2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737686 بازدید | 44694 پست
من در این زمینه خیلی راحتم چون سالهاست همه می‌دونن چیزی که دوست نداشته باشم رو استفاده نمیکنم من روز ...

چقدر محترمانه جواب همسرتونو دادید. همسر من اولین عید دوران نامزدی ی ادکلن برام خرید چون بوشو دوست نداشتم بیرون از خونه پخشش کردم. باقی مانده اش رو هم گذاشتم خروجی. ی وقتایی بابتش خیلی عذاب وجدان میگیرم. اصلا بوشو دوست نداشتم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
نه متاسفانه کولرآبی نداریمباید موقع اسباب کشی بزنم بشکنمش ولی تاحالا فرصتش پیش نیومده یعنی اون موقع ...

نمیخواد بشکنی خطرناکه از رو دیوار بردار بگو قابش افتاد ترک خورد انداختم رفت 

خود نقاشی رو هم اگه دوست داشتی نگه دار

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود بر خانمهای پر انرژی و دوست داشتنی

متاسفانه این مدت ورودی های زیادی داشتم و دیگع سعیم میکنم تا مدتی چیزی نخرم

خروجی

کلیپسم شکست

یه کرم صورت

یه رژ

یه شلوار

یه شال

چندتا از اسباب بازیهای بچه

چند دست لباس بچه

عزیزم شما که انقدر خوب راهکار دادی راجع به بلوزی که مادرشوهرم برای من خریده و اصلا بهم نمیاد هم چند ...

دوبار جلو خودشون بپوش خوشحال باشن

بگو حیف شد حواسم نبود وایتکس ریخت لکه شد

یا اگه قابل اتو کردنه ،بگو اتوش میکردم سوخت

تو ماشین انداختم رنگ گرفت

اگه خیلی پیگیرش نمیشن بده به کسی اینجوری بگو

ولی اگه تا نبینن باور نمیکنن،چند قطره وایتکس بریز واقعا...

ورودی های خرداد

سوغاتی از مهمانمون که همه خوراکی هستند و خیلی هم عالی، یه سری ظروف دارند که وقتی خالی شدند میگم چیکارشون کردم...

یه ست ورزشی و یک شلوار تک برای پسرم که هدیه خاله اش هستند.

قاب گوشی برای همسرم

توالت فرنگی

موکت برای آشپزخانه دوم که مادرهمسرم زحمت کشیدند و فرستادند.

پنکه ایستاده

برای کنترل بهتر ...ورودی های یک ماه رو یکجا یادداشت میکنم.... 😁...

سلام

من یه پسر ده ساله دارم که عاشق کتابه،تا الان کتابای زیادی براش خریدیم ولی دیگه باید این سبک رو تغییر بدیم چون هم تعداد کتاباش زیاد شده و هر کتاب رو یکبار میخونه(که با خونه مینیمال ما در تضاده 😄) هم این که بعضی کتابارو تا نصفه میخونه ولی جذبش نمیشه و ادامه نمیده چون سلیقه اش نیست، تابستونم که هست و مدام غر میزنه که حوصله ام سر رفته با این که کلاس تابستونی هم میره

در همین راستا ! تو کتابخونه کانون پرورش فکری که نزدیک خونمون هست ثبت نامش کردم و یک ساعت دیگه برای اولین بار میره کتابخونه😍😍

انقدر فضای دنج و قشنگی داره که دلم خواست بچه بشم از اون فضا استفاده کنم🥺

#چالش-هفته-یازدهم. شنبه 26خرداد

ترک برداشتن بشقاب میوه خوری و خروج اجباری

یه جعبه نسبتا کوچیک از گیره مویی گذاشتم رو دست.. مرتب استفاده دارم و لبه گیره خراب بشه دیگه دور میندازم... امروز جعبه رو نگاه کردم هیچی توش نبود 😑... هم خوشحال که دیگه نیستن و هم ناراحت که برای موهام نیاز دارم.

یک توپ پلاستیکی از پسرم

استکان قهوه که شکست

یه بورس مو

یه دونه اسکاج نرم. که فعلا غیب شده .احتمال میدم با زباله ها رفته.

دوتا قاشق پلاستیکی

پنج قوطی قرص جوشان که برای ادویه های سفری استفاده میشد.

