موافقم گلم
من قبلاً خیلی خیلی تو خانه داری لنگ میزدم.حالا نه مثل اونایی که میگن تا یه هفته ظرفا تو سینک میمونه😑 در اون حد نه دیگه
اما خب بجز یه غذاپختن سرسری،ظرف شستن و جارو گردگیری... به عبارتی تمیزکاری سطحی فقط بلد بودم.تمیز نگه داشتن را بلد نبودم .وگرنه وقتی به کار میفتادم همه جارو هم تمیز میکردم .اما کی؟ وقتی کلی شلوغی و چربی های گاز روی هم انباشته میشد.تو قانون مینیمالیست همونطور که اشیاء اضافه وقت مارو میگیرن پس کثیفی های رو هم رفته هم وقت گیرن .
خلاصه با اینکه اکثر آدمهای دورو برم فوق العاده تمیز و مرتب بودن اما من از اونا چیزی یاد نگرفتم.میدونی که خیلیامون دوست نداریم نصیحت بشنویم و اون وسطا طرف بجای یاد دادن از خودش تعریف کنه یه تیکه هم بهت بیاد☹️
هر چی یاد گرفتم همه از همین نی نی سایت بوده.باید یکی باشه که بطور کتبی بهت بگه این کارا چطوری باید انجام بشه.خیلیا هستن قانون دارن میگن روزی نیم الی یک ساعت برای تمیزکاری وقت بزاری خونه همیشه تمیزه.واقعا هم درسته .
الان که مدتی هست تونستم کارام را روتین کنم و نزارم روی هم جمع بشه نمیگم خیلی مرتب و ...اما قطعا از قبل خیلی بهتره.
کار گروهی و الگو گرفتن از عادتهای سالم زندگی خانمهای دیگه از هرچیزی بهتر جواب میده
تو همون تاپیک صحبت های آخر بانو آرتمیس بازم منو به خودم آورد.مخصوصا اونجا که گفته کودک درونم رو تنبیه میکنم😁👌