2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735106 بازدید | 44646 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب می خوام براتون از بدی مینیمال بودن دیجیتالی بگم🤣

من داشتم رو یه پروژه ای کار می کردم، دیگه فایل های اضافی رو کامل پاک کردم و فایل نهایی رو نگه داشتم که تحویل کارفرما بدم

فرستادم و رفت تا اینکه امروز پیام دادن که تغییراتی مد نظرشونه😪 و من به اون فایل های پاک شده ام نیاز دارم😅

ناراحت نیستم ولی تجربه شد تا نهایی نهایی نشد، چیزی رو پاک نکنم😆

خیلی کارخوبی کردی ان شالله انرژی مثبت تک تک دلایی ک شاد کردی ده برابرش بهت برگرده مگه ضایعاتم میخر ...

مرسی عزیزم😍❤️❤️

قدیما میگفتن نمکی،نون خشک می خرید🤔ما هنوز اونارو داریم میان از دم در می خرن مواد بازیافتی هم می خرن،کاغذ و فلز و پلاستیک

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
تپلی جان داری خونه رو خالی میکنی؟😂😂😂 از شوخی گذشته خیلی کار خوبی کردی خسته نباشی عزیزم

الان شوهرم حس می کنه بعدی نوبت خودشه😂

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
😂با وجود شوهر ایرانی قطعا باید یواشکی و زیر پوستی عمل کرد

دقیقا😁خدارو شکر بزنم به تخته اونقدر ریزبین نیست بفهمه چی کم شده فقط حس می کنه یه چیزایی سرجاش نیست🥴

ی سوال از خانم های مینیمالیست شما برای چند روزتون گوشت و مرغ و ماهی میخرید؟

ما چون دونفریم و مهمونی شام سالی فقط سه چهارباره(شایدم کمتر)،دو کیلوهم می خره تا چندماه جوابگوئه

یه کشو پر از خرت و پرت که برا همسر بود گذاشتم جلوش گفتم چیزایی که نمیخوای رو بردار بده به من بریزم د ...

همسر منم یه شونه و سشوار و یه دبه ژل مو😐بقیه اشم وسایل من هست دیگه  

یا ایزدمنان خواهر دلواپس شوهرت شدم  نزاریش دم در🤣

😂😂اتفاقا تهدیدش کردم حرف گوش نکنه تو دیوار می فروشمش

کاش یه تاپیک با مضمون نظم والبته استایل هم وجود داشت با همین اعضای فعال من نظم وبرنامه ریزی برام خی ...

چه عالی👌بله تاپیک استایل و لباس🤔یا تاپیک سبک زندگی سالم،یا رسیدن به اهداف

خیلی خوب میشه

ببخشید میشه بپرسم چند ساله ازدواج کردید که اینهمه وسایل اضافه داشتید و دیگه اینکه هر سال در همین حد ...

مرسی عزیزم❤️❤️

من سه ساله حدودا رفتم خونه خودمون،بعد ازدواج خرید خیلی زیادی نداشتم،ولی چون تو جهازم خرده ریز و وسایل زیاد بود اینجوری شد☹️البته هنوز خیلی چیزا باید بره خروجی ها،ولی متاسفانه اون موقع مامانمم دخالت می کنه😬مثلا چرخ گوشت،سماور،پشتی،چندتا برنزی و...

مرسی عزیزم❤️❤️ من سه ساله حدودا رفتم خونه خودمون،بعد ازدواج خرید خیلی زیادی نداشتم،ولی چون تو جهازم ...

الهی که همیشه سلامت و خوشبخت باشید 🌹🌹خیلی کار خوبی میکنید همین اول راه ، خودتون رو سبکبال میکنید منم وسایل بدون استفاده رو دوست ندارم نگهداری کنم

2810