2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737249 بازدید | 44691 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیابت ش از نوعی هست که از بدو تولد وجود داره و درمان نمیشه فقط کنترل میشه؟ اگه درمان میشه که نار ...

دیابت نوع یک داره عزیزم 5سالشه تازه چن ماهه درگیرشده 

خیلی ناراحتم خیلی پامیشم نمیدونم یهو انداختتم استرس فراوان اومده سراغم یکدفعه به طوری که خواب وخوراک وزندگیم مختل شده همش میگم چرا دخترمن 

ناشکری اصلا نکردم همیشه میگم الهی شکر انسولین براش هست و بدترازاین نبست دوست دارم شادزندگی کنم یابچه هاوکاملا الگوبرداری دارن ازم انگار دارم خوب از پسش برنمیام 

عزیزم خدا سلامتی بده به فرزندت اونطور که دلخواهته

دیابت ش از نوعی هست که از بدو تولد وجود داره و درمان نمیشه فقط کنترل میشه؟ اگه درمان میشه که نار ...

دیابت نوع یک داره عزیزم 5سالشه تازه چن ماهه درگیرشده 

خیلی ناراحتم خیلی پامیشم نمیدونم یهو انداختتم استرس فراوان اومده سراغم یکدفعه به طوری که خواب وخوراک وزندگیم مختل شده همش میگم چرا دخترمن 

ناشکری اصلا نکردم همیشه میگم الهی شکر انسولین براش هست و بدترازاین نبست دوست دارم شادزندگی کنم یابچه هاوکاملا الگوبرداری دارن ازم انگار دارم خوب از پسش برنمیام 

عزیزم خدا سلامتی بده به فرزندت اونطور که دلخواهته

بارییییییییییک الله درود برشما آن شالله بچه گل شماوهمینطور دوستمون زود خوب میشن وهمه بچه هاالهی الهی  شاد باشن وسلامت 

سلام به دوستای مینیمال💖

من چند روزیه ک درگیرم وقت نکردم بیام اینجا سر بزنم.

الان خونه مامانم شهرستانم.

با خواهر کوچیکه م خونه رو مرتب میکردیم.

اول رفتیم اشپزخونه یه کابینت بود پر از وسایلی ک استفاده نمیشد 

خیلیم شلوغ بود هرچی ک لازم نبود توی پلاستیک پیچیدیم گذاشتیم بالای حموم،چون مامانم نمیذاره بندازیم بیرون.

دوتا کتری خراب دوتا پارچ اضافه قوری اضافه زودپز اضافه هووووف

از این وسایل داشتن باز رفته بودن خریده بودن عینشو.

یه قوری شکسته یه کاسه شکسته یه لیوان شکستع هم تو کابینت بود رفت بیرون.

گاز مامانم خیلی قدیمی بود کلا دوتا شعله ش کار میکرد،اونو گذاشتیم انباری ی گاز کوچیکتر گرفتیم.

موکت اشپزخونه رو عوض کردیم.

توی گاز پر از خرت و پرت بود ریختیم دور.

از توی کابینتا چندتا شیشه اضافه بود گذاشتیم پیش بقیه شیشه های اضافه توی انبار‌.

۶ تا شیسه حبوباتم اضافه بود گذاشتیم بالای حموم.

مامانم توی هر شیشه ای ک جلوی دستش بوده حبوبات ریخته بود 

مثلا ما از ۵ تا شیشه مختلف نعنا خشک پیدا کردیم همرو یکی کردم.

اونوقت عدسشون شیشه نداشت توی مشما بود😂😂😂.

مامانم عادت داره خواروبار یهویی میخره کلی حبوبات اضافه بود،گذاشتیم همرو توی یه جانونی بزرگ،قبلش همه شون تو کابینت ول بودن.

خواهرمم هرچی تو خونش زیاد میاد میاره خونه مامانم کلی وسیله بود ک استفاده ای نداشت ولی مامانم نگه داشته بود.

وسایل اونو گذاشتیم بالای حموم.

امروز نوبت اتاق خوابه.

دیروز یه پلاستیک پر از مهرای شکسته پیدا کردم مامانم عید نذاشت اینارو بریزیم بیرون، بردم توی باغچه ریختم پای درختا و روش اب گرفتم.

اها خواهر کوچیکم همه لیوانای پلاستیکی رو جمع کرده،۱۲ تا بودن😳

۶ تاشو داده ب خاله هام،بقیه شم رفت بیرون.الان لیوانا همه شیشه ای شدن.

دیروز یه کوچولو اتاق رو مرتب کردیم کلی لباس کار پیدا کردیم خواهر بزرگم اورده بود🙄🙄🙄گذاشتیم کنار بدیم داداشم سرکارش بپوشه.

کلی تیکه پارچه بود ریختیم دور.

چندتا لباس کهنه هم اوردیم که باهاش طی کشیدیم و رفت اشغالی.

خواهر کوچیکم کلی وسایل ارایشی ب درد نخور و تاریخ گذشته ریخت دور.

قشنگ یه پلاستیک بزرگ اشغال در اومد از تو اتاق با اینکه فقط یه کوچولو تمیز کردیم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من چند روزی نبودم ولی همه پستهارو خوندم

دبورا جون چه خونه خوشگلی داری عزیزم خیلی دنج و ارومه. من نظر خاصی راجع بهش ندارم چون خونه خودم به این خلوتی نیستش هنوز.

مادر محمدها عزیزم بهت تبریک میگم انشالله به سلامتی نی نی تون دنیا بیاد.

بانو زیبای عزیز ارزوی سلامتی برای دخترتون دارم عزیزم میدونم ک خیلی سخته انشالله خدا کمکتون کنه و دخترتون همیشه سالم و سلامت باشه.💗

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوستان من ی تعدادازاین بانکه ها دارم سایز مختلف ی تعدادی نیازم هست بنظرتون ازاین شیشه ها بگیرم یا ب ...

شیشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام به دوستای مینیمال💖 من چند روزیه ک درگیرم وقت نکردم بیام اینجا سر بزنم. الان خونه مامانم شهرس ...

سلام یعنی فقط موقع خوندن این حالتی بودم:😁(علت:شباهت مادرامون🤣🤣🤣🤣🤭)منم هروقت میرم خونه ی مامانم دقیقا همینم روخودم کلی کارکردم تغییرکردم که غر نزنم🤭🤣🤣🤣 الان زایمان کردم پیشمه دیشب طاقت نیاوردم حس کردم آشپزخونه داره منفجرمیشه اصلا نفهمیدم چرا انقد پروسیله شده🤣🤣🤣🤕 پاشدم فنگشویی کردم سبک شدم🤣🤣🤣🤣 وای اون قسمت سبزی خشک وحبوباب🤦خونه پر ظرف یعنی یه مجلس ۱۰۰نفری رو ساپورت میکنن😁بازم ظرف میخره🤕بنظرم چون قدیم اینطوری بود رسم قدیم مونده سرشون.الان خونه های ما رنگ مهمون تعدادبالا رو به خودش نمیبینه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️