2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744683 بازدید | 44800 پست

سلام صبح بخیر بچه ها

خروجی صبحگاهی من:

شلوار جین دخترم ک دیگه استایلش نیس و بیشتر بگ میپوشه گفت نمیخامش

نیم بوت خودم ک پاشنه دار بود و راحت نبود

تاپ و شلوار خونگی خودم ک تقریباً کهنه شده بود ولی باید جایگزین بشه

ورودی : برس حرارتی ک خیلی هم ازش راضی هستم خیلی بهتر از اتو هس موهامو مرتب و نرم کرد

و اسپری دو فاز مارال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه هیدوا و ترسو جون، وسیله ای هم واستون مونده؟!فکر کنم همه چی رو پاکسازی کردین...

من که متاسفانه پاکسازی نداشتم.مگر خیلی کم... کارای دیگه پیش اومد... که مجبور بودم وقتم بگذارم روی اونا. مثلا دخترم با پیش دبستانی کنار نیومد و عوض کردیم و مشاوره گرفتیم .. اما توی این مدت خرید اضافه و هیجانی به اون صورت نداشتم... یعنی در واقع گرونی هم اجازه نمیداد دست به همچین خریدایی بزنم😂

اخجون بلخره یه کیس مینیمال پولدار یافت شد☺️لطفا ازشون بگید برای ما...لباس و خونه زندگی و پس انداز و. ...

درباره ش خیلی تو این تاپیک گفتم عزیزم 

کلا وقتی میری خونش انگار،تازه اومده تو این خونه و فقط فقط ضروریات رو اورده 

تو کمد و کابینت هاظروف لنگ و پر و تک نمیبینی،چیزی به اسم ظرف دم دستی و ظروف مهمان نمیبینی

مثلا اگه ۲۴تا لیوان شیک داره اونها هم برای استفاده خودشونه و هم برای استفاده مهمان همینجور الی آخر،فقط رختخوابهای مهمان حدود ۳ دست جداست...

اگه یه لباس خودش یا بچه ها و شوهرش یا هرچی خراب بشه سریع میده بیرون 

نمیگه حالا اینو میشه تو کار خونه پوشید و ...

یه سرویس جواهر داره 

بااینکه طلا دوست داره میگه همین کافیه 

کارت خرید خونه دست خودشه،هرچیزی رو به اندازه میخره .کلا از خرید تا پخت و پز و ...چیزی تو خونه ش اسراف نمیشه

هیچ وسیله برقی خونه رو تعمیر نمیکنه ،میگه این برای من عمرشو کرده ،میده به کسی میگه اگه به کارت میاد تعمیر کن و استفاده کن 

و هیچ چیز تعمیری رو نگه نمیداره 

برای مهمونیای بزرگش آشپز و دوتا کمکی داره 

تو حالت عادی هفته ای یه بار کمکی داره 

ملافه هایی که استفاده میکنه همه نخی و سفیدن،و خیلی تمیز

از هرررررررچی تو خونه دارن،بهترین جنسشو دارن ولی تا اونجا که پاره و خراب و رنگ و رو رفته و کوچیک و شکسته و ... نشن استفاده میکنن

❌لایک❌
دیگه هیدوا و ترسو جون، وسیله ای هم واستون مونده؟!فکر کنم همه چی رو پاکسازی کردین... من که متاسفانه ...

خخخ اره 

اون چیزهایی که روش کنترلی نداریم 😄

ولی خیلی مراقب ورودی هامم تو همه موارد 

از لباس و وسایل خودم گرفته تا خونواده 

و هرچی خوراکی بیاد تو خونه حواسم هست اسراف نشه

مثلا همسرم چند وقت پیش دوتا جعبه !! سیب گرفت،(یه اخلاق بدی همسرم داره که زیاد دوست نداره من بذل و بخشش کنم🙃)

منم از این اخلاق استفاده! میکنم 

حالا آدم واسه خودش چقدر میتونه سیب بخوره یا کمپوت درست کنه ؟

تو دو سه روز سیب ها تبدیل شد به کمپوت

دوظرفشو دادم پسر مدرسه ایم برد برای معلمش(بنده خدا سال اول تدریسشه و مادر نداره و خیلی محبت داره به بچه ها) چقدرررررر از مزه کمپوتها تعریف کرده بود و ...

و معلم قرانش که جدا میره کلاس،به جاش خانمش برام ترشی خونگی فرستاد

و برای خواهرهای همسرم و مادرشون

اونهام به جاش برام چیز دیگه فرستادن

و تمام شد😄

در کل الگوم عمه م هستن 

ولی ایشون خیلی خیلی جلوتر از منه 

❌لایک❌
سلاااااام. شماهاااا هنوز هستین .ماشاالله بهتون.

اره دوست قدیمی 🤩

انقدر با این تاپیک و کاربراش انس دارم که اگه اینجا هم نباشم موقع ورودی خروجیام انگار ذهنی به اینجا گزارش میدم 

❌لایک❌

سلام

من تازه با این تاپیک آشنا شدم

چقدر بهش احتیاج داشتم...

فقط چند تا راهنمایی نیاز دارم:

اول اینکه من نمی‌دونم وسایل اضافی رو چی کار کنم؟ چون به درد نخور نیستن که بشه دور انداخت، فقط من دیگه استفاده نمیکنم! حیفه برن سطل آشغال! متاسفانه هیچ کس رو نمی‌شناسم که بهشون احتیاج داشته باشه 

دوم، من یه وسایلی دارم که شاید الان استفاده نشن ولی اگر یه روزی بخوام استفاده کنم باید کلی براشون هزینه کنم، مثلاً وسایل نقاشی دارم که خیلی خیلی گرون و اصل هستن!

سوم، یه وسایلی دارم که به خاطرات شخصیم مربوط میشه و برام ارزشمندن. 

چهارم، لباسهای خوشگل  که حتی یه بار هم نپوشیدم ولی چاق شدم و دیگه اندازم نیستن😭

ممنون می‌شم در مورد موارد بالا راهنماییم کنید، در ضمن ورودی های من خیلی کم و حساب شده هستند، چون دیگه از وسایل زیادی خسته شدم 🙄

تو الان همون گذشته ای هستی که فردا حسرت از دست دادنش را میخوری 💚 
اخجون بلخره یه کیس مینیمال پولدار یافت شد☺️لطفا ازشون بگید برای ما...لباس و خونه زندگی و پس انداز و. ...

دنبال هر عکسی میگردم خونشو توصیف کنم چیزی پیدا نمیکنم 

چون خونش از عکسها خیلی مینیمال تره

فک کن این خونه،فقط اون پرده ضخیم رو نداره و فقط یه حریر ساده ولی پرچین

اون وسط یه فرش دستبافت

مبل هام رنگ روشن ولی نه سفید 

و تمام

❌لایک❌
اتفاقا منم چند روز پیش از پارکینگ رد میشدم همسایمون دم انباریش بود‌. تا درو باز کرد چنتا چیز سقوط کر ...

🤣🤣🤣

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود