2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737040 بازدید | 44690 پست
بچه ها درمورد چیزای کوچیکی که براتون هدیه میارن و سلیقه تون نیست شما چیکار میکنید؟ مثلا یه وسیله تز ...

من برادرشوهرم یه لباس برام خریده بودکه دوسش نداشتم ولی  دوست  نداشتم ناراحت بشه.واسه همین یه بار رفتم خونشون پوشیدم که ببینه و بعدش دادم به نیازمند🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به خانمای گل

با اجازه هنامیک جان آدرس یه تاپیک قدیمی میزارم که در مورد تمیزکاری و فنگ شویی هست.البته به اندازه اینجا قوی نیس

اما جالبیش اینه که تو صفحات آخر بانو آرتمیس عزیز چندتا پست مفید گذاشته😊 اون زمان که اسم کاربریش پرنسس بود

سلام به خانمای گل با اجازه هنامیک جان آدرس یه تاپیک قدیمی میزارم که در مورد تمیزکاری و فنگ شو ...

سلام عزیزم خداقوت به این همه خلاقیت وتبدیل یک وسیله به وسیله کاربردی، اگه میشه ازشون عکس بذاری عالی میشه، منم چندین تکه پارچه دارم نمیدونم چطورکاربردیشون کنم مثلادستگیره میخام بدوزم برای داخل دستگیره چی بذارم یادم کنی؟ چندتاشال وروسری هم دارم نمیدونم چجوری تبدیلشون کنم، کلا دربحث نظم وچیدمان گیج میزنم ومغزم قفل میکنه

سلام به خانمای گل با اجازه هنامیک جان آدرس یه تاپیک قدیمی میزارم که در مورد تمیزکاری و فنگ شو ...

ممنون عزیزم 

من رفتم کل تاپیک رو خوندم نکته های خوبی بودن

حیف که تاپیک رو ادامه ندادن و رفتن تو گروه تلگرام وگرنه داشته خوب پیش میرفته

دوستان بعد ازینکه کل کمدارو ریختم بیرون و دوباره چیدم 

الان یه چندروزیه دیگه ارامش تو خونه برقراره. تقریبا هرچیزی رفته سرجای خودش و مرتب شده 

ولی هنوزم چیدمان یکی از کمدا خوب نیست و هردفه درشو باز میکنم دلم میخواد بریزم بیرون دوباره بچینم بعد میبینم راه دیگه ای نداره و بیخیال میشم

تا انشالله ازین خونه بریم ببینم تو خونه جدید قراره چیکار کنم. از الان عزا گرفتم اگه کمد دیواریش کمتر ازینجا باشه چیکار کنم و وسایلمو کجا جا بدم اخه هیچ کمد و دراوری ندارم   

https://www.ninisite.com/discussion/topic/339897/همه-عاشق-سلیقه-منن-چون

من این تاپیک قبلا خوندم یه نکته هایی اش رعایت کردم

موضوع این تاپیک ها بعد مدتی رها میشن واقعا هر چقدر مطالب تکراری بشه بازم باید ادامه داد.حتی اگه مجبور شیم یه جمله تکراری هر روز اینجا تایپ کنیم اولا به خاطر اینکه کار گروهی بهتر از انفرادی جواب میده دوم اینکه ادم در کنار هم انگیزه می گیره سوم اینکه شرط ادامه این گروه ها این اگه دو نفر نتونستمد مشارکت کنند به دلیل نشغله بقیه گروه فعال نگه دارند واینکه تو کارهای گروهی صمیمت نباید ایجاد شه مثلا من بدونم سغل شما چیه شما بدونید من چندتا بچه دارم تمرکز فقط روی هدف باشه

من علاقمندی هام

نماز،ورزش،فنگ شویی،مینمالیست ،خانه داری،آشپزی،سبک زندگی سالم،خوش پوشی واین قبیل مسائل تو دنیای واقعی که همراهی ندارم تو دنیای مجازی باید بگردم تاپیک ها یا پیج های مرتبط پیدا کنم دوره ای باهاشون جلو برم چون بعد از مدتی رها می شند.

