2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744853 بازدید | 44810 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم جزخریدهای هیجانی محسوب میشه🙃😄

اره هنوز صبر میکنم 😅من از این چیزای فانتزی زیاد میخرم و استفاده میکنم 😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی امروز من: 

من یه کارتن وسیله خورده ریزه مثل نگین و چشم عروسک و ربان و...  جمع کرده بودم برای زمانی که وسیله ای درست میکنم ازشون استفاده کنم، امروز نصفش رفت خروجی 😁 یدونه عروسک بدرد نخور هم  با این وسایلا تبدیل به یه وسیله کاربردی کردم💪🏻 

ورودی:  نداشتم و ندارم😁

برای عید چ برنامه ای دارید خانما 

خرید لباس و آجیل و...

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
برای عید چ برنامه ای دارید خانما  خرید لباس و آجیل و...

منکه هیچی نمیخرم یدونه ریمل لازم دارم فقط 

اجیل هم امسال کم میخریم 

شیرینی هم هر سال مثلا دو کیلو میخریدیم امسال یک کیلو میخریم

کلا بخاطر ماه رمضون خرید عیدمون کمتر میشه

منکه هیچی نمیخرم یدونه ریمل لازم دارم فقط  اجیل هم امسال کم میخریم  شیرینی هم هر سال مثل ...

من ک لباس لازمم باید همه چیز بخرم 

هم مانتوی بیرونی لازم دارم هم واسه مهمونی ...البته بستگی به بودجه داره نمیدونم تا چ حد بتونم خریدکنم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
دنبال هر عکسی میگردم خونشو توصیف کنم چیزی پیدا نمیکنم  چون خونش از عکسها خیلی مینیمال تره فک ...

حالا منکه عاشق رنگ ها هستم و وسایل دکور (به اندازه) میخرم ماکسیمال حساب میشم؟ 

سلام من تازه با این تاپیک آشنا شدم چقدر بهش احتیاج داشتم... فقط چند تا راهنمایی نیاز دارم: اول ا ...

نمیدونم کسی جوابتو داد یا نه من نظرمو میگم

_اگه کسی رو پیدا نکردی که وسایلات و بدی بهشون(نیازمند_دیوار_فامیل و...)  بذار تو نایلون تمیز و بذار کنار سطل اشغال میان میبرن استفاده میکنن (از مسجد هم میتونی کمک بگیری معمولا نیازمندا رو میشناسن و کمک جمع میکنن) 

_وسایل نقاشیت و به قول دوستان بذار تو یه کارتن اگه تا یکسال بعد مورد استفادت قرار نگرفت بفروششون

_لباسات و نگه دار انگیزه بشه که لاغر کنی😁💪🏻

من ک لباس لازمم باید همه چیز بخرم  هم مانتوی بیرونی لازم دارم هم واسه مهمونی ...البته بستگی به ...

اگه میخوای خرید کنی الان وقتشه که ارزون میدن از اول اسفند وسایلا چند برابر میشه 🤦🏻‍♀️

سلام 

چند وقت پیش تو پیج یه طلافروشی یه مدل گوشواره با اجرت پایین دیدم من فقط مداشو داشتم به خاطر همین سفارشش دادم. قبل اینکه گوشواره ها برسند به این نتیجه رسیدم که این خرید هیجانی بوده چون هم من زیاد اهل استفاده از طلا نیستم و هم خود اون مدال کاملا طبق سلیقه ی من نبود.🙄

تازه وقتی سفارشم رسید جا خوردم چون عکسش با خودش خیلی فرق داشت. 🙄

الان میخوام مرجوعش کنم. درس عبرت گرفتم که دیگه کمتر چیزی رو اینترنتی سفارش بدم. 

🌼🌼🌼

دوستان با خوندن پیج خانم حمداوی دچار نوعی سردرگمی و دوگانگی شدم . خانم حمداوی میگند از وسایلی که دارین حتی اگه کهنه و شکسته باشند به خاطر تبعات و الودگی پسماندها تا جایی که میشه استفاده کنید و دور نندازید. 

اما خود من گاهی وسایلی رو رد میکنم که هنوز هم قابل استفاده اند مثلا لباسم کرک شده ولی هنوزم میشه پوشید. این لباس رو باید بازم بپوشم یا ردش کنم و یه جدید بگیرم؟

یا مثلا دستگیره دراور من الان شکسته و قابل تعمیر نیست باید به جاش یه جدید بگیرم یا همین خوبه؟ و ...

سلام   چند وقت پیش تو پیج یه طلافروشی یه مدل گوشواره با اجرت پایین دیدم من فقط مداشو داشت ...

دستگیره قابل تعمیر نیست پس باید کلا تعویض بشه 

لباس های اینجوری تصمیمش با خودت هست . اگر خودت نمیخوای بپوشی ببخش به کسانی که پرز لباس براشون مهم نیست . اینجوری همچنان توی چرخه میمونه