2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست
آره دوتا بچه هم داره. من که خونه دارم تا این حد زرنگ و کاری نیستم

منم شاغلم و تنها کاری که کردم فرش ها و پرده ها رو شستم البته دادم بیرون شستن به نظرتون باهاشون که برنامه دادن پیش برم میرسم تا عید خونه رو تمیز و پاکسازی کنم 

منم شاغلم و تنها کاری که کردم فرش ها و پرده ها رو شستم البته دادم بیرون شستن به نظرتون باهاشون که بر ...

من که فعلا شروع هم نکردم 😂😂😂

تنبل نیستما ولی خب شرایطم جور نیس

برنامه بریز هرروز یه قسمت خونه رو تمیز کن یه روز اتاق دو روز آشپزخونه و ......

حالا دوستان میان راهکار میدن تجربشون بیشتره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما شما کارتن  جاروبرقی و پنکه و... رو نگه میدارین مستاجر نیستیم ولی انباری هم نداریم

نه موقع اسباب کشی همه رو انداختم رفت

خیلی جا میگیرن ،وقتی هم که بازشون کنیم اون استقامت اولیه رو ندارن 

امروز کمدهای دخترم رو بازبینی کردم و مجدد تمیز کردم🧽

خروجی نداشت و تمیز کردنش هم کلا یه ربع طول کشید😎

اگه به طور مرتب هر روز به یه قسمت رسیدگی بشه ، دفعات بعد کارها خیلی سبک تر و راحت تر میشه و وقت زیادی ازمون نمیگیره ☺️

من امروز سه تا ظرف دیزی سفالی دادم به خواهرم اونا سه نفرن استفاده بشه خودمم ۴تا فعلا دارم.۳تا کفش مجلسی که باهاشون راحت نبودم .دوتا مانتو که دیگه سلیقه م نبود نو هم بودن دادم به یه عزیزی.

خانما شما کارتن  جاروبرقی و پنکه و... رو نگه میدارین مستاجر نیستیم ولی انباری هم نداریم

نه عزیزم نگه نمیداریم 

برام مهم نیست مستاجر باشیم یا انبار داشته باشیم 

اصلا نمیتونم اینها رو نگه دارم 

حتی تو شهر ما،از طرف شهرداری ماشین بازیافت میاد از نون خشک،کارتن،شیشه ها و قوطی ها و پلاستیک ها رو میخره ...چند وقت بود همسر و پسرا اصرار میکردن که بازیافتی ها رو جمع کنیم بفروشیم بهشون،پولشو بگیریم یا کارت تحویل مواد شوینده بگیریم،ولی من با اون قسمت جمع کردن بازیافتی ها مشکل اساسی دارم

یه پاکت که جمع شد سریع میخوام از خونه خارج بشه 

❌لایک❌
سلام دوستان منم میخوام یه گزارش بدم خدمتتون همسرم برای خید لباس عید مقداری پول به حسابم واریز کرد و ...

چه روش خوبی  .... هروقت برای خرید هیجانی میشیم پول اون جنس و بندازیم تو قلک و بعد چند ماه باهاش یه چیز درست و حسابی بخریم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بچه ها یه سوال... مینیمال بودن و شیک بودن رو میشه در کنار هم داشت. اما مینیمال بودن یه جورایی به درآ ...

یه سری چیز ها قیمت پایین هستن ولی با کیفیتن.... این نظریه همیشه برای همه اجناس صادق نیست 

نظراتتون و خوندم فکر کنم فقط منم که پول زیادی به اجناس نمیدم😅البته یه سری جنس ها واقعا باید براش هزینه کرد مثل لوازم ارایشی یا کفش یا لوازم برقی ولی پیراهن و اینا رو قبول ندارم چون ادمی هستم که دنبال تنوعم ترجیح میدم یکسال یه پیراهن و بپوشم و کهنه شه بندازم دور تا اینکه پنج سال برام کار کنه!