2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737202 بازدید | 44691 پست
سلام یعنی فقط موقع خوندن این حالتی بودم:😁(علت:شباهت مادرامون🤣🤣🤣🤣🤭)منم هروقت میرم خونه ی مامانم ...

سلام عزیزم،اره دقیقا مامانم با ظرفاش میتونه یه مجلس هفتاد نفری رو غذا بده.

باز میره میخره.😑😑

من حیف دست و بالم بسته اس وگرنه ک این خونه اگر دست من بود😁😁.

ولی خب چکار میشه کرد،خدا سایه شونو از سرمون کم نکنه اینا اشکالی نداره💖

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستای مینیمال💖 من چند روزیه ک درگیرم وقت نکردم بیام اینجا سر بزنم. الان خونه مامانم شهرس ...

چه قدر عالی احساس سبکی کردم وسطر به سطر با دقت چند بار خوندنم ولذت بردم عزیزم دفعه پیش هم که رفته بودی شهرستان خونه مادرتون وگزارش تمیزکاری وخروجی میدادی واقعا لذت بردم خسته نباشی و خدا شما رو برای مادرتون حفظ کنه 

سلام به دوستای مینیمال💖 من چند روزیه ک درگیرم وقت نکردم بیام اینجا سر بزنم. الان خونه مامانم شهرس ...

ماشاالله به شما

خونه مامانتون قشنگ یه آرزو برای مینیمالیست هاست البته اگر اجازه بدن درست پاکسازی کنی

و چون اجازه نمیدن حس میکنم بیشتر آدم حرص بخوره

حالا برعکس خونه مامان من هیچی نیست یعنی یروزایی باید حواسمون بهش باشه همه چیز رو دور نریزه😂

انقدر همه چیز رو ریخته دور، اون روز که همه خواستیم نماز بخونیم دیدیم فقط دو تا مهر داره که یکیش هم سجاده نداشت😵‍💫 یعنی یه مهر با سجاده یه مهر هم خالی میگم چرا اینجوری میگه همه رو دادم حسینیه من یک نفرم بقیه بچه ها هم خونشون اینجاست (همه توی یک آپارتمان هستن با واحد های مجزا) یدونه تو دوری 

من و تو هم نماز بخونیم نوبتی میخونیم که حواسمون به بچه ها و خونه باشه پس همون مهر خالیه هم اضافه ست و یدونه مهر با سجاده بسه

دیدم ادامه بدم مهر خالی رو هم می‌بره حسینیه سکوت کردم

حالا اگر بعد اومدن من اونم نبرده باشه😂

ققنوس
سلام عزیزم،اره دقیقا مامانم با ظرفاش میتونه یه مجلس هفتاد نفری رو غذا بده. باز میره میخره.😑😑 من ...

آره واقعا🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خروجی امروزم یه قوطی ماسک که به صورتم نمیساخت.و یک لوازم جانبی ماشین همسرم که نشونش دادم گفت بدردم نمیخوره و فروش رفت.ترازو آشپزخونه ام خراب شده داشتم مینداختم دور همسرم گفت بزار درستش کنم گذاشتم درستش کنه اگر نتونه درست کنه می‌ره خروجی.

امروز نوبت شستشوها بود ولی دارم می رم بیرون انجام ندادم.در حد همون پخت وپز نهار وجمع وجور کردن روتین خونه

اون زنگ زدگی روی ظرفها که صحبت اش پیش اومد الان با لیموی تازه روی لکه ظرف آرکوپالم کشیدم پاک شد گفتم به اشتراک بذارم شاید به درد کسی بخوره.

می خواستم یه کلاس آنلاین شرکت کنم ولی کلاس های قبلی که شرکت کردم رو دستم مونده فیلم ها ضبط نکردم نوشتنی هاش ننوشتم گفتم در این مورد هم‌مینیمال شم.بنابراین به آموزش های عمومی وسر وسامان دادن به آموزش های قبلی اکتفا کردم

وکلاس جدید ثبت نام کردم.

این هفته دارم نماز قضا که از بارداری مونده می خونم‌چون تو بارداری استراحت بودم خیلی نماز قضا دارم می دونم می تونستم تحت هر شرایطی نمازم بخونم ولی چون دیر به دیر حمام می رفتم با اینکه رابطه زناشویی نداشتیم ولی از جهت طهارت به دلم نبود 

شادی صدام کنید
امروز نوبت شستشوها بود ولی دارم می رم بیرون انجام ندادم.در حد همون پخت وپز نهار وجمع وجور کردن روتین ...

