2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737396 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیدوا جان این جواب ممکنه باعث دلخوری بیشتر بشه ..که چرا هدیه منو داد به دوستش من یواشکی رد میکنم بره ...

بله عکس العمل هرکسی شاید متفاوت باشه به این جواب 

برای اطرافیان من اینجور نبوده گلم 

❌لایک❌

صبح گفتم میرم اتاق دخترا برا پاکسازی به لطف اینجا و دوستانی چون شما خیلی زود پاکسازیم تموم شد کتابهاشون رو دادم به دوستم که بچه هاش لازم داشتن .کلی برگه و کاغذ که رفت بازیافتی .فرم مدرسه شون با چند تا جوراب و چند تا لباس زمستانی که اندازشون نبود رفت خروجی تمام اینکارا یک ساعت طول نکشید .حالا منتظرم شب هنسرم بیاد حای تخت شون رو عوض کنم یه تنوع بشه و یه جاروبرقی بکشه بشه دسته گل ‌

ممتون از همتون . خوشحالم که شماها رو پیدا کردم و دارم😘😘😘😘😘😘

امروز همسرجان و پسری یه یخچال کوچیک که تو اتاق بالا بود رو اوردن تو آشپزخونه، تابستون چون خرید ماست و کشک و پنیر خشک گوسفند به مقدار زیاد داریم تو یخچال آشپزخونه زیادی شلوغ میشد.

پسربزرگم یه چند روزی اومد و کلی از لباسها و وسایلی که نیاز داشت رو با خودش برد، اتفاقا پسر دومیمم میگفت به خیلی از لباسها و لوازمش نیاز داره و قراره هفته دیگه بیاد هرچی لازم داره با خودش ببره😇😇😇اگه اینجور بشه اتاقشون خیلی خلوت میشه ✨

❌لایک❌

خروجی امروز:

سه تا لباس زیر 

سه تا دستبند و دوتا انگشتر(بدلی) 👈اینارو خیلی سال هست استفاده نمی‌کنم نمیدونم چرا نگه داشته بودم🤔

خوندن این تاپیک به آدم یادآوری میکنه که خیلی چیزا لازم نداری بزار خروجی🙂

.....

چند روز قبل هم کابینتای آشپزخونه رو تمیز کردم خیلی زود مرتب شد چون هر چیزی سر جای خودش هست و انباشتگی نداره👌

سلام به همه ی مینیمالیست های عزیز

تقریبا دوماهه هر روز دارم بخشی از مطالب رو مطالعه می کنم

من با مینیمال بودن از طریق گقانی ک پیج اینستاگرام داشتن آشنا شدم..اما بمرور این عادت  در من کمرنگ شد

هرچند در یک خانواده ای بدنیا اومدم ک حتی کتابای کلاس اول ما رو هم نگه داشتن....

الان بگم که به اندازه ۲تا وانت وسایلی ک تمیز بودن رو بخشیدم

به اندازه ۱ وانت وسیله گذاشتم بیرون تا هرکس نیازمنده برداره

سرویس چینی جهیزیم که تمیز بود و خیلی از آیتم هاش نو بود رو تو دیوار فروختم تا برای جهیزیه یک عروس کم بضاعت استفاده بشه

خونه کاملا پاکسازی شده ...باهمسرمم صحبت کردم ایشون رو تا حدی راضی کردم وسایل اضافیشونو رد کنن

انباری کاملا منظم و تمیز شده

هر روز خروجی دارم

هر روز خونم تمیزه و گازم برق میزنه با کمترین زمان ممکن

احساس سبکی می کنم

ممنون از این تاپیک عالی و راهگشا🌸

اگه مدام استفاده می‌کنید خروجی نذارید. من اهل عود و شمع نیستم دوتا دونه شمع وارمر دارم برای زمانی که ...

بله درسته چون لیلی خیلی جدی گفت که مینیمالیست ها از شمع و عود استفاده نمیکنن من فکر کردم دلیل خاصی داره😅

نهال🌱

امروز حمام شسته و پاکسازی شد

دوتا ژیلت و یک شامپو مسافرتی رفت خروجی

تمام شونه ها و برس ها شسته شد

دو تا شونه اضافه داشتیم گذاشتم کنار بعدا جایگزین این یکی ها بشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام به همه ی مینیمالیست های عزیزتقریبا دوماهه هر روز دارم بخشی از مطالب رو مطالعه می کنممن با مینیم ...

از گزارشتون لذت بردم 

لطفاً بازم گزارش بدید و با ما همراه باشید

ققنوس