شادی صدام کنید

در ادامه مبحث پاکسازی من بدلیجات دوس دارم تو خریدهایی که داشتم بعضی هاش واقعا کاربردی بودند مثلا یه انگشتر دارم واقعا قشنگ وچندسال به فراخور موقعیت ازش استفاده می کنم ولی یه گوشواره بدل دارم خوشگله ها ولی تو این سالها که خریدمش سرجمع یک ساعت تو گوشم‌نبوده.امروز اون گوشواره با دوتا شاخه گل مصنوعی که خیلی دوستش دارم ولی سه سال استفاده نشده می ذارم خروجی.

با پول این خرده ریزها ویا لباس هایی که بدون فکر خریدم می تونستم یه پلاک یا گوشواره طلا بخرم

شادی صدام کنید

یه اعتراض ام بکنم واقعا سطح محتوای نی نی سایت خیلی پایین‌اومده من خیلی چیزا اینجا از تجربیات خانم ها از تاپیک های مفید یاد گرفتم ولی این روزا هر چقدر سایت زیر ورو می کنم موضوعات به درد نخور.یه سری نوجون اومدند تو سایت با دغدغه های خودشون 

کاش نی نی یار این ها قطع کاربری می کرد

خیلی افتضاح شده

شادی صدام کنید
یه اعتراض ام بکنم واقعا سطح محتوای نی نی سایت خیلی پایین‌اومده من خیلی چیزا اینجا از تجربیات خانم ها ...

شادی جان .

شاد باشی همیشه 

اره همش شده دعوا و بحث و دلبری و ازدواج‌و ......

کاش میشد حداقل واسه تاپیک‌ها قانون‌میزاشتن 

و اما در ادامه پاکسازی 

من کای کلیپس از اونا که مث کوهان شتر روز سر بود 😂داشتم که هیچوقت استفاده نکردم فقط خریدم و چندین ساله که دیگه مد نیست اصلا ولز من چون نو بودن نگه داشتم 

که خب دیروز دل بریدم ازشون و دادم‌دختر خاله کوچیکم که عشق این جور خنزل پنزل ها هست 

من این تاپیک قبلا خوندم یه نکته هایی اش رعایت کردم موضوع این تاپیک ها بعد مدتی رها میشن واقعا هر چق ...

موافقم گلم

من قبلاً خیلی خیلی تو خانه داری لنگ میزدم.حالا نه مثل اونایی که میگن تا یه هفته ظرفا تو سینک میمونه😑 در اون حد  نه دیگه

اما خب بجز یه غذاپختن سرسری،ظرف شستن و جارو گردگیری... به عبارتی تمیزکاری سطحی فقط بلد بودم.تمیز نگه داشتن را بلد نبودم .وگرنه وقتی به کار میفتادم همه جارو هم تمیز میکردم .اما کی؟ وقتی کلی شلوغی و چربی های گاز روی هم انباشته میشد.تو قانون مینیمالیست همون‌طور که اشیاء اضافه وقت مارو میگیرن پس کثیفی های رو هم رفته هم وقت گیرن .

خلاصه با اینکه اکثر آدمهای دورو برم فوق العاده تمیز و مرتب بودن اما من از اونا چیزی یاد نگرفتم.میدونی که خیلیامون دوست نداریم نصیحت بشنویم و اون وسطا طرف بجای یاد دادن از خودش تعریف کنه یه تیکه هم بهت بیاد⁦☹️

هر چی یاد گرفتم ⁩همه از همین نی نی سایت بوده.باید یکی باشه که بطور کتبی بهت بگه این کارا چطوری باید انجام بشه.خیلیا هستن قانون دارن میگن روزی نیم الی یک ساعت برای تمیزکاری وقت بزاری خونه همیشه تمیزه.واقعا هم درسته .

الان که مدتی هست تونستم کارام را روتین کنم و نزارم روی هم جمع بشه نمیگم خیلی مرتب و ...اما قطعا از قبل خیلی بهتره.

کار گروهی و الگو گرفتن از عادتهای سالم زندگی خانمهای دیگه از هرچیزی بهتر جواب میده

تو همون تاپیک صحبت های آخر بانو آرتمیس بازم منو به خودم آورد.مخصوصا اونجا که گفته کودک درونم رو تنبیه میکنم😁👌