می کنند کنارشومی ...

نمیشه گفت چیزای عجیب غریب جمع می کنه

چون‌ پوست گوسفند من تو خیلی از خونه ها جلوی شومینه به عنوان‌پادری ،روی دیوار دیدم

پیچ ومهره که همه اقایون دارن هر مردی با توجه به حوزه کاری وعلاقه اش یه چیزایی داره نکته اش تو دور ریختن لوازم از کار افتادع ودسته بندی اونهاست

شادی صدام کنید

من یه دستگاه پانچ کاغذ پیدا کردم تو کمدم،که گذاشتم شنبه ببرم محل کارم بدم به مدیریت(دیگه هربار منو میبینن میگن امروز چی اوردی😅)

موقع عقدمون هر عکس بزرگی که چاپ کردیم یه کوچیکم باهاش چاپ کردن،امروز کوچیکارو سوزوندم😅

جا جورابی همسر رفت خروجی،بجاش یه جعبه گذاشتم،برداشتن جوراب ازش آسونتره

یه کیف کوچیک پر از سکه های قدیمی و واسه چندتا کشور مختلف داشتم میدم به خواهرزادم

۲تا شلف واسه داخل کابینت میدم به مامانم

یه دکوری تو اتاقم داشتم+یه پیکسل  رفتن بازیافت🤷🏻‍♀️

تاپیک علافاتیشرت و شرتای کهنه رو میندازن دور میان گزارش کار میدن😂😂😂😂جمع کنید بابا لعنتیای می ...

اگه علاقه ای به اینجور مباحث نداری میتونی سکوت کنی و نظر ندی...!

یه سایت عمومیه و هر نوع موضوعی بیان میشه

همون‌طور که رفع انباشتگی امثال من برای شما مهم نیست،تاپیک دیر اومدن همسر شما هم برای من اهمیتی نداره...

ولی قرار نیست بیام و نظرمو بگم🚶🏻🤷🏻‍♀️

و اینکه یه لکه بر +سیف سفید که مقداری ازشون مونده بود،استفاده شد ،ظرفشون رفتن بازیافت

دوتا کارت عروسی پسرخالم که شبیه کارت پستال بود رو نگه داشته بودم رفت بازیافت

یه سوال دیگه برای اتاق بچه ها که ۹ متریه اگه فقط یه موکت بدون طرح بگیرم کافیه؟ یا حتما باید قالی یا ...

عزیزم موکت خیلی سفته   ..من تو اتاق بچه هام که 12متره  وسط یه قالی دستباف انداختم ..

صبا هستم 
تقریبا نه ماه هست که اینجاییم و بعد از این همه مدت برای اولین بار یه وانت بازیافتی اومد. چنان گاز می ...

منم چندوقت پیش پاکسازی اساسی کرده بودم، کلی جزوه های قدیمیم و کاغذ و کارتن های وسایلم رو گذاشتم کنار. برای اولین بار گفتم بازیافتی بیاد بدم بهش. بماند که به قول شما باید گوش به زنگ باشی و بعدشم دنبال بازیافتی بدوی که یه لحظه وایسته.

یه کارتن به چه بزرگی اینقد سنگین بود زورم نمی رسید ببرم دم در و مجبور شدم رو زمین بکشمش. یه مقدارم قوطی  و..‌. و ابزار کار همسرمم پاکسازی کردم اونا هم یه کارتن  متوسط پر بودن 

خلاصه بازیافتی اومد و وزن کرد ۱۵ هزارتومن گذاشت کف دستم و رفت.  من بهت زده فقط نگاش کردم 😁 ترازوش خراب بود یا دروغ گفت ۵ کیلو هستن،  مطمئنم خیلی بیشتر بودن.  

اینارو هم چندوقت بود یه گوشه گذاشته بودم منتظر بازیافتی و همش رو مخم بودن. دیگه بعد از اون میذارم کنار زباله ها تا ببرن آرامشم بیشتره

حالا ماشالله برا شما به پارسیان رسیده خیلی عالی بوده 👌😍

نمیشه گفت چیزای عجیب غریب جمع می کنهچون‌ پوست گوسفند من تو خیلی از خونه ها جلوی شومینه به عنوان‌پادر ...

عزیزم یه وقت ناراحت نشی منظورم از عجیب غریب همین چیزای دور ریختنی هست مثلا برادرم لاستیک های ماشینشو عوض کرده کهنه ها رو گذاشته تو راه پله،کلی تیشرت و پیراهن کهنه داره میگه ننداز بره شاید تو باغ لازم شد،حالا تعداد پیراهن‌ها بیشتر از دهتاست مگه برا باغ چقدر پیرهن لازم داری برادر من،یا اینکه از خانمش نمیپرسه فلان وسیله رو بخرم یا نه،همینطوری می‌خره ومیگه من خوشم اومده،حالا جای اون وسیله رو هم تو خونه ندارن میبره میزاره تو انباری میگه همین که میدونم اونجاست دلم خوشه  

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام عزیزان من تازه با این تاپیک اشنا شدن ولی انگاری قدیمی هستش

خیلی برام جالب لطفا اگه میشه یکی بهم توضیح کوتاه بده چه جوریه ؟ هر روز میاید اینجا گزارش میدید؟ هر روز حتما باید خروجی داشته باشید؟ 

خب امروز دوتا کابینت و روی اپن رو تمیز و پاکسازی کردم 

روی سطح کابینتا الان به جز پاسماوری و یه سبد کوچیک سیب زمینی پیاز و یه گلدون کوچیک پتوس دیگه هیچی نیست

فقط دوتا ظرف روغن هم هست که موقته و براشون ظرف مناسب که تهیه کنم میرن توی کابینت 

کمد تخت و کشوی لوازم آرایشم هم پاکسازی کردم

خروجیای امروز شد یدونه باتری، یه شمع، یه کیف، چند تا پنس شینیون، یه گیره مو، دوتا کلیپس، دوتا گیره روسری، یه برس کوچولو، سه تا براش و یه دسته تیغ

کشوی لوازم آرایشم هنوز به اون حد ایده آل نرسیده ولی خب با هر پاکسازی بهتر و خلوت تر میشه

سه تا شمع هم از کمد تخت درآوردم که روشن کنم و الان تو کمد تخت دیگه شمعی ندارم به جز چند تا یادگاری که به مرور میذارمشون خروجی

نهال🌱