2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست
چندتاشو انداختی رفته؟؟میتونی بگی برداشتم بشورم افتاد شکست🤦یا کابینتو مرتب میکردم لیوان افتاد روش شک ...

دوتا بود. یکی شو انداختم رفت. از رنگ قهوه ای خوشم نمیاد. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

من سه دست نمکدون دارم که دو دستش اضافیه.

۶ تا مال سرویس چینیه که خوبه‌

۶ تا مادر تو جهیزیه گذاشتند که نمی پسندم گذاشتم برای خونه باغ

۶ تا باز مادر تو جهیزیه گذاشته که وقتی می ریم پیک نیک توش نمک وفلفل می ریزم.

ولی همچنان معتقدم این دو دست اضافه است.

سر سفره هم خودمون نمک نمیاریم برای مهمان نمکدونایسرویس چینی استفاده می کنم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا دو دست شش تایی و دو تا تکی نمکدون داشتم. الان فقط دو تا تو سبد مسافرتی گذاشتم و سه تا رو هم برا مهمونی نگه داشتم در کل خیلی کم هم به کار میاند.

رو سفره هم برا خودمون هیچ وقت نمکدون نمیذارم. 

چهار عدد نمکدان دارم برای پیکنیک و سفر استفاده میکنیم چون در این مواقع نفرات زیاد میشن و علاوه بر نمک ما آویشن و گلپر  رو در نمکدان ریخته و برای غذاها استفاده داریم 

اگر بشکنن جایگزین نمیکنم تا یکی بمونه 

شش عدد نمکدان هم ظروف مهمانم داره که برای 24 نفر کفایت میکنن اگر بشکنن جایگزین میشن 

ققنوس

منم ۶ تا نمکدان برای سرویس چینی هست که برای مهمان استفاده میکنم برای استفاده خودمون هم کلا دو تا نمکدان دارم که اگه به خودم باشه سر سفره نمیارم اما همسرمو پسر بزرگم اگه ببینن نمکدون نیست خودشون بلند میشن میارن و من واقعا نمیدونم چطوری نمکدونو از سفره حذف کنم چون غذا رو یه طوری میپزم که نیاز به نمک ریختن مجدد نباشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

حرف از نمکدون شد منم بگم🤭☺️

۶ تا نمکدون پلاستیکی

۶ تا نمکدون شیشه ای 

۶ تا نمکدون هم برا سرویس چینی 

۲ تا هم مسی

قبلا شش تا نمکدون شیشه ای و یه جفت چوبی هم داشتم که گذاشتم خروجی

از هر نمکدون که بشکنه جایگزین نداره نمیدونم چه علاقه ای به خرید نمکدون داشتم🤦‍♀️

همین الان دو تا از نمکدون رو گذاشتم کنار بدم به مامانم که می‌خواست برا دم دستی بخره لازم داره

یه ظرف شیشه ای در دار هم دادم به یکی

وقتی میام گزارشاتونو میخونم انگیزه میگیرم 😍🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام خانوما. همسر من اکثرا شهرستانه. یکی از نعلبکی هاشو که دوست نداشتم دور ریختم (مال دوران مجردیشه) ...

اگه برای زمان مجردیشونه پس حتما فراموشش کردن اصلا نگو بهشون که دور انداختی چون ممکنه ناراحت بشن

سلام دوستان گلم عزیزای دلم  امروز قدم بزرگتری برداشتم خدا کنه دل شوهرم نرم شه و یخچال قدیمی رو ...

سلام دوست عزیزم به نظرم اول یکم ازشون تعریف کن که شما با سلیقه ای و این حرفها بعدش خودت بزن به مظلومیت با زبون چرب و نرم خواستتو بگو😅😂

من دیزاینرم خوشحال میشم تو چیدمان خونتون کمکتون کنم 🙂❤️

عزیزم به نظرت برای پذیرایی که طول هفت و نیم هست عرضش چهار ونیم چند تا فرش چند متری نیازه بخرم؟یه دست مبل هفت نفره دارم فقط ولی فرش نمیدونم چند متری و چند تا بگیرم؟

سلام دوست عزیزم به نظرم اول یکم ازشون تعریف کن که شما با سلیقه ای و این حرفها بعدش خودت بزن به مظلوم ...

فعلا گذاشت تو دیوار با قیمت بالا که کسی نمیخره......منم گفتم تا یک هفته منتظر میمونم به قیمت بفروشی بعد میدم به سمساری

❤️

نمکدون یه دونه ست بیرون بر که دوطرفه هست 

یه دونه شیشه ای که جفتش شکست

یه دونه چینی

که اصلا استفاده نکردم ازشون فقط بیرون بر گاهی فلفل سیاه و آویشن میزارم داخلش. 

رطوبت اینجا هم باعث شده اصلا نمکدون استفاده نکنیم و بهتر 😁