این بخش نماز قضا واین ها اگه میگم به دو دلیل اول اینکه

اگه دوستان نذر ادا نکرده و صلوات فرستاده نشده دارن انگیزه بگیرن انجام بدن دوم اینکه مینیمال بودن در بعد ظاهری فقط لباس وایناست ولی اگه به بخش های دیگه زندگی مون رخنه کنه خیلی تأثیرات مثبتی به همراه داره.

مثلا همین که دونه دونه کارای عقب افتاده انجام می دیم وسبک می شیم.

شادی صدام کنید
این بخش نماز قضا واین ها اگه میگم به دو دلیل اول اینکه اگه دوستان نذر ادا نکرده و صلوات فرستاده نشد ...

اتفاقا خیلی خوب بود که گفتی چون حرفت باعث شد من یادم بیاد از ماه رمضان روزه غذا دارم و کم کم که هوا داره به خنکی می‌ره شروع کنم به گرفتنشون

ققنوس
امروز نوبت شستشوها بود ولی دارم می رم بیرون انجام ندادم.در حد همون پخت وپز نهار وجمع وجور کردن روتین ...

چه خوب منم یکی از بشقاب های ارکوپال رو گذاشته بودم قسمت زنگ زده ابچکان،رنگ گرفته بود پشتش

دیگه اون قسمت نذاشتم ولی هرکار کردم تمیز نمیشد،حتی وایتکس زده بودم

ولی لیمو هم امتحان میکنم،کاش بره،چون خودم خیلی حساسم

اگه نره،میره رو مخم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

جادوی نظم 

به اندازه لزوم در مورد نظم دهی بر اساس طبقه بندی صحبت شد. اولین گروه برای نظم دهی، طبقه ی لباسها بود. بگردید تو خونه تمام لباسها رو پیدا کنید هر جای خونه که لباسی دارید بیارید بریزید رو زمین جای که دسترسی به نور داشته باشه تو نور بهتر میشه تصمیم گرفت در واقع لباسها تو نور واقعیت خودشونو نشون میدن  و زودتر میشه تصمیم گرفت که میمونه یا به توده ی رفتنی ها اضافه میشه .و البته زمان پیشنهادی برای انجام این کار صبح هست.  پیشنهاد میکنه تو سکوت عمل کنید چون این پاکسای به نحوی گفتگوی درونی حساب میشه. در گفتگوی خودمون با خودمون  صدای دیگه ای بهتره وجود نداشته باشه تا  صدای درونتون رو به وضوح بشنوید. تنها صدایی که میگه اشکال نداره صدای طبیعت هست. خوب حالا اگه از اون دسته ادمها هستید که تعداد بیشماری لباس دارید بیاید و همینا رو هم دسته بندی کنید. مثلا لباسای بالا تنه تو یه نوبت، پایین تنه، مناسبتی یا به قول نویسنده رویداد ویژه( که که تو موقعیت های خاص پوشیده میشه) تو یه نوبت مث مایو، لباس کوهنوردی ،..... .و متفرقه مث کمربند و کلاه و روسری و ....

میگه لباسهای بالاتنه به تنهایی ممکنه  حجمش تا زانو برسه.  ولی ما از وجود این حجم تا حالا بی اطلاع بودیم.ولی نگران نباشید و پاکسازی رو شروع کنید . همونطور که قبلا مفصل توضیح داده شد دونه دونه تو دست بگیرید و لمسش کنید توی نور اگه لذت ازش میبرید و حس کردید دوسش دارید نگهش دارید وگرنه بزارید کنار. 

« اینجور تصویر کنید که الان دارید از ویترین مغازه  انتخاب میکنید» ایا میخرید اینو یا نه؟؟؟؟؟

اصلا دلهره اینو نداشته باشید که ممکنه لباسی با این روش براتون نمونه ولی بدوند  اگر چند تا انگشت شمار لباس رو بر این اساس نگه داشتید قول میدم ارزشش رو داره. 

قانون:  برای اینکه بتونید به درستی قدردان چیزایی باشید که دوسشون دارید باید اونایی که دوسشون ندارید ولی وظیفشونو انجام دادن رو حذف کنید.