2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44776 پست

خروجی قرقره نخ 

حالا شاید بگیم خب نخ تموم بشه قرقره میندازیم دور دیگه 

نمی‌دونم چرا هنوز تو کشو بود امروز انداختم تو بازیافت 

یه بافتم داشتم پاره شد بود خودم بیشتر پاره اش کرده بودم که بعدا بشکافم بزارم تو بالشت 

دیدم میگن بالشت سفت می‌کنه منم انداختم دور 

بحث نمک و نمکدون داغه منم نظر بدم 😅 جدیدا نمک صورتی گرفتم. رو جلدش که خیلی از خواصش گفته بود. فقط دونه هاش درشت هست من آسیابش کردم که راحت بشه استفاده کرد. فقط برای برنج خیس کردن از اون نمکای قدیمی استفاده میکنم. نمکدونم ۴ تا واسه مهمان دارم. دو تا هم دم دستی که یکیش واسه فلفل هست. واسه بیرون رفتن داخل یه قوطی کوچیک نمک میبرم. 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف از نمکدون شد منم بگم🤭☺️ ۶ تا نمکدون پلاستیکی ۶ تا نمکدون شیشه ای  ۶ تا نمکدون هم برا سر ...

وقتی میخوای بخری به قبلی ها فکر میکنی؟ یادت میره که تعدادشون زیاده سر اون میخری 😅عین مامان من🤦🏻‍♀️

الان سه دست نمکدون داره

6 تاش نمک ریخته

سه تاش دراشون شکسته بود و دیروز یواشکی در ها رو انداختم رفت /سه تاش ادویه پر کردم

یه دست دیگه رو هم چون سوراخاش بزرگ بود باز ادویه ریختم 

الانم گیر داده به قندون خریدن اما  پیاله های سرویس کریستالش کوچیکه من همونا رو توش قند میریزم دیگه نمیذارم قندون بخره 

از یه ظرف برای چند تا کار استفاده میکنم😁🤣

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
نمکدون یه دونه ست بیرون بر که دوطرفه هست  یه دونه شیشه ای که جفتش شکست یه دونه چینی که اصلا ...

هرچی از نمک کمتری استفاده بشه که بهتره 

ولی برای رطوبت،واینکه نمکها تو نمک پاش بهم نچسبن چند تا دونه برنج بنداز داخلش تا رطوبشو بگیره

❌لایک❌

منم یک دست نمکدون سرویس چینیم هست

دوتا هم چندسال پیش از طرحشون خوشم اومد خریدم🤦

دوتا هم از این دراستیلای کوچولو دارم برای پیک نیک

ی دونه استیل هم دارم برای پخت و پز استفاده میکنم

ی دونه شیشه ای هم دارم.یک دست بود شکستن فقط یکی مونده،چقدر دوست داشتم زودتر بشکنه

هر بلایی سر نمکدونام بیاد جایگزین نمیشه😁🌼

عزیزم به نظرت برای پذیرایی که طول هفت و نیم هست عرضش چهار ونیم چند تا فرش چند متری نیازه بخرم؟یه دست ...

سلام عزیزم 

دایرکت بده 

صفر تا صدشو راهنمایت کنم 

Vinsa__decor

بگو از نینی سایت اومدی 

هرچی از نمک کمتری استفاده بشه که بهتره  ولی برای رطوبت،واینکه نمکها تو نمک پاش بهم نچسبن چن ...

بله . امتحان کردم. خوب شده بود . منتها پسرم عادت بدی داره. تو دسترس باشه زیاد میریزه . نبینه زیاد مهم نیست براش.. 😁... 

بحث نمک و نمکدون داغه منم نظر بدم 😅 جدیدا نمک صورتی گرفتم. رو جلدش که خیلی از خواصش گفته بود. فقط د ...

خسته نباشی... وزارت بهداشت رد کرد همه نمکهای رنگیو ... فقط سفید... توی سایتهای معتبر خبری نگاه کن. 

وقتی میخوای بخری به قبلی ها فکر میکنی؟ یادت میره که تعدادشون زیاده سر اون میخری 😅عین مامان من🤦🏻‍♀ ...

😅تا پارسال قبل این که با این تاپیک آشناشم اینجور بودم الان هر چی بخوام بخرم حسابی روش تمرکز میکنم البته تو این یه سال تا جایی که تونستم کم کردم خریدامم فقط ضروریا بودن یهنی تا مطمئن نشم که خریدش واجبه اصلا نمیخرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.