2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737086 بازدید | 44691 پست

خروجی امروز:

۱_یک جفت کفش همسرم (دو سال داخل جاکفشیِ،بهش میگفتم بنداز دور میگفت نه شاید استفاده کنم😐،بالاخره بعد دو سال راضی شد)

۲_شارژر که خراب شده بود

۳_رژ لب که بی کیفیت بود(این رژ لبو عید گرفتم قیمتش مناسب بود که خب دلیل قیمت مناسبشو  فهمیدم !!!🤕)

۴_پماد تموم شده بود

.....

چند جفت کفش دارم 

که یه جفتشو گذاشتم واسه بیرون رفتن روزانه ،بقیه رو برداشتم ،تا این کفشا خراب نشه ،کفشای دیگه استفاده نمیشه

......

لباسای خونگیم یه آشفتگی خاصی داره ،هم زیاد دارم هم انگار چیزی ندارم😐🤔

کاری که کردم چند تا گذاشتم دم دست بیشتر از اینا استفاده کنم 

و اینا کهنه شدن چند تا دیگه استفاده میکنم

یه تعدادی که رفت خروجی چندتا دیگه میخرم🙂

امروز نوبت کابینت هاست ولی احتمالا نمی رسم وقتایی که میگم نمی رسم دلیل اش دخترم یه روزایی همکاری نمی کنه

امروز بامیه خریدم که مورد علاقه خودم ولی احتمالا همین یکبار کافیه معمولا به فصل خرید می کنم.

یه کیلو سبزی آش خریدم بیشتر نیاز دارم ولی به خاطر دخترم کم کم می خرم یه کیلو هم نعنا خریدم چون نعنا خشک استفاده دارم.امروز با این سبزی ها وامور روتین خونه مشغولم.

ظرف های دیروزم جا به جا کردم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباس خونگی من می دونم چی باید بخرم ولی تو خرید اشتباه می کنم بنابراین تا اطلاع ثانوی وتا این لباس ها خروجی نشن احتمالا ورودی نخواهم داشت.

مثلا من الان باید یه ست تی شرت شلوار،یه پیراهن نخی

یه تاپ ودامن نخی داشته باشم +یه دسا لباس خواب

ولی اصلا اینطور نیست.

تو خرید لباس زیرم یه سری اشتباهات داشتم که باید اصلاح شه.

شادی صدام کنید
بله درسته چون لیلی خیلی جدی گفت که مینیمالیست ها از شمع و عود استفاده نمیکنن من فکر کردم دلیل خاصی د ...

😄عزیزم. 

ولی از حق نگذریم خیلی چیزا ازش یاد گرفتیم، البته من این تاپیک خیلی برای من کاربردی تر بود و هست. بقولی اینجا تجربه های ارزشمند زیست شده در مورد  سبک مینیمالیستی هست. 

خوب من رفتم سراغ اون کابینت که گفتم فرصت نمیشه🙈

با خرد کن که هدیه گرفتم برام کاربردی تره مولینکس ام دیگه نیازم نمیشه قاعدتا خروجی نمی ذارم چون وسیله کاربردی هست مولینکس به پنتری انتقال دادم.سه طبقه دستمال کشیدم وسایل جا به جا کردم برام جالبه با هربار مرتب کردن انگار فضا ازاد میشه.تو این سه طبقه وسیله اضافه ای نیست

اب میوه گیری مخلوط کن همزن وخردکن پرکاربردترین وسایل برقی من در اشپزخونه ان که همش تو یه طبقه چیدم.

االبته دوتا قطعه مخلوط کن تو طبقه بالاش

شادی صدام کنید

خب امروز خارج از برنامه کمد دیواری رو پاکسازی کردم و یه سری جا به جایی انجام دادم

رختخواب هارو از قسمت پایین کمد انتقال دادم به بالا چون حالا حالا ها استفاده نمیشن

بقچه های زیپ دار رو هم از بالا انتقال دادم به پایین که دسترسی بهشون راحت تر باشه البته این بقچه ها قراره به مرور حذف بشن ولی خب فعلا یه سری آیتماشون لازمه

از قسمت پایین کمد دیواری که جای شوینده هاست، روغن های سرخ کردنی رو برداشتم و بردم آشپزخونه 

الان هر چیزی که مربوط به رختخوابه بالای کمد دیواریه و هیچ چیز متفرقه ای اون بالا نیست

قسمت پایین هم فقط لباسه (لباسای زمستونی، لباس کارهای همسرم و یه سری از لباس های خودم که قراره ردشون کنم، اتو و...)