سلاممن یه پسر ده ساله دارم که عاشق کتابه،تا الان کتابای زیادی براش خریدیم ولی دیگه باید این سبک رو ت ...

کانون عالیه ... پسرم مرتب میرفت و ذوقشو داشت. مخصوصا برای کتابهایی که اجازه امانت و خروج از کانون رو نداشتند ... میرفتیم و همونجا مطالعه میکردیم... مسیولین کانون ما اجازه میدادن که اولیا هم استفاده کنن 😄... 

ساعتها اونجا بودیم . از وسایل هم استفاده میکردن و نقاشی می کشیدند ... 

مناسبتها هم دعوت میکردن و بچه ها بهشون خوش می گذشت از درختکاری و کاشت درخت گرفته تا روز پرستار و مادر و....

صبحانه هم باهم میخوردن و لذت میبردن 

دوبار جلو خودشون بپوش خوشحال باشنبگو حیف شد حواسم نبود وایتکس ریخت لکه شدیا اگه قابل اتو کردنه ،بگو ...

ن اتفاقا بنظر من اینکار رو نکنچه لزومی داره وقتی من کادویی رو دوست ندارم یا سلیقم نیس استفاده کنم 

من تو این مواقع اون وسیله یا لباسو می‌بخشم اطرافیانم می‌دونم 

اگه پیگیری باشن میگن ..خیلی قشنگ و خوشگل بود اما سلیقم نبود بخشیدم به کسی که لازمش داره

صبا هستم 

امروز نوبت پنتری بود درش تمیز کردم خواستم داخلش مرتب کنم که دخترم بیدار شد امروزم دیگه فکر نکنم فرصت بشه فقط یه بخش کوچیکی از قفسه مرتب کردم که شامل چند بطری گلاب ،شیره انگور،عرق رازیانه،عرق نعنا،روغن زیتون وچند بطری خالی که همسرم نیاز داره.

✅️شیره انگور باید یادم باشه استفاده کنیم تموم شه

✅️عرق رازیانه یه کم دیگه بگذره می ریزم دور گذاشتم پشت شیشه ها که جلوی چشمش نباشه

چندبسته حبوباتم هست که موقت اینجاست.

یه آیتم خروجی هم این قسمت داره که چون امروز همسرم خونه هست نمیشه خروجی بذارم بمونه روزای بعد.

شادی صدام کنید

یا گاها پیش اومده کسی یه کادو  برا من یا بچه هام داده که مطمئنم سلیقه خودشم نیس و کادو یجوریه

اتفاقا اونو استفاده نمیکنم که طرف بدونه من برا خودم و بچه هام ارزش قائلم 

صبا هستم 

این روزا مجدد دارم از شکم بندم استفاده می کنم یه بند متصل داشت که خیلی اذیتم کرد با نظر همسرم قیچی کردم دورانداختم.

نماز قضا هم خوندم.

برای مسافرت می خواستم پک مسافرتی بخرم چون واقعا نیازه ولی فکر کردم از وسایلی که دارم استفاده کنم.

برای بینی ام الکل گرفته بودیم جای اون برای شوینده هایی که در سفر نیازم میشه مناسبه.

میسلاواترم هم وقتی تموم شد جاش برای ریختن شامپو یا مایع دستشویی مناسبه.

✅️گوش پاک کن تموم شد چندتا خرده ریز کوچلو تو جعبه خیاطی داشتم ریختم توش الان تو جعبه خیاطی ام دوتا از این گوش پاک هاست.

گوش پاک کنی قبلی ام که تموم شد توش پد ارایشی یا پنبه می ریزم.

کلا عاشق جای گوش پاک کن وجای الکل ام 

شادی صدام کنید

یه سبد داشتم دنبالش می گشتم برای وسایل تو کمد دیواری

امروز دیدم تو پنتری توش گردو ریختم گردوش خیلی نامرغوب باید بذارم روی میز که جلوی چشم باشه محبور شیم روزی دوتا بشکنیم تموم شه سبدش هم انتقال دادم به کمد دیواری برای سامان دهی وسیله هه

✅️سرگیجه گرفتم از این همه وسیله 

شادی صدام کنید