2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744692 بازدید | 44800 پست

خانما راهکار خونگی بدید واسه تمیزکردن مبل 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالی هیدوا جان،کاش میدونستم کدوم صفحات از عمه جون گفتید میرفتم میخوندم🙃😍چقدر خوب ک همچین کسی تو فا ...

یادم نیست گلم 

ولی قطعا صفحات زیر ۱۰۰۰

خیلی دوسش دارم ❤️

❌لایک❌
دخترا یه سوال دارم خونه قبلی من سرتاسر متریالش سفید بود ینی سقف تا کف ...کابینتا...کمددیواری همگی س ...

نه به نظرم 

من چیزی که تو این سبک دوست دارم و عاشقشم اینه که

✨️ خونه خلوت باشه(این یعنی انباشت بی مصرف لباس و ظرف و اسباب بازی و .... وجود نداشته باشه)

✨️هروسیله ای داریم بهترین جنس باشه و حتما حتما کاربردی باشه

✨️همه چیز نو باشه(مثلا دوتا شلوار تو خونه ای داریم که کلا رنگ و روش دیگه رفته،یا مبلها از بس استفاده شده یه جاهاییش ابرش خالی شده و ... اینا بد)

من با رنگها هیچ مشکلی ندارم تا وقتی که باهم همخونی داشته باشن 

❌لایک❌
کاشگی یکی چیزای منو میخرید هرچی میذارم تو دیوار هیچکس نگاهشم نمیکنه🤣🤣

من خیلی قیمت پایین میزارم   یه جورایی که فقط اسم فروش بیارم برای همسرم ......

چایی خوری مقصود تو دیوار ۵۰۰به بالاس ....

من یه سرویس مقصود .و فنجون نعلبکی بلور مارک امارت و یه فنجون نعلبکی توس چینی گذاشتم ۳۵۰ ....اخرش ۳۰۰دادم

تازه تا جلوی در خونشونم بردیم  

❤️
عوضش من کلی بی پول میشناسم که خودشونو تو خریدای غیر ضروری خفه کردن همیشه قسط دارن. ماکسیمالیست واقعی ...

یکی از دلایل بی پولی های ممتد،همین خریدهای هیجانی و غیر ضرور و بی کیفیت

❌لایک❌
جای شما باشم از همون که دارم استفاده میکنم 

منم قرارشد از همون لباس ها استفاده کنم 🥰🥰🥰🥰

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
هفته پیش همسایه انباری رو ریخته بود بیرون،خدایا تمام پارکینگ پر شده بود از وسایل،این همسایه اصلا اهل ...

اون خانواده احتمالا اختلال احتکار داشتن وگرنه نگهداری این حجم از وسایل بیخود، عادی نیست😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
+ولی تو گفتی پس‌اندازت فقط برای خریدهای خیلی مهمه - هولدر عینک مهم نیست؟ 

وای خدااااا😍😍منم عاشق این چیزام😂میخوام یه اویز اینجوری بخرم دو دلم عکسشم میذارم ببینید😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

واى 😂🤣 چقد خنگن 

من ٣ تا شلوار ورودى داشتم كه خييلى نيازم بود 

خروجى هام يه سرى وسيله شخصيه مثل مسواك و ماسك صورت و ازين چيزاى حمومى كه تموم شدن يا مدت زيادى مصرف شون كردم 

توصيه هاى من به من:  

❌ سعى نكن لباسى كه خيليم عاشقش نيستى رو با خريد چيز هاى هماهنگ براش ، موندگار كنى، فايده نداره

❌ از خروجى ها درس عبرت بگير