2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
بچه ها من مدت هاست برای خودم لباس نخریدم. یعنی حس من این بوده که من لازم ندارم و اون رو به مینیمال ب ...

از هر چیزی که نیاز داری لیست بگیر بعد برنامه ریزی مالی کن الویت بندی کن وشروع کن به خرید کردن 

شادی صدام کنید

تو قسمت داروها انقدر پاکسازی کردم که الان که علائم سرماخوردگی دارم  هیچ قرصی ندارم استفاده کنم فقط مکمل های خودم وهمسرم وقطره های دخترم هست.

کشوی دارو ها هم خلوت

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز مهمترین کار خونه تکونی یعنی تمیزی دیوار پشت گاز و یخچال رو انجام دادم. سرویس بهداشتی رو اساسی تمیز کردم. 

خروجی شد؛ چندتا دستمال پاره که همونجورکثیف انداختم دور تا دیگه نشورم و بخوام مصرفش کنم، دوتا شمع و بوگیر سرویس بهداشتی که شمع ها نصفه بودن و از قیافه افتاده بودن روشن کردم تموم شه بندازم بره. چندتا ظرف پلاستیکی هم رفت تو قسمت بازیافت. 

دوتا شلوار و کمربند همسرم که کهنه شده گذاشتم کنار شب نشون بدم اگه رضایت دادن بره خروجی. 

درمورد بحث لباسای خروجی، راستش من لباسی که خیلی کهنه شده باشه رو روم نمیشه بدم به کسی و جایی رو هم نمیشناسم که بدم باهاش پادری و... بدوزن. اون دسته از لباسای خیلی کهنه رو برای تمیزکاری پله و بالکن استفاده میکنم و بقیه لباسای خروجی رو میبخشم. 

خیلی سختش نکنیم، ما میخوایم استفاده بهینه بشه از اون پارچه ها حالا میخواد دستمال تمیزکاری خونه بشه یا تبدیل بشه به یه وسیله ی کاربردی برای یه نفر دیگه. 

تو قسمت داروها انقدر پاکسازی کردم که الان که علائم سرماخوردگی دارم  هیچ قرصی ندارم استفاده کنم ...

خوب به نظر من چند بسته قرص سرماخوردگی جای زیادی نمیگیرن و بایذ باشه تو خونه 

خانما موسس این تاپیک دیگه فعال نیستن؟؟ 

نه خیلی وقته فعال نبودن. یه تاپیک لاغری هم دارن که اونجا هم خیلی وقته نمیان

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
نه خیلی وقته فعال نبودن. یه تاپیک لاغری هم دارن که اونجا هم خیلی وقته نمیان

از صفحه 8 امروز خوندم امروز برام خیلی جالب بود خیلی منظم و دقیق با این شاغل و بچه کوچیک داشتن 

از صفحه 8 امروز خوندم امروز برام خیلی جالب بود خیلی منظم و دقیق با این شاغل و بچه کوچیک داشتن 

آره دوتا بچه هم داره. من که خونه دارم تا این حد زرنگ و کاری نیستم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...