2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736568 بازدید | 44687 پست
خانم های مینیمال با دسته گل عروسیتون چه کردید؟ با قرآن های کوچکی که تو عروسی ها میدن چه کردید؟

من دسته گل عروسیمو خشک کرده بودم ولی بعد اشنایی با فنگشویی و اینکه گل خشک نمادمرگه هرچی گل و دسته گل داشتم انداختم دور

قران کوچولوهای اضافی رو غیر دوتاش همه رو دادم مسجد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم های مینیمال با دسته گل عروسیتون چه کردید؟ با قرآن های کوچکی که تو عروسی ها میدن چه کردید؟

دسته گلم مصنوعی بود دارمش قرآن ها رو دادم مسجد الان دوتا دارم یه دونه سفید و بزرگ یکی کوچیک که جلدش زیپ داره 

قران کوچیکا و کلی قران که داشتم‌ولی خونده نمیشد همه رو جمع کردم اهدا کردم حوزه علمیه 

فقط دوتا قران‌واسه خوندن خودم و همسرم نگه داشتم .

و دومین اقدام‌من ....

😁😁

کُلی قوطی عسل و ارده و شیره و .....داشتم که همیشه نگه میدلشتم چون اگر میخواستم‌نو بگیرم باید هر قوطی رو ۱۰هزادتومان میخریدم .

اما همه رو طی ی عملیات انتحاری دادم به همسرجان ببره واسه مادرش .

بالکنم خلوت شد

بالکن هنوز حالا حالاها جا داره و‌نیاز به پاکسازی داره

دسته گلا رو انداختم دور . قرآن هم با چندتا دعاهای دیگه گذاشتیم مسجد

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دوستان کتری من خراب شده دیگه میخوام بعد از ۹ سال بندازمش دور 😁دیگه نمیخوام کتری جدید بخرم از چای سا ...

باید یه مدت باهاش کار کنی تا رسوب بگیره اونجوری رسوبای جدید میچسبه بهش آب صاف میشه

سلام به همه. 

خوبه که دوستان چراغ تاپیک رو روشن نگه داشتن😍

ما انشالا فردا خونه رو تحویل میدیم. درگیر جمع کردن وسایل هستیم.

خرید خونه جدیدمون هم تقریبا کارش انجام شده. 

دعا کنید برامون لطفا.

از دیروز تا حالا دو تا پلاستیک بزرگ وسایل اضافه رو رد کردم.

پرده ها، جاکفشی و سبد سیب زمینی پیازمون رو هم همینطور.

علم فنگ شویی میگه گل خشک نگه ندارید  من همه چیز فنک شویی رعایت نمی کنم چون خیلی سخته ولی بعضی چیزااست درسته میشه رعایت کرد

بهرحال گل خشک مرده است حیات نداره رشد نمی کنه طبیعتا انرژی منفی در خودش داره

شادی صدام کنید

حالا که نمی تونیم همه چیز بریزیم دور یا پاکسازی کردیم‌ودیگه مینیمالیم در مورد ویژگی های یه خونه خوب هم حرف بزنیم حتما هممون خونه هایی رفتیم که بزرگ ولاکچری بودند ولی معماری خوبی نداشتند یا صاحب خونه کلی هزینه وسایل داده ولی چیدمان قشنکی نداره من تو اینستا می دیدم خونه های خیلی گرون وبا هزینه وسایل که انجام شده بود ولی کامنت ها چیدمان دوست نداشتند وبر عکس اش

من همیشه اعتقاد دارم این چیدمان وتمیزی که یه خونه خوب جلوه میده نه لزوما وسایل یا معماری خونه اابته که این دو خیلی مهمن یکی از اقوام همسرم تو روستا تو خونه باغ زندگی می کنند باور نمی کنید اگه بگم هر وقت می رم خونه اش میام می افتم به جون خونه مثلا گازشون از این گازهای زمینی سه شعله است ولی این اجاق گاز برق می زنه یا کابینت نداره یه کمد داره تو اشپزخونه انقدر وسایل با سلیقه‌چیده من کیف می کنم سینک اش همیشه برق می زنه اصلا نگم براتون ولی شده خونه کسانی هم رفتم خونه ۵ خوابه ولی نگم که انگار روی میخ نشستم از بس که خونه ناراحتیه

شادی صدام کنید

من خودم چندسال مجبور شدم تو خونه ای زندگی کنیم که قدیمی ساز بود مثلا کاشی هاش از این کاشی های صورتی مربع زمان قدیم بود قشنگ تصور کنید از طرفی روم نمی شد کسی دعوت کنم خونه ام یا عکس اش به دوستای مجازی ام نشون بدم ولی در کمال ناباروری هر وقت عکس میدادم یا کسی می اومد می گفتند شادی چقدر خونت به دل می شینه چقدر قشنگ می دونید چرا فقط به خاطر چیدمان درست  ومرتب وتمیز بودنش.

شادی صدام کنید

چه عالی

مبارک باشه به سلامتی

یه بلوز بافتنی داشتم از این پشمکی ها میخواستم بندازم بره

از همون بار اول دوم که پوشیدم درز سرشانه ش از هم باز میشد .هر چی هم دوختم درست نشد. نو هم بود و دلم نبود بندازمش

امروز یه فکری به سرم زد و یه جورایی تغییر کاربری دادم

آستینش را از زیر بغل چیدم و یه دستکش شصتی ساق بلند شد

قسمت پایینش را از کمر چیدم یه کمر بند پهن شد برای وقتایی که میخوام پهلوهام گرم باشه نخوام شال ببندم به کمرم که ناموزون میشه 

و از قسمت بالاتنه ش هم یه کلاه .در حدیه که تا پیشونی و گوش را میپوشونه .برای زیرروسری خوبه که خودمم ترجیح میدم کلاهم پیدا نباشه .زیر روسری خانمانه تره⁦☺️⁩

در آخر بافتنیه به صدا دراومد گفت تعارف نکنیاااا با باقیموندم هم یه جورایی چیزی درست کن 😅دیدم اینم بدفکری نیس . گذاشتم کنار تا ببینم چیزی دیگه ازش درمیاد یا نه😬

چیزی که تا دیروز میخواستم بندازم بیرون یه ست کاربردی ازش دراومد