قسمت کوچیک پایین هم فقط شوینده هاست البته این قسمت چند تا آیتم متفرقه هم داره که سعی میکنم به مرور حذفشون کنم

خروجی های پاکسازی امروز: یه کیسه پشم، یه بالش، دوتاپتو، یه قالیچه و یه تاب

نهال🌱

امروز از صبح سردرد داشتم و کل روز کار خاصی نکردم، ولی بعداز ظهر بعد بادوطوفان مجبور شدم گردگیری کنم و یه تی کل خونه رو بکشم، یکی از کابینت‌ها رو باز بینی کردم. 

خروجی؛ 

۴تا شیشه و بطری که توشون قبلا شیره و ترشی و... ، یه در قابلمه که تو خروجی های قبلی جا مونده بود یه ظرف شکلات که توش چندتا دونه بیشتر نبود،شکلات ها رو همسر زحمتش رو کشیدن،ظرفش رفت تو بازیافت ها. 

سلام خروجی کلی قابلمه و ماهی تابه روحی از خونه مامانم که بردیم فروختیم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام به همه ی عزیزان

من امروز یک مانتو شلوار و یک بلوز  نو ک سایزش مناسبم نبود رو به دوستی رسوندم تا استفاده کنه

۲کیسه وسایل خروجی دارم ک باید بدم دوستم ببره برسونه بدست افرادی ک نیاز دارن

ی پول برای صدقه کنار گذاشته بودم ک موفق شدم بدم به پاکبان محل

فردا ی مقدار رنگ مو و وسایل تزیین مو میبرم بدم به آرایشگری ک پیشش کارامو انجام میدم🌸

سلام دوستان✨

دیشب یه مقدار بیسکوییت و شکلات که تو خونه ما مصرف نمیشد ولی خریداری شده بود! دادم به داداشم ببره تو ماشین بخوره ❤

از خونه مامانم به اصرار یه جعبه شیرینی مشهدی بهمون دادن با اینکه تازه بود ولی هیچکدوم دوسش نداریم، داشتیم میومدیم خونه دادیم به یه پاکبان❤   

دوتا روکش بالش هم مامانم بهم داد چون از طرح و جنس پارچه خوشم نمیاد میدم به کمکیم. ❤

(من هیــــــــــــــچ وقت از طرح های زری دوزی شده برای هیچ مدل پارچه ای خوشم نمیاد، ولی مامانم کلا عاشق هرچی که زرق و برق داره هستش، از کفش و کیف و پارچه گرفته تا طلا اونی که نقشش خیلی درخشش داره خوشش میاد، تا اینجاش مشکلی نیست ولی از بچگی تابحال دوست داشته و داره که منم بشم مثل او وگرنه بی سلیقه ام 🥴) 

❌لایک❌

امروز و فردا مادرهمسرم اینجاست و چون خوشش نمیاد کسی سرش تو گوشیش باشه یا تو طول روز بخوابه، پس این 24ساعت رو میخوام به آشپزخونه برسم تمیز کردن و پاکسازی یخچال و فریزر و کمد و کابینت ها

خروجی ها هم میام میگم 💕 

❌لایک❌

یه تی شرت دخترم چون کهنه شده شد دستمال آشپزخونه

یه لباس زیرم چون کهنه شده خروجی شد فعلا دارم جایگیزین نخواهم داشت.

امروز نوبت کمد دیواری هاست بخش مربوط به رختخواب ها مرتب کردم

دوتا بالشت نوزادی دخترم گذاشتم بالای کمد دیواری اتاق خواب اگه خدا بخواد برای بچه دوم 

یه بالشت دخترم مناسب نیست ورودی مادرم بود برمی گردونم به خودش،تعدادی پارچه داده بود بندازم روی شونه ام برای بالا اوردن بچه لازمم نشد دوتاش برداشتم برای اتو زدن بقیه برمی گردونم به خودش،یه ملحفه ورودی مادرم بر می گردونم به خودش

یه پادری هدیه گرفتم به مادرم گفتم گفت بیار شاید من استفاده کنم.

✅️این بخش تا حد قابل توجهی سبک ولی هنوز به ایده آل نرسیده

❌️تعداد وروکش پارچه های بالشت ها باب دلم نیست

❌️یه روتختی که خودم به خواهرم گفتم از استان های مرزی خرید کاش نمی گفتم.

❌️یه بالشت کوچلو که عمه همسرم داد گفت مال نوزادی همسرم

شادی صدام کنید

خروجی:

دستبند دوتا
دسته کلید
صلوات شمار
جعبه ساعت
کمربند لباس
ساق دست کهنه شده
تل سر
یه تیکه پارچه
مانتو 

(فک میکردم تا مدتها خروجی ندارم ،ولی الان چندتا ساک لباس قسمت بالای کمد دیواری اونا کلی دور ریز دارن کم کم جداسازی میکنم)

انباری رو فردا با همسر پاکسازی میکنم هرچنداون مخالفه و نمیزاره اون طور که باید پاکسازی بشه😁