2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735089 بازدید | 44646 پست

من پارچ و جایخی دارم اصل ایتالیا و فرانسه یک بار هم ازش استفاده نکردم 🙄

موندم چه جوری به یکی قالبش کنم پولشو بزارم واسه پس انداز😎

پولای نازنین همسر و دادم به خنزر پنزر حالا زیرش زاییدم بیچاره مردا😛😁

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مدام استفاده میکنم خیلی شستن میوه رو آسون میکنه🙃

دقیقا همینجاست که میگن اینکه یه وسیله کاربردیه یا نه به فرد مصرف کننده برمی گرده👌

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

خدا قوت تپلی جان شما که دیگه کله خونه رو جارو کردی 😂😂خروجی امروز من یه جفت جوراب بچم که سوراخ شده بود یه قوطی اسپری و کرم که تموم شد جایگزین نمیشن چون دارم یه آویز میله ایی تو حموم اضافه بود به درد هم نمی‌خورد انداختم بازیافتی

خسته نباشی دلاور😜👌 راستی غذا سازو چرا انداختی بیرون🙄🫤🤔

مررسی😁💪

چون تنبلیم میاد یه وسیله رو هی بخوام قطعاتشو عوض کنم،اون قطعه های پرکاربردشم جدا داشتم،مثل آبمیوه گیر و اینا😶خردکن و رنده و اینا بودکه یه تخته کار و چاقو برام راحت تر بود تا استفاده از دستگاه😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
تپلی جذاب، ترکوندی که🤭🤏 اسکار امسال متعلقه به شما کیف کردم واقعا✨✨✨✨ حالا این وسایلو دادی نیازم ...

مرسی عزیزم😂❤️خیلی راحت شدم واقعا،خودمم متوجه نبودم این حجم از وسایل اضافه چه باری رو دوشمه

حقیقتش من می زاشتم سر کوچه می بردن😅دیگه نمی دونم کی می برد انشالله که برسه به دست کسیکه براش استفاده داشته باشه

من غیر ضایعات که فروخته میشه به بازیافت چیزی نفروختم

من پارچ و جایخی دارم اصل ایتالیا و فرانسه یک بار هم ازش استفاده نکردم 🙄 موندم چه جوری به یکی قالبش ...

همدردیم😂🤦واقعا دوس دارم خودمو بزنم این همه پول واقعا به باد دادم

خدا قوت تپلی جان شما که دیگه کله خونه رو جارو کردی 😂😂خروجی امروز من یه جفت جوراب بچم که سوراخ شده ...

😅❤️❤️❤️

مرسی عزیزم😂❤️خیلی راحت شدم واقعا،خودمم متوجه نبودم این حجم از وسایل اضافه چه باری رو دوشمه حقیقتش ...

خیلی کارخوبی کردی

ان شالله انرژی مثبت تک تک دلایی ک شاد کردی ده برابرش بهت برگرده

مگه ضایعاتم میخرن؟ مغازهای ضایعاتی باید برد فروخت یا مرکزی جایی هست؟

ماشاالله چجوری این حجم رو هندل میکنن زحمتی که باید برای نظافت این خونه بکشن بسیار زیاده  و چو ...

ای کاش

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
جسارت نشه ولی بنده حس میکنم یمقدار شلخته هم باشن منزل شلوغ و پر وسیله زیاد هست ولی ایشون برای مرتبی ...

دقیقا

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ادم قشنگ سرسام میگیره این خونه هارو میبینه. مرتب کردن و کم کردن وسایل شاید چند ماه زمان بخواد ولی ...

ان شاالله،من گاهی ایشون رو راهنمایی میکنم ولی نمیخوان قبول کنن

البته من الان فقط کابینت ظروف شیشه ای و لیوان ها،کابینت چینی ها و ارکوپال،کابینت برقی و کابینت قابلم ...

تپلی جان داری خونه رو خالی میکنی؟😂😂😂

از شوخی گذشته خیلی کار خوبی کردی خسته نباشی عزیزم

2810