2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737302 بازدید | 44691 پست

سلام خروجی های امروز

یه بلیز حریر ( خیلی وقته باهاش راحت نیستم هی میخواستم بذارم خروجی ولی نگه میداشتم شاید پوشیدم)

در مورد جنس لباس خونه برای من مخمل هم اصلا باب دلم نیست یه بلیز مخمل دارم وقتی از روش مانتو می پوشم از زیرِمانتو جمع میشه 🫥

پیراهن دخترم ( میدم مامانم ببره روستا به بچه اقواممون بده)

مقداری شیشه رب و آبمیوه میبرم خونه مامانم کابینت ادویه شو مرتب تر کنم اگه نیاز نشد اونجا می‌ذارم خروجی.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان .یه سوال داشتم .من همیشه برا ماشین لباسشویی پودر لباسشویی استفاده میکنم که متاسفانه بعضی موقع روی لباسا پودر میمونه .

به نظرت مایع لباسشویی خوبه؟بخرم

خوب لباسارو تمیز میکنه؟تا حالا استفاده نکردم .ممنون میشم جواب بدین چون میرم خرید شوینده❤

سلام دوستان .یه سوال داشتم .من همیشه برا ماشین لباسشویی پودر لباسشویی استفاده میکنم که متاسفانه بعضی ...

من برای ماشین لباسشویی همیشه مایع استفاده کردم هم لباس ها تمیز و خوشبو میشن هم آسیب کمتری به خود دستگاه وارد میشه . 

ققنوس
سلام دوستان .یه سوال داشتم .من همیشه برا ماشین لباسشویی پودر لباسشویی استفاده میکنم که متاسفانه بعضی ...

بله خوبه، هم قشنگ تمیز میکنه هم بوی ماندگاری داره

🌟خروجی این چند روز

برس مو مامانم

یدونه رنده که خیلی تیز بود مامانم استفاده نمی کرد 

کلیپس جلو مو گم شد

روغن گیاهی تموم شد

چالش اخر هر ماه (یک شلوارک رفت خروجی)  

کل لباس هامو هم جمع کردم و سه دست تازه بیرون اوردم... حس خوبی داشت انگار تازه خریدمشون 😁

ورودی

دوتا برس مو برای خودم و مامانم 

چسب توری پنجره/قبلی میره خروجی

رنگ ابرو /قبلی تموم بشه میره خروجی 

نخ گلدوزی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز روز تمیز کردن خونه بود با اینگه یکم حالم مساعد نبود ولی انجام دادم همه کارهارو،چون اگ کارا میموند میدونم ک حالم بدتر میشد💫

چندوقته ورودی و خروجی ندارشتیم💫جز مواد خوراکی

ورودی امروز شو  رت اموزشی برای دخترم🌿

سلام

امروز تولد خواهر زاده ی عزیز تر از جانم بود،اگه چند وقت قبل بود حتما هزینه زیادی میکردم و پیراهن می خریدم

اما ی پیرهن مشکی ساده دارم ک واقعا مناسب همه جا هست،با اینکه مناسبتهای زیادی پوشیدم  امروزم همینو انتخاب کردم

*من معمولا جشن مهمی دعوت باشم میرم ارایشگاه یکم موهامو کوتاه و مرتب میکنم چون بعد از کوتاهی سشوار میکشن،هزینه جداگانه بابت سشوار نمیگیرن

*۲تا رنگ مو نصفه و مقداری اکسسوری مو برای آرایشگرم بردم

*چون عاشق بچه هام یک تل شیک هم ک برای هدیه دادن خریده بودم،واسه دخترشون بردم

*ی مانتو مشکی ساده بلند داشتم برای مادرم بردم تا ایشون استفاده کنن

*خانواده مادریم بشدت ماکسیمالیستن،خواهرزادم از هر اسباب بازی چندین مدل داره،واسه همین خودم و مادرم بهش پول کادو دادیم ؛گفتم پولایی ک خودتم جمع کردی بزار روش برو طلا بخر (عاشق طلا هم هست)🌷

سلام به همگی 

نزدیک دوسال این تایپک دنبال میکنم ولی خوب خیلی فعال نیستم اینجا عوضش تو این دوسال اینقدر خروجی دادم که خدا داند اکثرا هم لباس و اکسسوری اینا بودن 

الان شکرخدا حدودا تونستم رو ورودی ها کنترل داشته باشم و خدا میدونه چجوری وقتی بیرون هستم خودمو کنترل میکنم لباس نخرم یعنی تا دوسال هم لباس اینا نیاز نیست بخرم با اونهمه خروجی که دادم 

الان کارام نسبت به قبل کمتر شده پاکسازی راحتر برام فهمیدم هرچیزی که خوشم اومد لازم نیست حتما بخرمش وسایل خونه هم اضافی دارم ولی اکثرا بسته بندی کردم گذاشتم کنار هروقت نیاز شد دیگه نمیخرم بخرم از اون اضافی ها برمیدارم 

نمیخوام الکی خروجی هیجانی لوازم خونه داشته باشم 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

مایع بو داره و وقتی ادوکلن میزنیم باب دلمون نیست ..

تاید کم میزنم و تابستونها گاهی قبل از ریختن با اب حل میکنم... 

زمستونها چون اب ولرم استفاده میکنم بهتره...

سی درجه بهترین هست برای شستشو لباس و حل تاید.