2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست
خسته نباشی... وزارت بهداشت رد کرد همه نمکهای رنگیو ... فقط سفید... توی سایتهای معتبر خبری نگاه کن.&n ...

واقعا 😳😳 فک کردم گام بزرگی در جهت سلامت خانواده برداشتم 😅😅

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا 😳😳 فک کردم گام بزرگی در جهت سلامت خانواده برداشتم 😅😅

متاسفانه منم گول خورده بودم 

با افتخار به همه ی دوستان و اقوام نیز معرفی میکردم تا اینکه اعلام شد نخورید و سرشار از آرسنیک هستند 

مجبور شدم دونه دونه توضیح بدم من اشتباه میکردم و نمک صورتی و آبی نخرید🤕😵‍💫🥴

ققنوس
من سه دست نمکدون دارم که دو دستش اضافیه. ۶ تا مال سرویس چینیه که خوبه‌ ۶ تا مادر تو جهیزیه گ ...

منم برای جهیزیه کلا یادمون رفته بود نمکدون بخریم روی سرویس چینی هم نمکدون برنداشته بودیم به همین خاطر کلا دوتا دونه دارم یکی برای نمک و یکی برای فلفل😁

البته دوتا دیگه هم هست روی سرویس پاسماوری که من اصلا ازشون استفاده نمیکنم و تو اولین فرصت میذارم خروجی چون ازشون خوشم نمیاد کلا سرویس پاسماوری به نظرم از خرید های اشتباه جهیزیه بود

نمکدون هم هر موقع خواستم سرویس چینیمو کامل کنم حتما یه دست برمیدارم برای مهمان ولی برای خودمون همون دوتا دونه کفایت میکنه 

نهال🌱

منم ۶ تا نمکدان برای سرویس چینی هست که برای مهمان استفاده میکنم برای استفاده خودمون هم کلا دو تا نمک ...

منم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم و مصرف نمکمون به نظرم خیلی بالا بود چون خودم عادت داشتم هرچقدرم که غذا خوش نمک باشه بازم سر سفره یه ذره هم که شده نمک بریزم 

ولی الان چند وقته که دیگه تو هیچکدوم غذاهام نمک نمیریزم چون همسرم که کلا به نمک اهمیت نمیده و میگه خیلیم خوبه که نمیریزی تو غذا خودمم اینجوری دیگه کم کم عادت کردم به غذای بی نمک و تنها مصرف نمکمون همون یه ذره ایه که سر سفره میریزم تو غذام که اونم الان اکثرا یادم میره

نهال🌱

منم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم و مصرف نمکمون به نظرم خیلی بالا بود چون خودم عادت داشتم هرچقدرم که غ ...

نه خونه ما برعکسه همسرمو پسرم نمک زیاد استفاده میکنن

الان نمک دریا خریدم نمیدونم یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیس آدم میمونه به حرف کی گوش بده

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
😅تا پارسال قبل این که با این تاپیک آشناشم اینجور بودم الان هر چی بخوام بخرم حسابی روش تمرکز میکنم ا ...

خیلی خوبه اینجوری😍خداروشکر

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان یه سوال دارم میگم  بنظرتون این نگاتیو قدیمی عکسایی که الان تو  البومه وداریمش نگهداریش لازمه یک عالمه است  یااینکه تابحال نیاز نبوده دیگه نیاز نمیشه ودیگه اینکه فاکتور طلاهایی که الان اون طلاها روداریم وهنوز نفروختیم لازمه نگهداریم یانیاز به فاکتور نیست فقط جهت اینه که بدونیم قبلا این طلاروچند خریدیم ایاسود بوده ضرر ممنون میشم دوست داریم این دوروبندازم دور اما میترسم نظرتونو خواستم  

سلام دوستان یه سوال دارم میگم  بنظرتون این نگاتیو قدیمی عکسایی که الان تو  البومه وداریمش ...

فاکتور طلا باید باشه

حتی اگر نخوای بفروشی هم نگهشون دار فاکتور طلا مثل سند هست و خیلی مهمه

نگاتیو ها رو بریزید دور چون بعد این همه سال دیگه براتون مفید نخواهند بود 

با تلفن همراه بهترین عکس ها گرفته میشه و فکر نمیکنم دیگه جایی ابزار چاپ نگاتیو داشته باشن

ققنوس
نه خونه ما برعکسه همسرمو پسرم نمک زیاد استفاده میکنن الان نمک دریا خریدم نمیدونم یکی میگه خوبه یکی ...

خب منم دقیقا همینطوری بودم بعد به این نتیجه رسیدم که شاید نتونم نمکو از سر سفره حذف کنم ولی از توی غذا که میتونم حذفش کنم😁

راجع به نمک دریا هم من اطلاعی ندارم متاسفانه

نهال🌱