2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست
به نظرم یه سرویس ۱۲ نفره بشقاب وپارچ ولیوان وقاشق چنگال برای مهمان /یه سرویس ۶ نفره برای دم دستی که ...

خونه ما دقیقا همینا هست

البته چون من مهمونام کم هستن  همینا برام بسه

یکی میبینی مهمونای همیشگیش زیادن خوب باید بیشتر ظرف داشته باشه

و چون خودمون چهارنفر هستیم و هرکس میاد خونمون بیشتر از دو نفره برای تمام مهمون ها از سرویس دوازده نفره استفاده میکنم

خواهر من مهمون ثابت خونش بالای بیست نفره همیشه

بصورت تک به تک برای سی نفر ظرف خریده از همونا هم برای خودشون استفاده می‌کنه

ظرف لوکسی نگرفته و اگر بشکنه می‌تونه به راحتی مشابهشون رو بخره

ققنوس
عکس ام آر ای و سی تی اسکن رو تا کی باید نگه داشت؟

سلام عزیزم. اگر مربوط به یک بیماری مزمن یا ادامه دار هست مثلاً تنگی کانال نخاع بهتره نگه داشته بشه چون جز سوابقتون حساب میشه. ولی اگر مربوط به یک حادثه بوده که خوب شده و الان مشکلی نداره نیاز به نگهداری نیست. مثلاً شکستگی دست در اثر حادثه که کاملا خوب شده و عوارضی هم نداشته.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان مینیمالیست من اومدم مهمانی و از اینجا پیام هاتون رو خوندم یسری پاکسازی هاتون حا ...

مادرهمسر منم همین اخلاق و دارن. انگار اصلا دست خودش نیست. چند بار همسرم بهش گفته اینا رو چرا انبار میکنی اینهمه میخری استفاده کن. ولی گوش نمیده

یه بار خودش گفت اخرش میمیرم اینا بین عروسا و دخترام تقسیم میشه. یعنی خودشم میدونه باید الان از اون خرید هاش  استفاده کنه ها ولی بازم از کهنه های ۲۰ ساله استفاده میکنه.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خروجی امروز خودکار بی جوهر با جعبه اش یادگاری بود رفت بازیافت

قوطی خمیردندان.دوتا اسکناس ده تومنی بیست تومنی ( اینارو چرا نگه داشتم مگه من موزه اسکانس و سکه ام خخخخ)

سلام دوستای عزیزم پست های همگی رو خوندم حسابی لذت بردم خسته نباشین😍👏👏

الان سه روزه مادر همسرم اومدن خونمون همش از وقتی اومده از خلوتی خونه تعریف میکنه میگه قبلا خونه خیلی شلوغ بود😁

بالاخره چرخ خیاطیمو که بی استفاده بود آوردم به کمک مادر همسرم چند تا رو بالشتی دوختیم و یکمم پارچه داشتم که زحمت کشید برای دخترم تاب دامن دوخت

رو تشکی قبلی دخترم خیلی کهنه شده بود رفت خروجی

یه پارچه داشتم دقیق اندازش شد اونو براش دوختم

به این صورت چند تا پارچه که الان سه ساله تو کمد بودن به کار اومدن😍😍

ورودی هم یه جفت گیره برای دخترم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

راستی قبلا اینجا گفته بودم که احتمالا خونمونو عوض کنیم

صاحبخونمون رهنمون رو اضافه کرد قبلا یه سری سکه پارسیان خورد خورد گرفته بودم به همراه یه زنجیرم مجبوری فروختیم برا رهن 

این در حالی بود که همیشه وقتی میخواستم خرید هیجانی کنم بجاش میرفتم سکه میگرفتم یا پولامو جمع میکردم که این موقع ها آدم دستش جلو کسی دراز نباشه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راستی قبلا اینجا گفته بودم که احتمالا خونمونو عوض کنیم صاحبخونمون رهنمون رو اضافه کرد قبلا یه سری س ...

چه لذتی داره اینجور موقع ها که میدونه این پس اندازها یه جایی به کار آدم میاد

❌لایک❌