2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735095 بازدید | 44646 پست
عااالی بود عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی و برامون نوشتی چقدر هم آموزنده بود و تلنگری بود برامون ...

فدای شما عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارچ و جایخی دارم اصل ایتالیا و فرانسه یک بار هم ازش استفاده نکردم 🙄 موندم چه جوری به یکی قالبش ...

منم خیییلی پول های بی زبونم رو حروم کردم  از لباس و کیف و کفش و  ساعت بگیررر تا  خنزر پنزرهای دیگه 

اوووووه

گاهی بهش فکر میکنم اعصابم خرد میشه

منم خیییلی پول های بی زبونم رو حروم کردم  از لباس و کیف و کفش و  ساعت بگیررر تا  خنزر ...

متاسفانه منم اینجوری بودم. حداقل دو سوم لباسامو بخشیدم. هنوزم احساس میکنم باید کم بشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
ی سوال از خانم های مینیمالیست شما برای چند روزتون گوشت و مرغ و ماهی میخرید؟

من اول ماه برای کل ماه میخرم البته فقط برای مصرف همون ماه خودمون

اگر مهمان بیاد چون مهمان ها از قبل اطلاع میدن به همون مقدار مورد نیاز برای مهمانی دوباره تهیه میکنم

اگر مهمانی نباشه جوری میخرم که اگر دهم این ماه خرید کردم دهم ماه بعد باید تمام شده باشن

ققنوس

واقعا چرا مردها اینجورین🥴😆 هرچیزیکه میخوای ردکنی یا بفروشی میگن حیفه پول پارچش یا مثلا پول یه تیکه اش نمیشه ،بزار گوشه خونه خودم پولشو میدم🙄🙄🙄

من لباس جشن یلدایی مو ک مال پنج شش سال قبله و چندین مجلس دیگه پوشیدم اگهی دیوارکردم که به یک میلیون بفروشم و ازقضا مشتری هم پیداشده ولی شوهرم میگه پول پارچش نمیشه🥴🥴🥴ولی من بحرفش نکردم و قرار معامله گذاشتم و اون یک میلیونو میندازم قلکم و یک قدم به النگوی موردنظرم نزدیکترمیشم😍

یه کشو پر از خرت و پرت که برا همسر بود گذاشتم جلوش گفتم چیزایی که نمیخوای رو بردار بده به من بریزم دور. اونم فقط شونه شو برداشت گفت فقط اینو میخوام. همه رو بریز دور فقط شونه مو نگه دار.😂

همسر ازین پایه تر دیده بودین؟؟؟؟😂

خروجی:

دیگه نمیشمرم چیا بود. یه کشو وسیله.

خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪 تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به د ...

یا ایزدمنان

خواهر دلواپس شوهرت شدم

نزاریش دم در🤣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
2810