2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736606 بازدید | 44688 پست

من سه جفت مرغ خوری پیرکس دارم نونو در سایزهای مختلف تو این سالها حتی یه بارم استفاده نکردم تو دیوار گذاشتم کسی نمیخره از طرفی چون نو هست و گرون دلم نمیاد ببخشم 🤭به نظرتون چه کار کنم 👀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه جفت مرغ خوری پیرکس دارم نونو در سایزهای مختلف تو این سالها حتی یه بارم استفاده نکردم تو دیوار ...

تو‌محله تون بگرد از این مغازه های ظرف وظروف کوچلو که مثلا با هم سلام علیک داشته باشید ببر بده بهش ازش یه ظرف دیگه که نیازی داری بخر

یا سه تا است هر سه تاش یا تک تک نگه دار کادو بده بالاخره تازه عروسی خونتون نمیاد یا تولد خواهری دوستی

شادی صدام کنید
سلام دوستان یه سر به جعبه ی ابزار خیاطی بزنید و اونجارو حسابی پاکسازی کنید😋

یه جای لوسیون که توش دکمه اضافه وغزن وچندتا تکه کش ،یه قیچی،یه بسته سوزن،چهار تا قرقره 

همین

شادی صدام کنید
موافقم گلم من قبلاً خیلی خیلی تو خانه داری لنگ میزدم.حالا نه مثل اونایی که میگن تا یه هفته ظرفا تو ...

ماهی تنگ طلا حالا من خونه داری ام خوب بود از همون روز اول ازدواج خانواده خودم وهمسرم وخود همسرم اصلا انتظار این اشپزی وخانه داری نداشتند.خیلی زودم زبانزد شدم تو فامیل ولی نگم برات از شوهر داری افتضا نزدیک سه چهار سال از بهترین روزهای زندگیم زهر مار خودم وشوهرم کردم تا اومدم اینجا تاپیک هم نمی زدم سوال کنم فقط سرچ می کردم می خوندم اون موقعه مثل الان نبود تا یکی تاپیک بزنه شوهرم بهم اخم کرد همه بگتد طلاق بگیر قشنک راه ورسم شوهر داری یاد می دادند یه کم دیر ولی کم کم راه از چاه یاد‌گرفتم شکر خدا الان اوضتع خوبه الان تو دوره ای بازسازی وترمیم اسبب های گذشته ام

شادی صدام کنید
من سه جفت مرغ خوری پیرکس دارم نونو در سایزهای مختلف تو این سالها حتی یه بارم استفاده نکردم تو دیوار ...

سلام عزیزم

جسارتا چند گذاشتید؟

خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
ماهی تنگ طلا حالا من خونه داری ام خوب بود از همون روز اول ازدواج خانواده خودم وهمسرم وخود همسرم اصلا ...

منم همینطور 😁

از جنبه ی خودشناسی ،شوهرداری ،تعامل با خانواده شوهر،حتی پیشرفت مالی...تاپیک های اینجا خیلی کمکم کردن .بیشتر حرفای بانو آرتمیس روم تاثیر گذاشت. هرچند از اون نظرات هم هنوز کامل نشدم😑

سلام عزیزم خداقوت به این همه خلاقیت وتبدیل یک وسیله به وسیله کاربردی، اگه میشه ازشون عکس بذاری عالی ...

سلام عزیزم

چشم حتما

برای لای دستگیره یا باید ابر یک سانتی از خرازی بخرید یا اگه پارچه ی تیکه ای دارید پنج شش لا کنید بزارید وسطش . تقریبا آنقدر باشه دیگه دست نمیسوزه

شال و روسری ها اگه نو هستن تو نت سرچ کنید کلیپ آموزش تبدیل روسری به لباس .چیزای جالبی پیدا میشه

من تو خونه اکثرا آستین کوتاه می‌پوشم .حتی زمستون.وقتی میخوام نماز بخونم خیلی زورم میاد آستین بلند بپوشم

چندماه پیش با یه روسری امتحانی یه کیمونو دوختم برای نماز خیلی راحت و سبک بود.مخصوصا واسه تابستون که اصلا نمیشه لباس پوشیده و چادر را باهم تحمل کنی🤭

همون مدلی که روسری را سه گوش تا میکنی باید تا کنی و کناراش را برای مچ آستین و پایین بلوز (سه گوش پایین مثلث)جا بزاری و باقی را درز بگیری.یقه هم از همون وسط بالا که دولای بسته هست دربیاری.می‌دونم خوب توضیح ندادم 😁 یکی دیگه میخوام بدوزم هر وقت خواستم درستش کنم یه عکس میگیرم تا بهتر متوجه بشید

ممنون عزیزم  من رفتم کل تاپیک رو خوندم نکته های خوبی بودن حیف که تاپیک رو ادامه ندادن و رفتن ...

من عاشق اینجور تاپیکام

شاید کامل هم به توصیه ها عمل نکنم .اما دونستنش بهتر از ندونستن هست

ابر تاپیک خانه داری که هنوز فعاله تاپیک برنامه و راهکارها هست .اگه دوست داری اونجا را ببین.خودم که خیلی وقته دیگه سر نزدم😑

سلام دوستان چرا کسی نیست اینجا

حرفها و کارها تموم شده 

بیاین بحرفیم😊

تقریبا ۶ ماهه هبچ لباسی نخریدم احساس میکنم وسواسی شدم یا نمیدونم چمه هیچ لباسی چشممو نمیگیره🤪شما هم این طوری هستید .قیمتها هم که سر به فلک کشیده.....

سلام دوستان چرا کسی نیست اینجا حرفها و کارها تموم شده  بیاین بحرفیم😊 تقریبا ۶ ماهه هبچ لباس ...

سلام عزیزم

امان از قیمتها😣😥

من رفتم سراغ لباسای زمستونی 

فعلا چندتا لباس همسری برای خروجی جدا کردم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ماهی تنگ طلا حالا من خونه داری ام خوب بود از همون روز اول ازدواج خانواده خودم وهمسرم وخود همسرم اصلا ...

سلام شادی جان

عزیرم کجایی

نگرانت شدم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