2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737346 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز یخچال و تمیز کردم همه قفسه ها و طبقات و کشوها رو شستم

چهار تا شربت خروجی داشت

دم کشمش هارو مثل مامانم گرفتم و از پلاستیکش انتقال دادم به ظرف و خیلی بهتر شد

تخمه ژاپنی هم یه مقدار بود که همسرم میخوره از پلاستیکش  به ظرف انتقال دادم

چقددد خوووببب😍😍 من عاشق بچه هام و قراره ده روز دیگه برای كارآموزی برم کانون.شما میدونید مثلا چه کل ...

نقاشی چند سبک مختلف و خوشنویسی و داستان نویسی و رباتیک و سفال و انیمیشین و نمایش و عروسک سازی و..... دارند . قبلا ما کلان شهر بودیم و تنوع کلاسیشون خیلی زیاد بود . 

تایم کاریشون فقط صبح هست و اداری هستند. و همه کارکنان مهربون و دوست داشتنی ...

خب دیروز قرار بود گردگیری و کارهای نظافت خونه رو انجام بدم که همش انجام شد خداروشکر

نظافت گاز و سینک انجام شد✨️

همه جا رو گردگیری کردم و همه ی آینه هارو تمیز کردم✨️

خونه رو جارو کردم و تمام سرامیکا رو هم تمیز کردم✨️

حمام رو هم روز قبلش تمیز کرده بودم✨️

غذا و چای هم قبل از اینکه همسرم بیاد گذاشته بودم و آخر شب که همه ی کارهامو انجام داده بودم کوکی خونگی درست کردم✨️

الان تقریبا دارم به ایده آل خودم نزدیک میشم، همه چیز خونه سرجاشه و همه کارهامو تقریبا طبق برنامه دارم انجام میدم و از این بابت خوشحالم✨️🌱

نهال🌱

کشوی لباس خونگیام رو پاکسازی کردم

دوتا تاپ که باهاشون راحت نبودم رفتن خروجی

سه عدد تیشرت، دوتا آستین بلند، سه تا شلوار و دوتا پیراهن رو گذاشتم کنار که تا آخر تابستون استفاده کنم و بعد همشون میرن خروجی

یه سری لباس هم نیاز به تعمیر و دوخت و دوز دارن که بعد از ظهر انجامشون میدم

ایده آلم تو بخش لباس خونگی اینه که ۴ دست کراپ شلوارک داشته باشم برای روزمره، دوتا پیراهن برای تنوع و دو دست تیشرت و شلوار برای وقتایی که خونه مادرم میرم

انشاالله تا آخر تابستون به اون مرحله میرسم😁✨️

نهال🌱

سلام به همه ی مینیمالیست های عزیزتقریبا دوماهه هر روز دارم بخشی از مطالب رو مطالعه می کنممن با مینیم ...

این تو دیوار فروختن وسایل خیلی پروسه زمانبر و سنگینه 

من که خسته میشم

ورودی یه ترازو برای وزن کشی 

ترازو داشتیم که پسرم چون باشگاه میره رو وزن کشیش حساس بود و با خودش برد. 

ورودی یه جوراب ژله ای کادوی همسر

گاهی شبها به پاهام کرم ترک پا، میزدم و نایلون میکشیدم و روشم جوراب و میخوابیدم بااین کادو دیگه مصرف نایلونمون کمتر شد منم راحتتر❤

❌لایک❌