2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44775 پست
سلام دوستان یه سوال دارم میگم  بنظرتون این نگاتیو قدیمی عکسایی که الان تو  البومه وداریمش ...

فاکتور طلا رو باید نگه دارین چون هیچ جا طلا رو بدون فاکتور نمیخرن مگر اینکه طلافروش آشنا بوده باشه

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال دارم میگم  بنظرتون این نگاتیو قدیمی عکسایی که الان تو  البومه وداریمش ...

فاکتور دست شما سند محسوب میشه ،خدایی نکرده گم بشه،کسی ادعایی بکنه ،سرقت بشه،با فاکتور مالکیت شما اثبات میشه،حتما برای اجناس حتی نه چندان قیمتی فاکتور بگیرید ،مهر و آدرس فروشنده با امضا توش درج بشه،فاکتور طلا و اشیا قیمتی مثل فرش و ...رو یه جای مطمئن نگهداری کنین،ازآبنده کسی خبر نداره ،مورد دیگه اینکه شما تو معامله یا تعمیری که براتون میشه اگه فاکتور دستتون باشه با همون فاکتور میتونین ادعاهاتون رو ثابت کنین و خسارت بگیرین،

دوستان ظرف هفت سین میخرین شماها

من تا حالا نخریدم هر سال هم وسایل هفت سینم رو توی پیاله یا بستنی خوری و هر ظرفی که تو خونه دارم میریزم ولی پارسال خواهرم از این سفالی آبی ها گرفته بود برام منم کلی خوشحال شدم و استفاده کردم ولی الان میبینم کل این ظرفها فقط برای سالی دو سه ساعت لازمه و تکراری هم میشه میخوام برگردونم به خودش ولی میترسم ناراحت بشه😕

دو تا روسری دارم که جنسشون عالیه ولی خیلیییی بزرگن خواستم بزارم خروجی و دو تا دیگه بگیرم دیدم خرج اضافیه روسری هامون همون سایزی که میخواستم برش دادم بعد از اینترنت دوردوزی با دست رو یاد گرفتم و دوردوزی کردم بعد هم با ژیلت یکم پرز داشتن اونارو هم گرفتم و اتو کردم خیلی نو وعالی شدن جلوی ورودی جدید هم گرفته شد

امروز نوبت شستشو بود که موردی برای شستشو نداشتم.

یه کتری از خیلی وقت پیش تو پنتری بود الان به مادرهمسرم نشون دادم گفتند مال من از فلان زمان که بیرون بودیم بین وسایل شما مونده.دادم بهشون

حتی یک آیتم خارج میشه من احساس سبکی می کنم.

شادی صدام کنید
خروجی  قوطی ماسک لب چند روز نگه داشته بودم خوشگل بود دلم نمیومد بندازم بره امروز دیدم اگه نگ ...

امان از این قوطی های خوشگل که آدم برای نگه داشتنشون وسوسه می کنه.

شادی صدام کنید
من بازار زیاد نمیرم. اهل خرید اینترنتی هم نیستم و کمتر وسوسه میشم چیزی بخرم. گاهی خیلی کم از دستم در ...

سلام به همه دوستان مینیمالیست

راستش من هم دقیقا همین مدلی هستم اما نمی دونستم اسم سبکی که می پسندم (و سعی می کنم اجراش کنم) مزنیمالیست هست

تا اینجای تاپیک رو فعلا خوندم و بسیااااار لذت بردم

آشپرخونه م رو از دی ماه با کمک شما و خاموش خونه تکونی و رفع انباشتگی کردم تا حد زیادی و بسیار احساس خوبی دارم

راستش تاپیک برام خیر و اومد هم داشته

اما اونچه باعث شد برای اولین بار پست بذارم این بود که شما maritan عزیز بسیار صادقانه و زیبا خودتون رو نقد و شرایطتون رو توصیف می کنید.از خوندن کامنت هاتون لذت می برم.مثلا همین کامنت

نمی دونم هنوز فعالید توی تاپیک یا نه ولی نتونستم ننویسم براتون

شادی جان و مخصوصا دختر آفتاب عزیز سبک زندگی و سلیقه شون خیلی خیلی شبیه منه.گاهی پست های دختر آفتاب دو می خونم انگار منه اصلا!

روهمرفته عزیز و بقیه هم عالی هستند.

از همتون ممنونم و دعا می کنم شادی تندرستی و خیر همیشه انباشته و جاری باشه تو خونه های مینیمالیست تون😍😙🌷

بله متوجه شدم ممنون از دوستان گلی که جواب دادن ازاینکه وقت گذاشتید متشکرم 

در مورد نگاتیو ها بعضیا از اون دوربین قدیمیا دارن بزارید تو دیوار شاید کسی خرید چون موردش داشتیم تو فامیل کسی در به در دنبال همینا میگشت